Written by Bella | June 1st, 2018

Selepas beberapa bulan putus cinta dengan Zul Ariffin dan mengatakan beliau mahu ‘move on’, pelakon cantik Zahirah Macwilson mungkin sudah bertemu kebahagiaan dengan orang baru.

Kini khabar angin bertiup kencang mengatakan beliau sedang menjalin hubungan istimewa dengan seorang ahli perniagaan dan bekas pelumba kereta litar Formula, Nik Iruwan Datuk Nik Izani.

Malah, Nik Iruwan menerusi akaun Instagramnya ada memuat naik foto mesra bersama Zahirah ketikya menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 33. Siap ada aksi suap menyuap lagi.

Betul ke mereka sedanga hangat bercinta? Jika benar, kami harap hubungan Zahirah kali ini lebih indah dan ada jodoh sehingga ke jenjang pelamin. Jangan malu-malu kalau sudah ada pengganti, pastinya ramai peminat Zahirah mendoakan yang terbaik buat dirinya.

36 responses to (FOTO) Zahirah Macwilson Sudah Ada Kekasih Baru?

  1. feldegast says:

    Beauty and The Beast(with deep pocket).

    67

    0
  2. bibik_cun says:

    mmg die kata nk cri yg xensem plak.. tp make sure poket (ensem)
    haha huntong jd lawa ni :)

    25

    0
  3. Anonymous says:

    ok laa tu dik drpd ko berkawan dgn jul ripin bertahun2 tapi die tak iktiraf ko sbg gf die lagi haru dik. baik ko pegi dekat lelaki yg appreciate ko wpon blum tentu tau lagi hala tuju ke mane at least die appreciate ko every single day.

    70

    0
  4. Anonymous says:

    lelaki pendek x sedap di peluk.

    8

    4
    • Anonymous says:

      lelaki pendek murah rezeki.

      23

      0
      • Tx says:

        Aku pun inshaa Allah bakal nikah dengan lelaki yang lebih rendah drpd aku.Murah rezeki kehidupan kami nanti dengab izinNya.Amin.Sape yang baca ni tolong doakan please.

        16

        0
        • Alanice says:

          Ape kne mngena ketinggian dgn rezeki? Bodoh pnye melayu

          5

          4
        • Cakapbaik2 says:

          Alanice..ko xyah lah nak membodohkan orang.dia x kata org pendek confirm murah rezeki ke apa.mmg la xde kaitan ketinggian dgn rezeki..cuma itu nak counter balik apa yang org nmpk x elok which is lelaki lebih rendah.apa yg kita sebut ulang2 kan doa.So kita sebut lah lelaki rendah murah rezeki..if it turns out for them to be really really murah rezeki lepas kawin..bagus lah..ok peace out.hehe.

          4

          2
  5. danisya says:

    untungla jadi orang cantik ni…Artis pulak tu..putus hari ni esok dah dapat pengganti..aku ni bukan kata orang, nk dekat dgn kucing pun dicakou nya…

    43

    0
  6. Intai2 says:

    Kalo lelaki tu org biasa yg gemuk pendek ko rasa zahirah nk x…..tp sbb poket tebal boleh je kan….pakcik zainol pun cpt2 bg restu

    17

    0
  7. anonymous says:

    Ms. Macwilson, anda pasti? Sure ni bukan tangkap muat sbb frust?

    10

    0
  8. mak cute says:

    lelaki ni kompem duit berkepuk…poket tebal…

    8

    0
  9. NOTYOURMISSKHAN says:

    HURM , SUSAH NAK NAMPAK ATAU DENGAR GOSIP ARTIS PEREMPUAN (ADA RUPA SIKIT) BERGAUL DENGAN ORG ORG BIASA ATAU DAIF, SELALUNYE ANAK DATO, DATO, SUAMI ORG BERPANGKAT DATO, BUSINESSMAN AND BLA BLA BLLAAAA. KALAU DAH NAMA NYA RETIS, MEMANG NAK HIDUP SENANG GOYANG KAKI LEPAS KAWIN LAAA NAMPAKNYERRRR, EUUWWW WHAT IM TALKING ABOUT

    19

    1
  10. arowana says:

    iruwan ni xla rendah sgt.. rasanya sbb zahirah pkai heels kot.

    3

    0
  11. kemetot says:

    xyahla ira
    ramai je kat luar sana hensem and kaya. yang penting lg tinggi
    ni kemetott..angkat ko pun xlarat ira oi

    9

    0
  12. hawau says:

    die ni mmg ske laki jauh lbh tua dr die kot

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Buzz Lightyear.Katik sado.

    3

    0
  14. Anonymous says:

    X yah lah
    U r way too good for him.
    Camner lah lelaki rendah nak selamat kan u nanti?

    3

    0
  15. kerin says:

    terjamin masa depan
    pendek pon pendek lah.. janji berduit
    ????

    2

    0
  16. Anonymous says:

    xmau komen ape2 cuma nak tau apa nama tempat mana depa dua ni makan ye?

    1

    0
  17. Mia says:

    X pe lah kalau pendek pun tp ikhlas nak kat zahirah.. hensem/tinggi tu mcm bonus.. lg pun nik ni duit byk kan.. kekekekeke.. all the best zahirah..

    1

    0
  18. mak jemah says:

    ala apa guna laki tinggi badan sado tapi nan hadoooo HMMMM

    6

    0
  19. Soel says:

    Biar betul cik zahirah ini,kawin bukan utk sehri dua je tapi utk selamanya…lebih baik focus kerjaya dulu semasa umur masih muda.

    3

    0
  20. fishball says:

    huh tu boipren baru dia???????? O___o

    0

    0
  21. aku says:

    iklan nara macam sial. kut ya pun nak kumpul duit raya agak2lah… kut nanti orang bosan. orang pergi tempat lain

    1

    0
  22. Anonymous says:

    BETUL LAH IKLAN NARA NI DAH TAMAK SANGAT KENAPAAAAA… ??

    1

    0

Leave a Comment

Optional