January 6th, 2012

Yang muda pasti akan tua. Penuaan boleh dilambatkan, tetapi tidak dapat dielakkan. Mungkin ada sesetengah individu yang masih kelihatan muda walaupun umurnya sudah mencecah 4 series, tapi lama-kelamaan, akan terserlah jua penuaan, untuk kita orang-orang biasa, dan juga selebriti. Pernah terfikir bagaimana rupa selebriti pujaan anda ketika tua? Entri untuk suka-suka ini memaparkan jangkaan wajah 7 orang selebriti pujaan anda bila memasuki usia warga emas nanti dan benda sebegini biasa dibuat oleh blog hiburan barat.

1. Aaron Aziz

2. Hans Isaac

3. Nora Danish

4. Fasha Sandha

5. Redza Minhat

6. Fazura

Harap tak ada lah peminat yang akan sentap kerana kami pasti selebriti pujaan anda lebih sporting.Lariiik!

Edit: Kami sedang buat semula untuk wajah Neelofa.
Edit 2: Neelofa redo.


99 responses to “(FUTURA)Wajah 6 Orang Selebriti Pujaan Ketika Tua”

  1. s2m3r says:

    suka dengan hans..mentain encem…

    btw..Abang Nara..mintak izin copy gambar masok blog ye

    nak bg kawan-kawan yakni peminat mereka ni tgk…

  2. Aya Ariel says:

    aaron aziz,nora danish ngan nelofa kekal kacak & cantik walaupon dah tua..hehe..

    fasha sandha?? yewww~~

  3. fazzfabulous says:

    paling cantik pic masa tua tu- Neelofa, mka dia ada aura permasuri, kedua Nora Danish.. tua tapi maintain cute
    paling teruk Muka Fazura maybe sebab rambut dia gitu kot, pe pon i Love Fazura

    kalo lelaki plak yang len2 tu x nampak sangat perubahan tapi my fvrt actor Aaron Aziz tu .. ermm nampak sangat perbezaan wajah masa tua.. i guess mka tu masa umo dua 72tahun kowt

  4. Siti Kepoh says:

    Alhamdullilah Abg Nara masih suka Neelofa
    walaupuin ramai yg membencinya.

    Lagi banyak orang membencinya murah
    lagi rezekinya. 5 Filem dia akan keluar pada tahun 2012. Terbaru Azura 2 bulan Februari. Apa salah dia kenapa ramai org membencinya?

    Anyway kalau Neelofa pakai kasut cam ni http://bit.ly/t6wRBW cantik tak ?

  5. beckhrooy says:

    Hans Isaac macam sama je rupa hi2

Loading...