Written by Bella | July 31st, 2018

Kalau anda mengikuti Instagram Zul Ariffin, tentunya ada tahu beliau sering berulang alik ke Phuket untuk menjalani latihan seni mempertahankan diri popular Thailand iaitu Muay Thai.

Zul juga ada memuat naik beberapa foto beliau dengan gigihnya menuntut ilmu Muay Thai dengan seorang profesional di sana.

Namun, siapa sangka beliau juga sudah bertemu dengan seorang gadis yang cantik dan seksi berasal dari Ukraine yang kini turut berada di Phuket.

Menerusi laman forum CARI, Zul nampaknya sedang hangat bermadu asmara dengan gadis tersebut.

Bukan khabar angin semata-mata, gadis yang dikenali sebagai Tanya Glembotska itu turut memuat naik foto intim beliau sedang memeluk seorang lelaki yang mirip seperti  Zul di akaun Instagramnya.  Malah, satu Insta Stories juga menunjukkan mereka berdua berada di tempat yang sama.

Nampaknya citarasa Zul dalam memilih kekasihnya memang tahap ‘international’ dan boleh tahan juga seksinya. Wajah kacak siap dengan pakej badan sasa itu memang mampu membuat hati semua wanita cair. Adakah benar mereka berdua ini pasangan kekasih? Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Zul.

Sumber Berita : Forum CARI

106 responses to (FOTO) Zul Ariffin Sedang Hangat Memadu Asmara Dengan Gadis Ukraine?

  1. peratijangantakperati says:

    HMM…..mcm2 la deni…
    sat dgn pelakon muda…sat dgn kekasih yg tua..ni dgn org lain plak.

    dok tukaq2…player sungguh hang nooo

    39

    0
    • Anonymous says:

      tp yg peliknya mcm mana netizen leh tau pmpn ni skandal dgn zul? hebat giler teknik siasatan.

      73

      0
      • Anonymous says:

        Kannn aku pun terfikir benda yang sama ?

        7

        0
      • Anonymous says:

        itu la keajaiban makcik2 bawang di malaysia nie.

        15

        0
      • zulporng says:

        masa zul live dia tiba tiba keluar bahasa asing. of coz lah orang curious dan buat siasatan

        4

        0
      • ikan says:

        kenkawan jugakle yg cerita

        2

        0
        • Tttttttt says:

          DAH kalau asyik kohana kohana banyak kali dlam live sapa tak perasan, awal2 haritu masa takde yang tahu lagi ( masih suam2 kuku) I ada follow IG that girl, masa tu tak private lagi so sempatla tengok IG stories, posts smua tu & sampai satu masa tetiberrnyaa Julripin block account I wadehekkkk, Iolls selalu tengok ZA punya stories , posts tpi dia buat macam ni , I is triggereddd! Tapi dahla Iolls nak tengok dia berkarya filem @ drama jer, privacy dia sukahatila haha

          4

          0
        • Hahahahaha says:

          Mkcik2 bwg bkn saje hebat d dapur dn kerja2 rmh…siasatan pun pndai ye…

          3

          0
    • Abg Jilat says:

      jumpa kat hotel, pastu minum sekali kat kafe….tu je
      pastu buat2 kononnya pompuan tu syok kat dia…
      peliaq melayu la…kecik…nak2 yang badan2 sado nih…
      dah biasa dapat yang besar berurat urat…takde nye dia nak layan yang kontot2 ni…
      teringat sorang pelakon n la ni jadi producer….dia pun perasan hot pastu cerita couple ngan model international gak…

      7

      0
      • ciK piNgu says:

        yg pungpang2 ade awek international model bagai tu PEKIN sorang je kat mesia ni

        5

        0
      • Phatong Hotel says:

        pompuan ayam ukraine..melambak kat Phuket bersidai cari mangsa bertukar tukar pasangan…yuchhhh..nasiblah ko jul ripin..cari penyakit…nak dapat sakit “STD” SEX TRANSMISSION DISEASE….betina tu semua laki dia ckp mui mui mui..maknanye ‘my soul”…kuis kuis..’bye bye love you..”…now netizen dah tahu siapa itu Zul Ariffin…jijik lah..

