Written by Bella | March 27th, 2019

Meraikan hari bahagia mereka tidak lama lagi, pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz telah mengadakan majlis malam berinai dengan temaMelayu Klasik.

Majlis itu berlangsung dengan cukup meriah sekali dihadiri ahli keluarga kedua-dua belah pihak, rakan artis dan media.

Pasangan merpati dua sejoli itu nampak cantik dan segak dalam busana berwarna ungu. Jelas terpancar sinar kebahagiaan di wajah Fasha.

Fasha dan Aidil akan diijabkabulkan pada hujung minggu ini. Kami doakan agar segalanya dipermudahkan buat mereka berdua dan semoga kekal sehingga ke jannah.

Beberapa lagi foto sekitar kemeriahan majlis malam berinai Fasha dan Aidil dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : MeleTOP & Media Hiburan

Kredit Video : MeleTOP

26 responses to (FOTO & VIDEO) Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Fasha Sandha Dan Aidil Aziz

  1. Anonymous says:

    Siapa bosan sila ketik like!

    134

    0
  2. Anonymous says:

    cepat la habis wedding ni, x sabar nk move on la. bukan zaman anak dara lagi.. yg ke 2 kot punya kecoh!!!

    26

    0
  3. Anonymous says:

    aku jerit kt jiran sebelah flat, diaorg ckp tamil. rupanya diaorg x kenal ko. tu je nk kabor!

    10

    0
  4. Kak Wok says:

    Mother’s bra tengah sale ni. 3 hanya RM 159. Murah kan?

    6

    0
  5. Anonymous says:

    Bulan depan bulan April pastu puasa dah. Tu je lah yg aku kisah kan buat masa skrg!

    17

    0
  6. Anonymous says:

    Proooot prot protttt.. ha legaaaa ringin perut ku!!!

    4

    0
  7. Flamingo says:

    Cantik fasha dlm busana melayu classic, bertuah le dh janda tapi meriah kahwin siap inai2, anak2 dh boleh ikut inai sekali

    11

    0
  8. Anonymous says:

    Lepas ni diam ya nanti cerai baru masuk socmed balik… retiskan..

    1

    1
  9. Bee says:

    Excited nau dia kawin skli lagi..dulu time ngn ex husband x boleh buat besar2 cm gini ke?

    2

    0
  10. kepohsikitje says:

    Dulu kata nak majlis ringkas. HAHAHAHAHAHA

    7

    0
  11. atie says:

    rezeki fasha, untung jadi org cantik. suka lakonan dia lagipun dia ni ibu yg penyayang…

    1

    4
  12. Anonymous says:

    pelik dia nie, ikut adat sendiri ker, sejak dia tunang lagi aku rasa pelik, tunang pun dah ada bridemaids hahahhaha,

    3

    1
    • SESATBARAT says:

      KE DAH NIKAH… NAMPAK MACAM DAH NIKAH. INAI DIA TAHAN SEMINGGU SAMPAI MINGGU DEPAN. PAKAI CAP APA NAK BELI. INAI ZAMAN SEKARANG TAK TAHAN LAMA, DUA HARI DAH KUNIN

      0

      0
  13. Kiah says:

    Memang pesen ek skg.. Mlm berinai sebelum nikah… Kat kg aku.. Ptg nikah.. Mlm tu mlm berinai mmg ada sanding tuk family n keluarga terdekat.. Ni lum nikah dah bersanding bagai.. Tp kalau mlm berinai tu sblum nikah tp pompuan jer ok ar.. Nie pengantin lelaki pun interprem sama… Mcm2 style retis skg

    0

    0
  14. Oggy says:

    Jap jap. Bile nikahnye ni sebenarnya. Bkn ke biase kalo mlm ni berinai, esk nikah???.

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini