January 28th, 2019

Belum lagi reda tentang isu video Fathia Latiff didakwa buka tudung, kini kecoh pula dengan penyebaran foto wanita mirip pelakon Emma Maembong tidak berhijab dan bergambar mesra dengan seorang jejaka.

Ada dua foto yang tersebar, satu ketika di sebuah restoran, manakala sekeping lagi memperlihatkan mereka berdua-duaan di dalam bilik sambil wanita itu  berada di celah kangkang jejaka tersebut. Difahamkan, foto panas itu dirakam seminggu lalu ketika pasangan ini sedang bercuti di luar negara.

Kedua-dua mereka juga pernah memuatnaik gambar bersama-sama dalam Instagram masing-masing berserta kapsyen sebagai rakan karib.

Usaha pihak media untuk mendapatkan penjelasan lanjut daripada Emma berhubung isu berkenaan gagal. Rata-rata netizen menuntut Emma untuk segera tampil menjelaskan perkara sebenar agar tidak timbul lagi sebarang spekulasi liar.

Sumber Berita : Kosmo Online


48 responses to “Foto Wanita Mirip Emma Maembong Tidak Bertudung Dan Mesra Dengan Seorang Jejaka Tersebar?”

  1. Miss keypoh says:

    Err rase nk tnya je.yg gambar celah kangkang tu aku tknmpak suar si laki tu.dia pakai seluar ke tak tu.huuhu.sah2 busuk kepam kepala ko emma..;( tu belum time buat sex mesti wild .hihi

  2. As salam, bila tegur pandai bercakap, orang bertudung kita nak bertudung tetapi dalaman kita masih menginginkan kebebasan seperti gadis-gadis remaja yang lain. Kat luar negara… Allah tu tak ada ke? Allah ada kat Malaysia je ke, dah sama-sama suka terus ler kahwin…

Loading...