        16

        1
  2. Anonymous says:

    ingat Arwah dlm pusara

    63

    0
  3. wekkkkkkk says:

    Jgn Zul , dia x pandai buat nasi lemak dn sambal belacan

    51

    1
  4. yam says:

    alaaa dah delete gambonye.. stories pun dah takdek..

    8

    0
  5. chinta says:

    aikk takde pun kat ig kedua2nya..

    dah delete ke.

    sexy namatey girls tu. tp mmg mantap body dia. patut la zul terpikat tp x tau lah just for suke2 atau serius tuh..

    8

    0
  6. kecik says:

    background bilik sama..

    3

    0
  7. chinta says:

    aku kompius.. girls ni ade 2 ig ke.

    yg appear kat atas ni mcm takde zul follow. yg ig satu lagi, ade zul follow tp ig tu private.

    @glembotska zul takde follow kan?

    @hlembotska21 ig ni zul follow

    12

    0
    • Orang Msia di Phuket says:

      Zul follow dua dua lepas dua minggu dia unfollow yg byk followers tu and follow cuma yg private ni…betina ni ayam kak…dorang stay kat Phatong Hotel, sy pernah lepak kat hotel tu dulu , klu x de zul betina ni dok kat hotel cekai je…sape pernah pi Phuket kenai lah ngan betina ni..merata rata muka dia kat Phuket..dah lama dia dok sana..

      10

      0
  8. zulporng says:

    semua gambar tu dia post kat hlem tu… fans zul serang ig minah tu. tu yang dia baru private

    5

    0
  9. Anonymous says:

    banyak lagi anak2 melayu yg lawa2 dr awek zul tue…DARA lagi.
    well…apa nak kata, yg 2nd hand jgk dikejar2.
    takpa anak2 DARA utk yg terbaek!

    15

    3
  10. zulporng says:

    minah tu bila live.. fans mamat tu akan sibuk comments. last last semua yang comment kat live minah tu kena block dengan mamat poyo!

    3

    0
  11. Anonymous says:

    Ala tak heran. Dari zaman blaja pun zul ada gambo dlm bilik ngn ex-gf model. Sapa2 blaja ngn dia sure tau nye.

    10

    0
  12. anon says:

    dulu bukan main cakap perangai zahirah.. ni sure untuk sedap2 jeeeer

    10

    0
  13. Anonymous says:

    sepandai-pandai tupai melompat…ingatkan mcm bagus sgt…cara mcm susah pompuan nak pikat…tapi…zul2…play boy…tak bole pakai punye jantan

    9

    0
  14. Anonymous says:

    alah….dia kejap je dgn pompuan ni..last2 nnt ke gayathri ( sorry salah eja ) jugak dia pergi…

    dasar betol la zul ni

    9

    0
  15. Matahati says:

    One night stand je ni

    7

    0
  16. Anonymous says:

    sebab tu lah skarang asyik pegi phuket je… bukan belajar muay thai je, rembat semua minah2 yg tak reti dosa pahala ni semua… adoi!

    patut lah kawan dia so muneyh tu pon delete gambar dorang dgn pompuan ukraine ni, dah takot lah sebab dah kena track down! dia ingat dia buat dgn pompuan ni tak kena tangkap lah, sebab org tak kenal, ambik kau!

    jgn nak fikir pompuan yg kau date dulu semua tak betol,kau betol kan diri kau dulu!

    28

    0
  17. Anonymous says:

    Owh patut la aku tgk fan zul ramai merajuk siap nk unfollow zul la, sebab ni ke, fan kena sedar diaorang takkan pilih korang buat bini.

