Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO & VIDEO) Pre Wedding Fasha Sandha Dan Aidil Aziz

Macam pinang dibelah dua, pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang menghitung hari untuk bergelar suami isteri tidak lama lagi berkesempatan untuk mengabdikan momen indah penuh rasa cinta menerusi foto dan video pra perkahwinan.

Advertisement

Mengenakan busana perkahwinan serba putih rekaan eksklusif, Azura Couture, ia menaikkan lagi seri bakal pengantin ini.

Rata-rata netizen sudah tidak sabar dan teruja menantikan majlis raja sehari Fasha dan Aidil.

Tahniah kami ucapkan kepada kedua-dua selebriti ini, semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto & Video : Instagram Azura Couture

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. black maria

    March 13, 2019 at 11:13 am

    gaun cam amik kt kedai ahso jalan chow kit jer…x lawa lansung lh fasha..carilh design baju yg bersesuaian.

  2. HusnaJBC

    March 12, 2019 at 10:51 pm

    So klasik n amazing gaun fasha even ku xminat dia hihi.. Zmn moden ya mmg tpi klau pkai yg lain mmg perhhhh… Kt omputih sna gaun ni lh yg jdi trend

  3. Jini

    March 12, 2019 at 7:38 pm

    Hmmm nampak tak naik seri n berumur n agak gempal di situ..bj tak biasa2 ja

  4. Anonymous

    March 12, 2019 at 5:42 pm

    Sedangkan kebahagiaan yang dah berumahtangga x manis ditayang, inikan pula belum halal. Never learn from couple yang lepas2 ke? Aidil ok la… sebab belum pernah Kawin, Fasha? Dah pernah Kawin kan.
    Contoh terkini, Sharnaz n Nabila. Sebelum Kawin, ooooo maiiii kau la jantung hati ku. Now? Katanya bukan babysitter laki.
    I suka tgk Fasha, manis n gentle but… bila peluk2 ketat melekat pakaian, sorry. Kenapa bila dah kurus, baju macam pakai swimming suit? Ketat sendat bulat.

  5. Anonymous

    March 12, 2019 at 4:47 pm

    alamak…serius baju nampak cheap..video pon nampak cheap. sayangnya. less is more fasha. cutting goen , tiara & rambut tak sesuai. adoi!
    Harap masa nikah & sanding nanti lebih cantik & wow!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top