Written by Bella | January 3rd, 2018

Rasanya semua tahu kini pelawak dan pengacara Jihan Muse sedang sarat mengandung dan menghitung hari untuk melahirkan anak pertama beliau bersama suami tercinta, Ungku Hariz. Sementara menanti detik anak mereka lahir ke dunia, Jihan dan Ungku Hariz sempat untuk mengadakan sesi “maternity shoot” sebagai kenangan. Memang jelas sifat romantik Ungku Hariz terhadap Jihan.

Kami di BeautifulNara mendoakan agar proses bersalin nanti berjalan dengan lancar dan semoga kedua-dua ibu dan bayi berada dalam keadaan baik.

Jom layan video dan beberapa lagi foto sekitar “maternity shoot” Jihan dan Ungku Hariz dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : haqy.co

Kredit Video :  ji3moon

8 responses to (FOTO & VIDEO) Sekitar Maternity Shoot Jihan Muse Dan Ungku Hariz

  1. lisa says:

    cantiknya jihan

    5

    2
  2. Anonymous says:

    Klu lelaki tentu muka mcm nabil….. tapi takut matahari mcm dia ckp fattah laki fratzura KimK

    .

    0

    0
  3. mas says:

    orgnya kecik je..perut dah besar sgt tu..kesian nengoknye..kalau dah cukup bulan lahirlah cepat baby ye..hehe..

    1

    0
  4. Tkk says:

    Dulu dulu retis kabor berita selamat bersain jer. Now retis dah mewah dan ikut trend …,, buat sessi foto posing posing pre kawin / bertunang, foto sanding pelamin, sessi baby shower/ sessi maternity photo/ pegang pegang perut, sessi foto baby lepas beranak, sessi besday anak …..,,DAN TV pulak dah tak kuasa nk buat cerita modal lain. Asyik nk buat reality show baby retis. Memang semua baby comel ASTRO Cer buat cerita pasal anak Malaysia ( tak kira bangsa keturunan) yang BERBAKAT. Termasuk anak Malaysia yg berjaya di luar negara.

    11

    0
    • Bananarama says:

      Betul ckp tkk, mmg dah jadi trend skg ni retis2 sume gile buat baby shower la manternity shoot la ape la dan org2 kita puny kebanyakan ikut apa yg retis2 ni buat. Tapi tak semua retis ada buat sume tu, cer tgk lana nodin , lisa surihani, ramona zamzam, dan bbrpa lagi xde buat pun maternity shoot & baby shower bagai. Rilek je tau2 dah beranak.
      Plg best sume yg aku sebut tu tak buka pun acc anak kat IG.

      3

      1
  5. Tkk says:

    Aku jemu tenguk reality show. Tak abis abIs abis. balik tunjuk kemewahan artis. Apa pelajaran yg dapat? Apa tujuan tunjuk kemewahan artis, n family pergi sana sini bercuti vaKATION bagai?. Buang airtime saja. Program hiburan TV dah makin melalut. Tahun 2018 buat la perubahan.

    7

    0