Written by AbangNara | May 27th, 2013

Jutaan tahniah diucapkan kepada Fouziah Gous kerana bakal bertunang pada Sabtu ini. Bakal tunang Fouziah Gous ialah Md Zhafran Md Yusof yang merupakan pemilik syarikat keselamatan Arrow Guard dan seorang perunding kewangan. Mereka berdua hanya bertunang untuk 3 bulan dan akan berkahwin pada bulan September ini.

gambar tunang fouziah gous tunang

Kedua-duanya memang sama cantik sama padan. Daripada apa yang ditulis di Instagram Fouziah Gous, Md Zhafran telah pun melamar Fouziah Gous ketika menaiki kapal terbang pada 25 Mei lalu. Romantik bukan? Abang Nara suka mendengar kata-kata Fouziah Gous menerusi Berita Harian hari ini:-

Zhaf kenal perangai saya. Dia tahu saya jenis yang tidak suka membuang masa ketika bercinta. Saya lebih percaya kepada percintaan selepas berkahwin, disebabkan itu, dia melamar walaupun baru beberapa bulan kami bercinta.

gambar tunang fouziah gous tunang

Bercinta selepas berkahwin sememangnya digalakkan dan lebih manis. Semoga persiapan Fouziah Gous dan Md Zhafran untuk hari bahagia mereka akan berjalan lancar tanpa sebarang masalah. Apa pun, tahniah buat Fouziah Gous atas berita gembira ini.
gambar tunang fouziah gous tunangP.S: Nak kurus tapi tak suka makan ubat? Nak cantik tapi nak minum benda pahit? Tak perlu risau dan gusar lagi. Cubalah Proven, minuman berkhasiat tinggi berperisa coklat. Terbukti untuk memberikan kesan positif kepada tubuh badan kita. Like Facebook Proven untuk maklumat lanjut.

54 responses to Fouziah Gous Tunang Sabtu Ini, Kahwin September 2013

  1. afi says:

    congratz!

    0

    0
    • kak timah says:

      KELAS KO POJIAH GOUT . .BERTUNANG SEKEJAP JE KE???????TAKOT KENE CARASSSSSSS LEWWW TEWWWWW?????????

      0

      0
      • lala says:

        yg baek kn elok d segerekan..nape??laki kak timah kene caras kew??

        0

        0
      • Ruminah says:

        Ramona lagi cantek dari Fojiah Gous

        0

        0
        • joe jambul says:

          ramona lg chantek? haha sah ko tak pernah jumpa die depan depan… aku hanya mampu gelak tgk statement ko ni. haha. aku tak cakap la die buruk, tp belum sampai kategori cantik lagi lah… kulit die mcm bulan. kuikui

          0

          0
        • kelam says:

          jahat ko ek joe jambu..hehhe.

          0

          0
        • Anonymous says:

          hohoho…byk kali lg lawanye si pojiah ni…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ramona lagi cantek dari Fojiah Gous

          Ruminah lagi cantik dari…………??

          0

          0
        • Ustaz 3 bini says:

          Cantik no 2..jantan mane tak angau kalau [email protected] rambut panjang lurus dan peribadi lemah lembut wanita manja gitu.

          0

          0
        • Olga says:

          RUMINAH LAGI CANTIK DARI RUMINAH SIDEK WAKAKAKAKA

          0

          0
        • Ruminah says:

          Fk Off o0o

          0

          0
        • joe tak jambul says:

          aku tak phm btol la ngan korg ni. ape yg berkawah sgt muke ramona tu? baru mggu lpas aku nampak kat curve elok je. tgk dekat2 pun takdepe pun. ikutkan muka kawah nelydia senrose ngan remy ishak lagi berkawah cam bulan. tak phm tang mane yg berkawah nye muka si ramona tu? si poziah ni mmg lawa tapi lawa mlayu. tak dinafikan ramona lagi lawa

          0

          0
        • neelopak says:

          lawa tak lawa org cari bakal bini hati dan niat tu elok dah le. walaupun ramona lagi lawa dari foziah tapi dah jodoh diorang bior je le