    23

    0
  18. Anonymous says:

    mmg btul instinct bapak zahirah reject mamat ni awal2 prangai serupa uqasha vs lelaki hahahaha. untung zahirah jumpe bf baru yg jauh lg ok dr mamat ni wpon x sehensem jul ripin tapi dr background yg baik2.

    50

    0
    • Anonymous says:

      sori??zul ni ensem ke???muke nmpk tua di tmbh dgn kedut2 tu…klu dl time muda2 ensem laa skit…skrg ni makin sado makin tua muka aku tgk…hahahaha……

      28

      0
  19. Anonymous says:

    terus buat aku nak suspek yg jul ripin x sengaje terupload pic xxx die dulu tu mmg die punye hahahaha tgk prangai pon tau

    23

    0
  20. mak esah says:

    dosa hoiiiiii dosaaaaaaa….. lama mana nak sedaq hoooiiii…

    0

    0
  21. xo says:

    parah nya, tu yg ditunjuk…..

    0

    0
  22. Maimon says:

    yuck!! tak takut penyakit kelamin ke habang sado hoi

    8

    0
    • Wekkkkkkk says:

      Nnti bila nk menikh..ko kena test drh Zul ooi..samada ko ada hiv atau ape..lbih baik jgn free s….atau paid s…

      3

      0
  23. Noname says:

    Ingat ayat dia pd zahirah…layakkah dijadikan isteri…lbih krg cmni…skrg kena balik ke dia..

    30

    0
  24. El says:

    Perempuan tak senonoh ni juga yang di pilih die

    2

    0
    • Wekkkkkkk says:

      Perempuan dh rejek lunyai kt ukraine…cari ” rezeki” pulk kt Thai.
      Zul lh jdi sasaran dia…jgn Zul…kang derita ” berpenyakit”.
      Klau betol ko Zul…ko telah mencemarkn diri ko sendiri. Takut wanita2 malaysia nak buat laki.
      Allah jdikn ko kacak..tinggi..ada pakej..tapi ini ko jadi.

      Adakah sebenarnya Zul ni tgh derita kecewa.
      Semua tidak menjadi dlm hidup.
      Syg zmn muda mu di ” buang” begitu saje.

      6

      0
    • fifi says:

      Tak takut ke tukar2 pempuan byk kang dt penyakit kelamin…

      2

      0
  25. El says:

    Perempuan tak senonoh ni juga yang di pilih die, nak jeleskan zahirah pon dah Ade pakwe yang lebih dari die

    4

    0
  26. Anonymous says:

    Takpe laa..gadis melayu sibuk kecam dan tak maju2..

    0

    8
  27. unknown says:

    father knows best.. bapak zahirah vs zul & nd lala vs sharnaaz.. x rugi dengaq cakap mak pak dek oiiiiiii

    52

    0
    • Anonymous says:

      betul. skrg si shila tu dpt much better dr sharnaaz yg hanya tahu maki dkt twitter.

      36

      0
      • Anonymous says:

        Kan…x dak keje buat…tau nk mengomen n memaki dan pukul org…pulak bini yg tanggung…konon biznez..tp bini gak yg kluar modal sbb x nak malu org kata laki x dak kerja…

        7

        0
    • Panini says:

      Hmmm deep betul kata kata you ni. Dulu pun I bercinta 3tahun dgn lelaki yg muda setahun dari I. My father mcm tak restu. Lagi seminggu nak tunang, kitorang putus dan that guy pergi kat girl yg kaya dari I. Time dgn dia, duit ada, tapi tak bahagia.

      Few months later, I diperkenalkan dgn seorang lelaki. Kawan dia yg kenalkan I pada dia. Muda 6tahun dari I, I risau both family tak setuju sebab jarak umur yg jauh. Tapi I salah. Aturan Allah SWT tu memang hebat, dia tahu apa yg terbaik utk hambaNya. Semuanya Allah dipermudahkan.

      Now Alhamdulillah, walaupun tak hidup mewah, but still bahagia sebab both family restu. Doakan family kecil I bahagia ye guys. Betul, tak rugi dengar cakap parents.

