April 2nd, 2019

Pasangan Bella Dally dan suami, Arif Izudin telah selamat diijabkabulkan pada 31 March 2019. Majlis akad nikah pasangan ini diadakan di Putrajaya dan dihadiri ahli keluarga kedua-dua belah pihak dan kenalan rapat.

Pengantin baru itu telah diraikan dalam satu majlis resepsi yang meriah dan indah pada malam harinya dengan tema Inggeris di Marina Putrajaya.

Ramai rakan artis yang turut hadir menyaksikan penyatuan cinta du hati yang mula berkenalan sejak Ogos tahun lalu.

Khas buat pembaca BeautifulNara, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi Bella Dally dan Arif dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : FKZ Pictures , Project Two-Pi , Orang Putih Kita & Aqo Imran

Kredit Video : CST Production


21 responses to “(FOTO & VIDEO) Indah Sekitar Majlis Pernikahan & Resepsi Bella Dally”

  1. Opah says:

    Baru la nmpk terserla kecantikan Bella, kalo dlu abg K-pop overshadowed. Sori I fan u abg K-pop..

  2. fifi says:

    Hmn, geli ckit tgk muka laki ni + nampak mcm kuat smoking. Nsb baik Bella ni cantik. Video ni if xde cakap2 tu aku rasa lg best kot. Lagu last2 tu dah mcm video cerita polis2..hihi

  3. fufu says:

    Semoga berbahagia… Bella please jgn over puji & expose pujian2 tentang suami tu ke media. Rumah tangga ni, hanya bila dh duduk sebumbung baru kita kenal siapa pasangan kita.

  4. Anonymous says:

    kenapa bella ni suka kahwin lelaki2 gay eh? hahaha this new hubby looks gayer than than try hard kpop gay a.k.a nazim othman si bapok bottom hahahaha

    • Anonymous says:

      lelali malaysia x kn x kenal rupa, licin2 belaka muka, kalau ada jmbg pun mgkn buatan je, sapu ubat, sbb dada x ada bulu, bulu kaki pulak tumbuh jarang2..geli lah..

    • Anonymous says:

      lelaki malaysia x kn x kenal rupa, licin2 belaka muka, kalau ada jmbg pun mgkn buatan je, sapu ubat, sbb dada x ada bulu, bulu kaki pulak tumbuh jarang2..geli lah..

  5. saxz says:

    jujur ckp, baju dan segalanya dah cantik, lengkap… tetapi kenapa pakai tudung mcm tu??? mcm melekap / bungkus kepala je. letak laa aksesori sikit… ada yg sependapat dgn aku?

Loading...