April 6th, 2017

Setelah lama berteka-teki, akhirnya pelakon Nur Fazura sah menggantikan tempat Neelofa didalam drama Hero Seorang Cinderella dan bergandingan dengan Fattah Amin. Khabarnya, Fazura mempunyai kriteria yang tepat untuk membawakan watak Nura Medina seperti didalam novel.

Sejak beberapa hari lepas, pengarah Michael Ang ada memuat naik foto dan video penggambaran drama adaptasi novel tersebut dan nampaknya ia sudah mula mendapat perhatian ramai.

Mungkinkah gandingan Fazura dan Fattah akan mencetuskan fenonema baru?

Jom lihat beberapa lagi foto Fazura sebagai Nura Medina dan Fattah Amin sebagai Tengku Ian Uzzam serta video teaser HSC yang kini sudah mendapat ratusan ribu “views” dengan membaca entri ini sepenuhnya.

View this post on Instagram

Ok video ni raw aje color n audio tak buat apa2 pun. Music pun pakai apa yg ada Kat laptop! Saja nak share with my fans! Btw this is the only video I Akan share dgn u all from the series punya footages! Sebab tak nak dengar or baca comment2 yg mcm kesial tu! Lofa, faz, Fattah semua kawan, tak nak sebab post i they all baca comment2 kesial tu semua! I love u all n enjoy this one Minute raw footages edit pakai handphone #hanyamengunakaniphone7plus luv luv luv for all your support!

A post shared by Michael Ang (@michaelang38) on


Comments are closed.

Loading...