      51

      0
  28. Anonymous says:

    Abg Zul jangan kena HIV sudahlah ye :)

    9

    0
  29. Anonymous says:

    Entah kenapa geli dengan mamat ni since dulu lagi.

    15

    0
  30. Durian Musang King says:

    Wah Romeo tul si zul ni..girl tu mcm penyedap dia je..girl baik2 tak kn ambik pic mcm tu..gilor ehh zul..

    25

    0
    • Wekkkkkkk says:

      Nnti gdis ukraine tu cari kawan untuk translate semua komen2 netizen2 ni…apa itu ” sedap” dan ” penyedap”..
      Hehehehe

      8

      0
  31. San Marino says:

    Kasihan Gaya…Gaya kata dah sedia diperisterikan Zul…tapi Zul tetap tak ready…dah lah Gaya dah tua…sedih

    3

    0
  32. Anonymous says:

    Woi zul..buat malu org taman kuning sari je

    3

    0
  33. Anonymous says:

    Woi zul..buat malu org tepen je

    3

    0
  34. Anonymous says:

    Astaghfirullah hal’azim………..

    3

    1
  35. Anonymous says:

    Wow zul. X sangka. Sedih tak takut dosa. Apa dkejar dlm dunia ni, bknnya kita sentiasa muda, dulu ngan abby, putus, dgn gaya putus, zahirah putus. Ada lg sorg x ingat pun mcm tu jgk. Ni dgn org mana ntah. Pegang sana sini. Pempuan tu mestilah nk cium cium jgk tu dah pegang2. Awak tu muslim mesti tau batas zul. Maaf kalau salah. Ermm

    4

    0
  36. Wekkkkkkk says:

    Perempuan dh rejek lunyai kt ukraine…cari ” rezeki” pulk kt Thai.
    Zul lh jdi sasaran dia…jgn Zul…kang derita ” berpenyakit”.
    Klau betol ko Zul…ko telah mencemarkn diri ko sendiri. Takut wanita2 malaysia nak buat laki.
    Allah jdikn ko kacak..tinggi..ada pakej..tapi ini ko jadi.

    Adakah sebenarnya Zul ni tgh derita kecewa.
    Semua tidak menjadi dlm hidup.
    Syg zmn muda mu di ” buang” begitu saje.

    4

    0
    • Jilake punya olang says:

      Hari tu zul tunjuk kotek mat salleh kat igs, kali ni zul main ngan pelacur Ukraine..hahahah…orang bodoh je bole caye betina ni mat salleh atasan padahal melambak kat Phuket bertukar pasangan…memalukan industri hiburan tanahair je dpt artis mcm ni..berdrama lah ko jul..propa..tunjuk kotek menafikan..ni dok sebilik berproject nak nafi lagi ke..udah ler..nasib lah gang ko tu muney, pktreza, ijam, fendy taj bersubahat ngan ko jul…wekwekwek muntah ijo ngan jul ripin ni

      5

      0
  37. Wekkkkkkk says:

    Salman Khan Malaysia ko ni Zul.
    Btukar2 psgn..tak lekat jugak.

    3

    0
  38. Anonymous says:

    Buat malu org perk je…hahaha

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Kahwin la cepat..cr bini

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Cari la bini..kahwin

    2

    0
  41. zam says:

    sorry to say, pompuan camni lelaki kat asia je yg gila sgt…kat europe nih common muka camni org x heran pun terjojol sana sini. lg2 kat ukraine…xdela lawa mana. carila yg senonoh sket zul….ko tu public figure…x pasal2 je attention seeker ni kene serang ngn peminat ko

    7

    0
  42. mak cute says:

    gmbr katil selimut bantal berselerak cm baru lps projek je…ok bersangka baik…

    3

    0
  43. melati says:

    Mesti Gadis Ukraine tu setengah tiang @ Pelarian kot..!! Gadis2 Malaysia semua Geli , Gadis Ukraine ni sanggup..!!! entah lahh

    0

    0
  44. mh370 please says:

    peh korg.. investigation sampai ke zaman u.. serious weh, pegi siasat jo lho atau mh370 please.. kalau pass kes mh370 kat makcik bawang, sampai lubang cacing mesti jumpa punyalah..