          0

          0
        • abg syg ramona says:

          bulan tak bulan tpi yg psti ramona ni friendly semacam ngan pompuan, ngn jntan takbgi muke lgsung!. aku try masuk line lpas dia dah break dgn zhaf tak dilayannya lgsg. jual mahal sgt takde org nak karang baghu ko tau ptuihhhhh. tpi btul lah weh aku pon nengok mukenye ramona elok je…??? pening oden

          0

          0
      • Anonymous says:

        eeee teruknye prangai…bkn nk doakan ni tak slalu pk -ve pasl org len..
        org tunang kejap bunyi org tunang lame pun bunyi..ni la contoh manusia yg ntah pape..

        0

        0
    • minah jambu says:

      bantut la aku tengok tunang dia.kalau aku tak hingin nak kahwin ngan laki pendek. mesti dia punya p**is pun pendek kan? aku rasa si fauziah gous ni kawin ngan dia sebab harta kot. kalau x takkanla dia nak..

      0

      0
      • kambing gurun says:

        tak semestinya lelaki pendek dia punya pun pendek… dan tak semestinya lelaki tinggi dia punya pun panjang… jgn memandang rendah pd mereka yang tak berapa tinggi… mereka pun ada perasaan… dan jangan letakkan s**s satu keutamaan anggap sebagai keperluan… utamakan kerohaniaan dan kesefahaman dalam rumah tangga… nescaya bahagia… insyaallah…

        0

        0
        • minah jambu says:

          punca pasangan suami isteri bercerai adalah tidak medapat kepuasan di ranjang. harusla aku nak dapatkan yang besar dan panjang baru puas.

          0

          0
      • Anonymous says:

        astaghfirullahal’azimm…….sempat je otak ko melencong tang tu kan..
        dpt dose free fitnah n pk yg bukan2..ade ms n pluang ke ko nk mtk maf dkt FG n bakal tunang die tuh???
        n lg 1 org laki pndek pn ntah2 xminat pn dkt minah jambu yg tggi lampai(kunun2nye la)

        0

        0
    • Olga says:

      POJIAH DAPAT BEKAS RAMONA HAHAHA RAMONA DAH TRY DAH BTG JANTAN NI

      0

      0
    • minah jambu says:

      fauziah gaut ni macam dah ditebuk tupai nampak.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tupai..tupai..tupai…sapa mau beli…minah jambu nak beli tupai…

        malam2 minah jambu tidur dgn tupai..manyak bagus loo

        0

        0
        • Anonymous says:

          minah jambu..dia mmg tak tahu ko tido dgn sape pun.. mgkin ko tido berpelukan patung tupai…hahaha….kesian..nnti suh sesape belikan teddy bear…..

          yg ko pulak mcm mak nujum..buat andaian org tuh macam dh kena tebuk tupai…

          0

          0
      • Anonymous says:

        em xpasal2 dpt dose hoiii..cianye ko
        bdjet hebat dpt tgk dh kene tebuk ke tak..
        aku sental mulut ngn berus jamban br tau

        0

        0
        • minah jambu says:

          yang ko dok fitnah aku tidur dengan tupai malam2 tu x dosa?mana ko tau aku tidur dengan tupai. amboi cakap x serupa bikin. ko tu kot yang banyak dosa drpd aku. sekurang-kurangnya aku x hipokrit cam ko. bueeeekkkkkkkkkkk

          0

          0
    • mak jemah says:

      lagi oke sherry ibrahim berlakon.. sebab watak iffah tu mmg innocent dan tenang.. cube bayangkan kalau si eina azman tu berlakon? aduhh spoill

      0

      0
  2. joey says:

    memang sama cantik sama padan. Make sure jaga tingkah laku depan masyarakat, jangan berkepit kepit sangat sebelum kahwin ni. Btw, tahniah!

    0

    0
  3. joey says:

    memang sama cantik sama padan. Semoga selamat hingga ke jinjang pelamin. Jangan berkepit sangat, nanti ade je orang nak mengata. Btw, tahniah!

