(FOTO & VIDEO) Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Fasha Sandha Dan Aidil Aziz

Hiburan

(FOTO & VIDEO) Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Fasha Sandha Dan Aidil Aziz

Meraikan hari bahagia mereka tidak lama lagi, pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz telah mengadakan majlis malam berinai dengan temaMelayu Klasik.

Advertisement

Majlis itu berlangsung dengan cukup meriah sekali dihadiri ahli keluarga kedua-dua belah pihak, rakan artis dan media.

Pasangan merpati dua sejoli itu nampak cantik dan segak dalam busana berwarna ungu. Jelas terpancar sinar kebahagiaan di wajah Fasha.

Fasha dan Aidil akan diijabkabulkan pada hujung minggu ini. Kami doakan agar segalanya dipermudahkan buat mereka berdua dan semoga kekal sehingga ke jannah.

Beberapa lagi foto sekitar kemeriahan majlis malam berinai Fasha dan Aidil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : MeleTOP & Media Hiburan

Kredit Video : MeleTOP

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. kepohsikitje

    March 28, 2019 at 9:06 am

    Dulu kata nak majlis ringkas. HAHAHAHAHAHA

  2. Bee

    March 28, 2019 at 8:50 am

    Excited nau dia kawin skli lagi..dulu time ngn ex husband x boleh buat besar2 cm gini ke?

    • Aku Hamba Allah

      March 28, 2019 at 8:59 am

      Dulu mak mertua x restu..ipar duai x suka kan..la selebret habis2an ler..biaq ler..

    • JERNIH HEIGHTS SDN BHD

      March 28, 2019 at 11:54 am

      knpalah x suka ,ermm

    • damai

      March 28, 2019 at 10:24 am

      dulu dia buat besar2 juga tapi dgn 1st husband mak mertua dari mula mmg x suka, x salah masa sanding mak mertua x dtg pun masa tu.

    • Anonymous

      March 28, 2019 at 11:40 am

      Damai nama diberi
      Tapi tidak mencerminkan diri

  3. Anonymous

    March 28, 2019 at 8:47 am

    Lepas ni diam ya nanti cerai baru masuk socmed balik… retiskan..

    • Anonymous

      March 28, 2019 at 11:37 am

      Jahatnye la hati

  4. Flamingo

    March 28, 2019 at 7:39 am

    Cantik fasha dlm busana melayu classic, bertuah le dh janda tapi meriah kahwin siap inai2, anak2 dh boleh ikut inai sekali

  5. Anonymous

    March 27, 2019 at 11:48 pm

    Proooot prot protttt.. ha legaaaa ringin perut ku!!!

Loading...