March 12th, 2019

Macam pinang dibelah dua, pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang menghitung hari untuk bergelar suami isteri tidak lama lagi berkesempatan untuk mengabdikan momen indah penuh rasa cinta menerusi foto dan video pra perkahwinan.

Mengenakan busana perkahwinan serba putih rekaan eksklusif, Azura Couture, ia menaikkan lagi seri bakal pengantin ini.

Rata-rata netizen sudah tidak sabar dan teruja menantikan majlis raja sehari Fasha dan Aidil.

View this post on Instagram

#aidilfasha in Azura Couture ?? . Tqvm fasha for the video.Semoga Semunya berjalan lancar untuk bakal raja sehari @fashasandha & @itsaidilaziz dari kami Azura Couture team. Both in AZURA COUTURE for Preweddingtv3 . #azuracouture #fashasandha #aidilaziz #pengantin #bride #groom #weddingdress #mensfashion #preweddingphoto #shesbeautiful #aidilfasha

A post shared by Azura Couture (@azuracouture) on

Tahniah kami ucapkan kepada kedua-dua selebriti ini, semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto & Video : Instagram Azura Couture


44 responses to “(FOTO & VIDEO) Pre Wedding Fasha Sandha Dan Aidil Aziz”

  1. black maria says:

    gaun cam amik kt kedai ahso jalan chow kit jer…x lawa lansung lh fasha..carilh design baju yg bersesuaian.

  2. HusnaJBC says:

    So klasik n amazing gaun fasha even ku xminat dia hihi.. Zmn moden ya mmg tpi klau pkai yg lain mmg perhhhh… Kt omputih sna gaun ni lh yg jdi trend

  3. Jini says:

    Hmmm nampak tak naik seri n berumur n agak gempal di situ..bj tak biasa2 ja

  4. Anonymous says:

    Sedangkan kebahagiaan yang dah berumahtangga x manis ditayang, inikan pula belum halal. Never learn from couple yang lepas2 ke? Aidil ok la… sebab belum pernah Kawin, Fasha? Dah pernah Kawin kan.
    Contoh terkini, Sharnaz n Nabila. Sebelum Kawin, ooooo maiiii kau la jantung hati ku. Now? Katanya bukan babysitter laki.
    I suka tgk Fasha, manis n gentle but… bila peluk2 ketat melekat pakaian, sorry. Kenapa bila dah kurus, baju macam pakai swimming suit? Ketat sendat bulat.

  5. Anonymous says:

    alamak…serius baju nampak cheap..video pon nampak cheap. sayangnya. less is more fasha. cutting goen , tiara & rambut tak sesuai. adoi!
    Harap masa nikah & sanding nanti lebih cantik & wow!

Loading...