Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO & VIDEO) Indah Sekitar Majlis Pernikahan & Resepsi Bella Dally

Pasangan Bella Dally dan suami, Arif Izudin telah selamat diijabkabulkan pada 31 March 2019. Majlis akad nikah pasangan ini diadakan di Putrajaya dan dihadiri ahli keluarga kedua-dua belah pihak dan kenalan rapat.

Advertisement

Pengantin baru itu telah diraikan dalam satu majlis resepsi yang meriah dan indah pada malam harinya dengan tema Inggeris di Marina Putrajaya.

Ramai rakan artis yang turut hadir menyaksikan penyatuan cinta du hati yang mula berkenalan sejak Ogos tahun lalu.

Khas buat pembaca BeautifulNara, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi Bella Dally dan Arif dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Opah

    April 2, 2019 at 5:21 pm

    Baru la nmpk terserla kecantikan Bella, kalo dlu abg K-pop overshadowed. Sori I fan u abg K-pop..

  2. fifi

    April 2, 2019 at 1:55 pm

    Hmn, geli ckit tgk muka laki ni + nampak mcm kuat smoking. Nsb baik Bella ni cantik. Video ni if xde cakap2 tu aku rasa lg best kot. Lagu last2 tu dah mcm video cerita polis2..hihi

  3. fufu

    April 2, 2019 at 1:48 pm

    Semoga berbahagia… Bella please jgn over puji & expose pujian2 tentang suami tu ke media. Rumah tangga ni, hanya bila dh duduk sebumbung baru kita kenal siapa pasangan kita.

  4. Anonymous

    April 2, 2019 at 1:43 pm

    kenapa bella ni suka kahwin lelaki2 gay eh? hahaha this new hubby looks gayer than than try hard kpop gay a.k.a nazim othman si bapok bottom hahahaha

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 1:55 pm

      lelali malaysia x kn x kenal rupa, licin2 belaka muka, kalau ada jmbg pun mgkn buatan je, sapu ubat, sbb dada x ada bulu, bulu kaki pulak tumbuh jarang2..geli lah..

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 1:55 pm

      lelaki malaysia x kn x kenal rupa, licin2 belaka muka, kalau ada jmbg pun mgkn buatan je, sapu ubat, sbb dada x ada bulu, bulu kaki pulak tumbuh jarang2..geli lah..

  5. saxz

    April 2, 2019 at 1:33 pm

    jujur ckp, baju dan segalanya dah cantik, lengkap… tetapi kenapa pakai tudung mcm tu??? mcm melekap / bungkus kepala je. letak laa aksesori sikit… ada yg sependapat dgn aku?

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 1:46 pm

      kalau letak aksesori/bunga kt kepala dh tentu tenggelam, sbb bunga kt belakang dah 2 tan lori penuh utk pelamin, jdi pengusaha2 bunga dri china mmg senyum lebar…

    • fifi

      April 3, 2019 at 8:53 pm

      sederhana lebih baik

    • Didie

      April 2, 2019 at 2:00 pm

      Ko ni mesti org kampung yg pakai dari hujung rambut smpi hujung kaki nk liplap2… Org kalo baju dia dah heavy & bunga pelamin pun sarat, tudung mmgla kene simple but nice. Nk komen tu bior tgk dulu majalah fesyen. hihi

    • A

      April 3, 2019 at 11:57 am

      Hahahaha win gila comment ni. Exactly.. satu/dua pakaian/aksesori je boleh menyerlah. Selebih dari tu kau akan jadi lampu disko bergerak yang tacky

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 2:40 pm

      tu la. ptut at leadt letak crown yg kecik tu, nampak kepala kosong sgt

    • Mona

      April 2, 2019 at 3:51 pm

      letak simple crown mcm Fasha pon cantik! (bukan fan Fasha yer) haha

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 8:16 pm

      KORANG PERASAN TK MUKA LAKI BELLA SEIRAS LAKI SI ELFIRA LOY

    • Anon

      April 3, 2019 at 12:51 am

      Pebenda ko ni

    • Opsss

      April 3, 2019 at 11:06 pm

      Ntah nye. Mcm langit ngn bumi

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama