(FOTO & VIDEO) Pre Wedding Fasha Sandha Dan Aidil Aziz

Hiburan

(FOTO & VIDEO) Pre Wedding Fasha Sandha Dan Aidil Aziz

Macam pinang dibelah dua, pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang menghitung hari untuk bergelar suami isteri tidak lama lagi berkesempatan untuk mengabdikan momen indah penuh rasa cinta menerusi foto dan video pra perkahwinan.

Advertisement

Mengenakan busana perkahwinan serba putih rekaan eksklusif, Azura Couture, ia menaikkan lagi seri bakal pengantin ini.

Rata-rata netizen sudah tidak sabar dan teruja menantikan majlis raja sehari Fasha dan Aidil.

Tahniah kami ucapkan kepada kedua-dua selebriti ini, semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto & Video : Instagram Azura Couture

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

44 Comments

  1. Mia

    March 12, 2019 at 2:20 pm

    Nampak bdn fasha lebar dr selalu tgk gambar2 seblm ni.. sbb baju kot.. pastu nampak mcm sarat & susah fasha nak berjln dgn baju tu.. anyway congrats fasha & aidil.. moga bahagia hingga ke jannah.. aamiin..

  2. Sangkak

    March 12, 2019 at 2:14 pm

    Out of topic sikit tp tolong somebody explain kat kita, kenapa kebanyakan produk melayu untuk slimming, dia suruh minum air 3 liter gitu untuk make sure kurus. Sebenarnya yang tolong kurus tu air kan, bukan produk sangkak kau kan? tolol tol la hahahaha

  3. Anonymous

    March 12, 2019 at 2:07 pm

    dah nikah lom ni?

  4. aku tetap aku

    March 12, 2019 at 1:56 pm

    tak cantik la. baju sarat. pastu nampak besar sangat.. mungkin video ni ambik time fasha belom consume Bizzi Bodi kot. hahaha..

  5. Anonymous

    March 12, 2019 at 1:49 pm

    oklaa aku xnak komen bab dosa maksiat pahala halal haram tu semua sebab sebagai org islam aku rase semua da tau bende2 tu. cuma yg aku nak komen apesal baju pengantin yg die pakai, mekap, setting rambut n video nye nampak mcm kampong2? org kampong pon lawa ok