December 14th, 2015

Selepas dikurniakan cahaya mata yang membawa seribu satu kebahagiaan buat Fouziah Gous, aktres itu sekali lagi menerima kejutan yang cukup gembira  apabila suaminya Zhafran membuat satu kejutan penuh romantis sempena hari jadi Fouziah pada 11 Disember lepas.

Untuk pengetahuan anda, suami beliau sanggup menyusun 1000 lilin untuk membentukkan nama Fouziah dan membuat beberapa lagi kejutan.

Menerusi akaun Instagram miliknya, Fouziah sempat meluahkan rasa syukur kerana dikelilingi oleh insan yang cukup menyayangi dirinya.

Tengah2 malam ni beriya2 suami ajak turun bawah konon2 nak suruh tengok kereta baru, dan lihatlah dunia inilah yg saya nampak. This is so romantic with 1000 candles !!

Seperti biasa terkena lagi surprise daripada suami tercinta bersama tok dalangnya @sugarsurprise , memang susah betul nak predict @sugarsurprise!! Thank you to all my friend,maid and family member yg beriya2 nyalakan lilin ni! Dengar cerita mcm2 cabarannya..i love you guys thank you so much.. I am truly blessed.

Kejutan sebegini memang mampu untuk mencairkan hati mana-mana perempuan. Secara tidak langsung nampak la juga suami tercinta menghargai isteri mereka selain mengingati tarikh-tarikh penting. Hehe.. Semoga Fouziah dan Zhafran kekal  seperti ini sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita: Instagram Fouziah Gousa


Comments are closed.

Loading...