Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FUTURA)Wajah 6 Orang Selebriti Pujaan Ketika Tua

Yang muda pasti akan tua. Penuaan boleh dilambatkan, tetapi tidak dapat dielakkan. Mungkin ada sesetengah individu yang masih kelihatan muda walaupun umurnya sudah mencecah 4 series, tapi lama-kelamaan, akan terserlah jua penuaan, untuk kita orang-orang biasa, dan juga selebriti. Pernah terfikir bagaimana rupa selebriti pujaan anda ketika tua? Entri untuk suka-suka ini memaparkan jangkaan wajah 7 orang selebriti pujaan anda bila memasuki usia warga emas nanti dan benda sebegini biasa dibuat oleh blog hiburan barat.

1. Aaron Aziz

2. Hans Isaac

3. Nora Danish

4. Fasha Sandha

5. Redza Minhat

6. Fazura

Advertisement

Harap tak ada lah peminat yang akan sentap kerana kami pasti selebriti pujaan anda lebih sporting.Lariiik!

Edit: Kami sedang buat semula untuk wajah Neelofa.
Edit 2: Neelofa redo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 Comments

  1. s2m3r

    January 10, 2012 at 4:18 pm

    suka dengan hans..mentain encem…

    btw..Abang Nara..mintak izin copy gambar masok blog ye

    nak bg kawan-kawan yakni peminat mereka ni tgk…

  2. Aya Ariel

    January 10, 2012 at 2:46 pm

    aaron aziz,nora danish ngan nelofa kekal kacak & cantik walaupon dah tua..hehe..

    fasha sandha?? yewww~~

  3. fazzfabulous

    January 9, 2012 at 8:59 am

    paling cantik pic masa tua tu- Neelofa, mka dia ada aura permasuri, kedua Nora Danish.. tua tapi maintain cute
    paling teruk Muka Fazura maybe sebab rambut dia gitu kot, pe pon i Love Fazura

    kalo lelaki plak yang len2 tu x nampak sangat perubahan tapi my fvrt actor Aaron Aziz tu .. ermm nampak sangat perbezaan wajah masa tua.. i guess mka tu masa umo dua 72tahun kowt

  4. Siti Kepoh

    January 8, 2012 at 1:08 pm

    Alhamdullilah Abg Nara masih suka Neelofa
    walaupuin ramai yg membencinya.

    Lagi banyak orang membencinya murah
    lagi rezekinya. 5 Filem dia akan keluar pada tahun 2012. Terbaru Azura 2 bulan Februari. Apa salah dia kenapa ramai org membencinya?

    Anyway kalau Neelofa pakai kasut cam ni http://bit.ly/t6wRBW cantik tak ?

  5. beckhrooy

    January 7, 2012 at 11:28 pm

    Hans Isaac macam sama je rupa hi2

Loading...
To Top