    2

    0
    • Cincau China says:

      Ni aku sokong 100% serahkn kat makcik bawang m’sia pasti ok kalah FBI n KGB..Aku bbtl rindu ngan kwn aku yg lenyap brsama2 mh370 tu..kalau msh selamat hidup ajaib brlaku..Alhamdulillah andai dh terkorban moga rohnya dicucuri rahmat..ttg jo lho tu mmg bagus witness yg dikehendaki kes najib..

      7

      0
  45. Mat Dharham says:

    sape pernah pi Phuket tahu lah tempat tu tempat maksiat pe & penuh ngan ayam kok kok kok, pompuan Thailand, ukraine, german and etc memang ramai bersidai di Phuket bertukar tukar psgan,,20 bhatt je setengah jam, tgk ig minah ni yg kebanyakannye suka selpie pun tahu jenis pe..ada dua acct pulak tu korang fikirlah…hahaha zul makan ayam…nyum nyum nyum…

    5

    0
  46. caress says:

    aku minat sangat dengan zul ni.. dlu !! sekarang tak tahu lak rasa mcm geli ja.. hilang terus in love aku…

    2

    0
  47. Anonymous says:

    korang dok meroyan kat sini, hangpa kat sane cool je… takde pon terkesan. happy2 lagi preview filem HKL … dgn ZAFC hangpa yang ikot bontot boss dorang tu walaupon dorang tau dia bukan role model yang baik …

    Zul kena ingat, dia org islam, mcm mane pon – kena lah bagi contoh yg baik pada masyarakat. Walaupon si Fattah tu naik meluat aku tgk geli2 dgn bini dia, tapi dah halal pon. kalah kan pulak si ZA ni kat Anugerah baru lepas ni …

    Ingat2 lah Zul, tak lama pon ade kat atas tu. yg dok boss kau sane sini tu, sedar lah sikit.. dia bukan tuhan korang pon

    4

    0
  48. nyampah says:

    Pi tengok ig makcikpuaka ada lagi gmbr jul ngan betina ukraine tu atas katil, betina tu post kat igs dia lah, klu betina ada akal x de nye post hak giteww..ni betina kafir murahan dapat laki melayu bodoh gitew…puitttt..nanti betina ni minta duit klu nak stop dia post byk lagi kat ig dia…ko tunggu lah jul…banned je artis ni

    2

    0
  49. nyampah says:

    Pi tengok ig makcikpuaka ada lagi gmbr jul ngan betina ukraine tu atas katil, betina tu post kat igs dia lah, klu betina ada akal x de nye post hak giteww..ni betina kafir murahan dapat laki melayu bodoh gitew…puitttt..nanti betina ni minta duit klu nak stop dia post byk lagi kat ig dia…ko tunggu lah jul…banned je artis ni

    0

    0
  50. Nuna says:

    Gambar peluk tu zul x pakai baju ke???

    0

    0
  51. Anonymous says:

    firasat seorang ayah sgt tepat skali..ada hikmah zahirah putus cinta dgn zul arifin..

    1

    0
  52. gatai says:

    huuuuh sedappp la minah ukrain ni kena pasak dgn batang kote zul terkoyak pantat,zul kote kembang padu mmmphhh

    1

    1
  53. dedaun kering says:

    awat warna skirting siling tu xsama,zul oren yg pompuan tu putih.tp mmg seksi giler pompuan tu…

    1

    0
  54. Dolly says:

    Allah huakbar…ingat allah semoga takde apa2 penzinaan yg berlaku

    0

    0

Leave a Comment

Optional