February 26th, 2016

Hari ini merupakan detik terakhir Fara Fauzana dan bersiaran di Hot FM AM Krew.  Selepas 10 tahun di Hot FM  Fafau membuat keputusan untuk tidak terlibat lagi dalam bidang radio kerana ingin mencari masa untuk diri sendiri selain mendalami ilmu agama.

Selain Fafau, beberapa lagi penyampai Hot FM turut mengundurkan diri termasuk AG, Ikhwan dan Liza. Walaubagaimanapun, mereka semua akan ke udara di stesen radio baharu juga dibawah rangkaian Radio Media Prima Berhad.

Rata-rata peminat  Fafau yang setia mendengar AM Krew setiap pagi turut merasa sebak dengan pemergian mereka tetapi tetap mendoakan yang terbaik buat Fafau.

Berikut antara ucapan daripada peminat :-

Ini pula keadaan di konti radio Hot FM pagi tadi :-

Apa pun yang Fafau ingin lakukan, kami doakan yang terbaik buat beliau. Walaupun agak sedih juga bila dapat tahu Fafau mahu berhenti,  kadang-kadang kita harus move on dan fokus akan cita-cita lain yang lama terpendam.

Jualan tak masuk akal di SHOPEE !
Dapatkan diskaun sehingga 80% di Shopee MY untuk hari ini sahaja!

 photo lelong1.jpg

Dah hujung bulan ni, jom kita berbelanja dengan bijak. Jualan LELONG Shopee MY kini kembali dan anda pasti rambang mata. Dari 26 Febuari hingga 29 Febuari 2016, dapatkan sehingga 80% diskaun untuk pelbagai produk yang anda inginikan di Shopee MY sahaja! 30% diskaun tambahan untuk barangan terpilih. Fuhhh…memang mampu milik ni!
Nak tahu lebih lanjut? Jom klik di sini!


Comments are closed.

Loading...