May 29th, 2017

Pelakon Fouziah Gous antara selebriti yang tidak melibatkan anaknya, Muhammad Zeeshan ke dunia komersial melalui medium media sosial mahupun rancangan realiti dan sebagainya.  Menerusi akhbar Berita Harian, Fouziah akui beliau tidak selesa untuk membawa Zeeshan menghadiri mana-mana sesi uji bakat meskipun mendapat beberapa tawaran iklan.

Memang ada tawaran yang mahu Zeeshan terbabit dalam dunia iklan namun kesibukan saya dengan bisnes membataskan masa untuk membawanya menghadiri sesi uji bakat. Saya juga tidak rajin, malah jika ada sesi penggambaran, saya lebih selesa ia dibuat di rumah kerana mudah.

Saya menghormati keputusan selebriti yang terbuka mendedahkan anak mereka dalam dunia komersial. Saya tiada masalah kerana itu rezeki mereka. Biarlah nanti Zeeshan memilih minatnya sendiri.

Setiap selebriti mempunyai pandangan berbeza mengenai anak mereka menceburi bidang komersial. Ada yang menganggap ia sebagai rezeki dan ada yang lebih gemar untuk membiarkan anak mereka hidup secara normal seperti kanak-kanak lain tanpa memikirkan kesibukan mengejar kerja yang ditawarkan.

Sumber Berita : Berita Harian


Comments are closed.

Loading...