Written by Bella | August 12th, 2016

Zaman sekarang, masa berlalu dengan begitu pantas sekali bukan? Kadang-kadang tidak sedar rupa-rupanya kita dah habiskan banyak masa melakukan pelbagai benda.

Malah, bayi comel kepada pasangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen iaitu Yusuf Iskandar juga sudah memasuki usia dua bulan.

Kalau anda rajin melayari laman Instagram, pasti anda tahu Yusuf mempunyai akaun Instagramnya sendiri dan jumlah pengikutnya sudah lebih 200,000 orang. Wah..

Telatah comel Yusuf boleh mencairkan sesiapa sahaja yang melihatnya. Iyalah, dah la putih gebu, geram juga kami bila melihat beliau. Hehe..

Untuk anda yang  ingin mengetahui perkembangan terbaru Yusuf, berikut kami sertakan beberapa lagi foto dan video  bayi tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sebelum subuh massage @theyusufiskandar

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

44 responses to (FOTO & VIDEO) Terkini Yusuf Iskandar, Anak Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen

  1. apple pie says:

    subhanallah comelnya baby yusuf

    0

    0
  2. lol says:

    Artis dah takda job pun update kat blog ke. Sendu

    0

    0
    • loler says:

      ya dia mungkin sendu sebab xde job berlakon.tapi Hairul Azreen ni banyak duit tahu? dia ada bis sendiri.kau tahu apa?sendu gosip~

      0

      0
      • Anonymous says:

        kan..aku terkesima tgk rumah dia especially tang dapur..agaknya hairul ni pandai simpan duit kot..untungla

        0

        0
      • mel says:

        hairul tu kan juara fear factor dulu.. dia dapat berapa ntah. 200 ribu bahagi 2 orang.. dengan dazrin. dapat rm 100,000 sorang woiii….tu yg dia bagi hantaran kat hanis tu rm 91,000… huntong nokk.but nway skrg dia tak berlakon pun, job dia lebat dok buat tshirt le topi le… dan jage anak…hehe

        0

        0
    • Anonymous says:

      sekurang2nya dia artis bukan tetiba tokey tudung pun masuk blog retis….

      0

      0
  3. kutu says:

    suka tgk gelagat bujibu..

    0

    0
  4. biarbetik says:

    Baby ni comel..okla maknya pandai jaga badan slim dah..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Mak ayah dia dah comel semulajadi…anak dia apalagi. Memang lagilah comel. Takkan anak mak ayah dia comel anak dia jadi kulit hitam. Tentu dia akan ikut acuan dia sendiri…
    Cute comel baby Yusuf iskandar. Seindah namanya

    0

    0
  6. sentap says:

    pandai hanis jaga body…cam anak dara…yg penting dlm pantang jg kena btol2…

    0

    0
  7. Awan says:

    Budak ni susah nau nak senyum, kan comel kalau senyum tu. Tapi satu jer yang annoying bila tengok gambar Hanis pegang anak dia, macam kekok sangat macam tak selesa nya anu anak dia kena cengkam cenggitu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Take time.. br 2 blan parenting.. lama2 nnt pndai la dia

      0

      0
      • Awan says:

        Dah dua bulan kot, bukan dua hari… takkan la si ibu tak pandai2 nak pegang anak nya lagi (walau dalam IG dia berkepok2 bagi tips keibuan itu ini bla bla bla). Si bapak pun ok jer pegang anak, I know it is not a big deal, tapi kita yang tengok rasa tak selesa.

        0

        0
    • Cik Kim says:

      Stail mak moden zaman ni. Posing tayang body lepas bersalin. Baby pegang letak bawah la tepi la

      0

      0
    • mel says:

      aku terpaksa setuju dgn Awan… takut and risau tengok Hanis pegang anaknya. baby baru 2 bulan tapi selalu didudukkan. sepatutnya riba di lengan. baby tu tengkuk bukannye kuat. leher pun tak berape nampak. ade sekali dlm IG, si hanis goyangkan babynye ke kiri kanan, mak aih. bergegar otak budak tu. sebab tu doctor x galakkan baby masuk dlm buaian. ini mak nye pulak yg hayun kiri kanan. takpela aku ckp kat sini. ckp dlm IG kang kena hencap je. semoga Yusuf selamat dan baik2 ajela hendaknye

      0

      0
  8. Oo says:

    Tak cukup artis2 korg follow..ank2 artis..mak artis pon pakat dok follow..bnyk btul mse korang..blum cmpur gn bce gosip beautifulnara..ohbulan dan sebagainya..ngadap fb lg..update status lg..selfie lg..layan group wssap lg..ngadap drama tv 3 astro itu ini..lyn group msk apa hari nie..tp beli mkn kt kedai..hehehe
    Wowww..sibuk sungguh hidup. Tak kisah la apa pon kita nk layan..nk minat..janji jangan abaikn pasangan anda..luangkn msk dan mkn bersama keluarga..luangkn mse bkwan dgn ank,jgn abaikn mereka. Pantau aktiviti pembelajaran dan pergaulan mereka.jgn dok sibuk tarbiyah artis tapi ank kita tak tau mana hala.luangkn masa tnya kba,tfn mak ayh d kg. Dan plg penting luangkn masa anda dgn mdekatkn diri dgn Allah. Jgn tgesa2 solat. Al quran ingt lagi tak nak baca tuuu..sme2 kita berubah k.

    0

    0
  9. jgn kecam saya says:

    kejap je badan hanis dah kurus..back to normal & anak baru usia 2 bulan.bkn mcm almy nadia tu pas beranak badan x kurus2..sian Fizz fairuz.dah kata artis kena lah jaga badan & penampilan,.sbb org dok tgk ko kot..kalau bkn artis x pe lah..ko nak selekeh ke..gemok ke..tunggang terbalik ke..no hal lah.

    0

    0
  10. pokemonGo says:

    mak cute bapak hensem anak hidung mcm bunga raya … ops!!!

    0

    0
  11. kona says:

    ikut idung pak dia!!!

    0

    0
  12. dangdut says:

    tak berapa nak comey cucu kak nani ni…nextttt

    0

    0
  13. anon says:

    Dua ekor ni popular ke?? Artis ke apa….. by the way de husband is gud looking but de wife looks like bibik..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Haih la manusia. Ada ja benda yg nk di complain. I wonder how you would react if someone were to say the same thing as you said to them (nasty comments). May Allah forgive all our sins

    0

    0
    • emelda says:

      If you expect people to not leave nasty comments in this sort of blog, maybe the problem is with you not being realistic. Come on, nama pun blog gossip, takkan you expect motivational quotes memanjang?

      0

      0
  15. Ara says:

    Pandai lg laki ko pegang anak dr ko keknis.ko xpnh pgg budak ke sblm ni?kompius aku

    0

    0
  16. puff says:

    pandai Hanis memasak.. baju tak kotor..

    0

    0
  17. Saje Nak Tau says:

    Laki dia ni kerje ape?

    0

    0
  18. Hanis…tudung kalau dilabuhkan sampai dada lagi ayu…

    0

    0
  19. nana says:

    laki dia da biasa jaga anak buah dia sebab tu dah biasa kot handle budak.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Hanis mcm tk pndai pegang baby

    0

    0