Written by Bella | January 29th, 2018

Sejak kebelakangan ini, hati pelakon jelita Fasha Sandha agak berbunga. Bermula dengan memuat naik surat terbuka buat bakal suami, ramai yang bertanya adakah beliau sudah bertemu dengan teman istimewa?

Terbaru, Fasha menarik perhatian ramai lagi dan di gosipkan sedang dilamun cinta apabila memuat naik satu “screenshot” panggilan video bersama seorang jejaka di Insta Stories beliau.

Walaupun menutup wajah jejaka tersebut, Fasha dilihat menulis ayat-ayat yang penuh romantis berbunyi “ You make me happy when skies are gray. Please don’t take my sunshine away”. Ayat tersebut seperti dituju kepada seorang kekasih bukan?

Kalau Fasha bercinta pun apa salahnya, beliau juga sudah lama bergelar janda. Setiap manusia di dunia ini pasti ingin mencintai dan dicintai. Semoga Fasha dipertemukan dengan jejaka yang ikhlas menyayanginya dan semoga bahagia selalu disamping insan tercinta.

Sumber Berita : Astro Gempak

27 responses to (FOTO) You Make Me Happy When Skies Are Gray – Fasha Sandha Kongsi Panggilan Video Dengan Kekasih?

  1. Bukn ank dra lg da says:

    Kot ye tgh sronok trbang,agk2 le xyah la post bgai.kang putus sdap ckp xde jdoh.diam je n bla da ready..kwin,hbis cite.

    26

    0
    • Anonymous says:

      Apa yg dia ckp kat org, berbalik kt dia la plk dah. Apa yg dia kata x suka, dia sendiri buat malah lebih berlebihan. Apadaa, cakap je lebih.

      4

      0
    • fasah dh tak glemer says:

      MUKA SEMBAB. BADAN GEMOK. PEHA LENGAN PEROT TU BILA NK KECIK NYE CIK FASAH??? CONTOI LAH SI MERION COUNTER TU, TIAP TAUN PON CAESAR ANAK BERDERET, TP DIA TAU G GYM, BADAN MCM ANAK DARA 20AN. KO??? BANGGA SANGAT KONPIDEN SANGAT TAYANG LENGAN PEHA SADO, PEROT BUNCET KEHULU KEHILIR. ORG KOMEN SIKIT TERUS BLOK! TAU LAH JEJAI TENGAH SERIUS DGN NELLY SKRG NI, KO MULA DESPERATE TAK TENTU ARAH! BUAHAHHAHAHA

      4

      2
  2. Kobes Bunga says:

    dah lama xde bf.. eksaitet la bila ade org nk bidio call.. biar la dia….

    16

    0
  3. Anonymous says:

    attention seeker..nak tunjuk diri tu masih laku

    16

    0
  4. Anonymous says:

    biasalah, dunia IT sekarang ni, darjah kebahagiaan diukur melalui socmed..

    10

    0
  5. Anonymous says:

    Kalau ada kekasih harap2 bukan suami orang lagi ya…. biar pun best woman win

    14

    0
  6. Kat says:

    Jaga adab dan maruah, takde la ruang orang nak merendahkan martabat kita

    13

    -1
    • Anonymous says:

      Betul tu. Ada kekasih pun x payah nak tunjuk. Jgn nampak sgt kita janda murah. Tak salah nak bcinta tp elakkan fitnah lebih baik. Diam2 sudah.

      14

      0
  7. anonymous says:

    mak janda meroyan merenyam

    7

    2
  8. Anonymous says:

    Gray ke Grey?? ?

    11

    1
  9. fishball says:

    WHO CARES?????????? seriously who cares??? Nampak sangat kau desperate for attention!! kesian eh? nak tunjuk kat satu Malaya dia masih laku… nanti besok2 tak jadi sendu sendiri.. nanti meroyan kat ig zzzzzzzzzzz BAI

    10

    1
  10. MakDara says:

    Tu pun nak show off. Menyampah. Jga lah sikit meruah tu. Jgn nampak kan sangat gelojoh kau nak belaki.

    8

    0
  11. Anonymous says:

    dari dulu mcm tu.. dulu zaman blog , mengarang kisah di lamar 7 lelaki.. hahhaha, zaman skrg pun mcm tu juga yer, simpanlah sikit ‘kebijakan’ tu cik fasah

    10

    0
  12. aku tak jeles says:

    Fasha fasha…Kau tu dah jadi mak orang, anak pun dah besar2. Kalau baru2 nak bercinta, video call dengan boyfriend tersayang semua tu, I think it is proper if you keep it to yourself. Tak perlu la nak share dengan netize, bab2 mcm ni yang belum tahu lagi sejauh mana hubungan tu boleh pergi, lebih baik rahsiakan. Esok dah confirm nak kahwin, panggil semua reporter, buatlah press conference sekalipun takde hal.
    Tak sweet la orang yang dah berumur ni share2 benda gini, ngerti?

    20

    0
  13. Anonymous says:

    Bkn jejai ke tu?

    4

    0
  14. Anonymous says:

    haah…perasan jgk. sbb mamat tu mcm pakai topi..

    2

    1
  15. Suasuwei says:

    Adakah jejai sedang rancang membina mahligai dengan nellydia senrose? Duda dah move on…janda mula gabra.

    3

    0
  16. Suaikenalal says:

    X kisah la dia nak gedik pun asal bukan laki org. Perioddddd

    0

    0
  17. unkwonn says:

    ni gmbr zmn bile ni?bukan skrg dia rambut pendek ke?tu rambut dia panjang..

    2

    0
  18. Jahanam nak says:

    Jgn rampas suami bff da lah .

    1

    0

Leave a Comment

Optional