    0

    0
  4. lela says:

    ecem gler bkl tng dyeeee…jeles !! btw,thniah :)

    0

    0
  5. poah says:

    muka dorang nak sama..moga jodoh dorang kuat.. ;)

    0

    0
  6. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    tahniah pojiah ! mcm gini punye jantan yg kite perlu cari ada duit ada kereta ada rumah untok masa depan yg cemerlang dn hepening lov uuuuuuuuuuu….

    0

    0
  7. zaf says:

    tahniah zaf ucapkan zhaf dan fouziah gous

    0

    0
  8. malisa says:

    pojiah ni tangkap jerung je ..zhafran ni pengarah company bapak dia punya so akan dtg jd dia punya lorr… farid sia2 tinggalkan bini wei..

    0

    0
    • nasi kangkang jambu says:

      kalau ingin hidup lebih berbahagia jemput lah nasi kangkang jambu datang ke rumah compom bahagia selama nya

      0

      0
  9. kek cokelat kesukaan aku says:

    biarlah dia nak tangkap jerung ke apa ke.. dah dia mampu. yang dok mengomen ni entah2 ikan bilis pon tak tertangkap.. bahahaha..

    0

    0
  10. i luv u pani says:

    eh muka mereka ade iras2 lah..

    0

    0
  11. pisang emas says:

    nara lambat!!!!!!!! blog2 lain n paper dah lame kuar citer nie.. copy paste laa tuu kan… ZzzzzZzzz……………………..

    0

    0
  12. dr Account says:

    Dah byk kali tgk gambar Fauziah & Zhafran cam 2 beradik. Senyum tu samalah kedua dua pasangan ini. Semoga serasi bersama dan bahagia dunia akhirat..

    0

    0
  13. soffy aidura says:

    congrats!~ haa……SEPATUTNYA Fouziah Gous yg layak sesgt pegang watak IFFA dlm Teduhan Kasih..sesuai ngn wajah dye yg ayu tu bkn sherry ibrahim. kayu je prmpn tu berlakon. x sukenya aku! nangis pn x pndai kot!

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      pehal plak kau ni, aku lebih suka sherry ibrahim tu berlakon dr fauziah gous, fauziah tu berlakon bosan

      0

      0
      • soffy aidura says:

        ellow BUNKFACE NO.1…jadahnye fouziah berlakon bosan. stkt yg aku tgk dye berlakon x prnh mengecewekan la wey. sherry ni da la JARANG sgt berlakon tu yg nk nangis pn x reti kot! kayu jer.

        0

        0
      • kek cokelat kesukaan aku says:

        setuju dengan hang BUNKFACE NO.1 . sherry blakon mmg aku pon tacing abis masa awal2 episod. tak semestinya nk muka cute mcm wawa ja berlakon tapi haram tak feeling nk tgk.

        0

        0
        • nora elena says:

          wawa zainal berlakon cite CINTA QASEH best je aq tgk…..sedih…..n dye pndai menjiwai watak dye.

          0

          0
  14. nora elena says:

    klaw bkn Fouziah Gous pn Wawa Zainal…sesuai la ngn muka die yg cntik manis tu…utk pgg watak Iffa kan.

    0

    0
    • sha lala lala says:

      Wawa Zainal ok….Fouziah Gous no…, Fouziah dia berlakon mcm tak ada feel jer…kalau Fouziah yg pegang watak Iffa tu…i dah tak tengok dah cite tu…cite best akan jadi tak best

      0

      0
  15. dah elokla tu says:

    gambar no.2 tu fouziah gous dgn bakal dia ke?..napa aku nmpak mcm iklan.

    0

    0
  16. alina says:

    tahniah…………semoga kekal bahagia selamanya.sama cantik,sama padan…………..sekurang kurangnya menamatkan spekulasi dan kontroversi….amin….amin…ya rabbilalamin!!!!!!!!!

    0

    0
  17. kak ton syg says:

    tapikan kak ton rase lakonan ramona lgi bekesan. tgk watak shireen dlm cinta jgn pergi mcm nak gila geram dgn dia. foziah blakon tak le best mana pon. ko caras laki ramona ye foziah?? takpe dari segi lakonan mmg pasti dia akan caras ko balik sbb lakonan ko tak feel !!

    0

    0