Written by AbangNara | March 29th, 2012

Argh ~~~ Pasti ramai yang bertambah kecewa apabila seorang demi seorang artis wanita hot di Malaysia mengumumkan status mereka sebagai not available. Yang terbaru, Fouziah Gous membuat pengakuan ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk Seri yang berstatus duda.

fouziah gous bercinta

Kata Fouziah Gous:-

Hati saya mula terbuka untuk rapat dengannya selepas melihat ketulusan dan kesungguhan dia untuk berkawan dengan saya. Malah, dia yang kebetulan rakan niaga abang saya ada menyuarakan hasratnya kepada abang untuk melamar saya.Masih terlalu awal untuk saya ulas panjang kerana kami sedang mengenali hati budi dengan lebih mendalam pada waktu ini.

Apabila ditanya tentang kelibat dirinya yang sering kali dilihat bersama dengan kekasihnya itu di acara-acara hiburan, Fouziah Gous berkata:-

Sejak dulu lagi saya tiada apa hendak sorok atau berpura-pura jika saya memang berkawan dengan seseorang. Sebelum ini, ramai yang mendakwa mengenai hubungan kami tetapi saya nafikan kerana memang ia belum berlaku ketika itu.Hanya baru-baru ini sahaja kami mula keluar dan mengenali antara satu sama lain.

Kepada yang kecewa dengan berita ini, jangan sedih-sedih. Doakanlah kebahagiaan Fouziah Gous. Kalau sudah memang tertulis jodohnya dengan Datuk Seri ini, semoga segala urusan ke arah itu dipermudahkan. Tahniah kepada Fouziah Gous sekali lagi atas berita gembira ini.

127 responses to Fouziah Gous Akui Bercinta Dengan Datuk Seri Berstatus Duda

  1. pah bedah says:

    datuk seri tu dah x jadik ceo media prima, skang kt RTM lak..ptt la poziah ni nak.. poket tebal..ngan iqram tu dl, saje je kaber line..kan si iqram tu selera lain..hohoho..(kat mediamalaya ade gak cite psl ni, lagi x berselindung!!)

  2. […] Argh ~~~ Pasti ramai yang bertambah kecewa apabila seorang demi seorang artis wanita hot di Malaysia mengumumkan status mereka sebagai not available. Yang terbaru, Fouziah Gous membuat pengakuan ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk … Continue reading → […]

  3. hajimaru says:

    x baek la korg ni mngutuk..namanya kan jodoh..cth tok ti tu..dh termaktub kt luh mahfuz..sila yakin dgn rukun iman yg k6..iaitu pcaya qada dan qadar..kalau dh jdoh sapa la kita sebagai manusia nk halang..doakan je la yg terbaek..sama mcm rezeki, kalau dh bukan rezeki korg,,,dalam mulut pn leh tersembur kuar nasi tu balik….sekian jazakallah khairan kathira.

  4. Anonymous says:

    dato F….!!!

  5. akutaudah says:

    confirm dato seri farid ridzuan! dah agak dah!