December 26th, 2017

Kisah pasangan sensasi, Fattah Amin dan Fazura nampaknya masih lagi hangat membara dikalangan peminat mereka. Ramai yang “cair” melihat aksi manja pasangan pengantin baru ini bermadu asmara di kota London. FattZura sebenarnya sudah beberapa hari berada di London dan difahamkan mereka akan berbulan madu di beberapa buah negara Eropah.

Tidak dinafikan, pasangan pengantin baru ini memang tidak boleh berenggang antara satu sama lain dan kebahagiaan mereka cukup terserlah.

Atas permintaan ramai, berikut kami sertakan video dan beberapa lagi foto sekitar bulan madu FattZura dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!


81 responses to “(FOTO & VIDEO) Bulan Madu Fattah Amin Dan Fazura Di London”

  1. Anonymous says:

    i think fazz more prettier than hanez ta la serupa fazzy more sweetier -apa apa pon kita tumpang kebahagiaan mereka,gd luck fattzura,and welcom hom soon.

  2. nuyu says:

    pelik..xsuke fattzura tp komen,kecam maki hamun segala bende pasal mereka,hello2..orang kalau xsuke xpayah tengok…ni xsuke tp tgk jgk..pastu sebut2 nama hajjah tu.aku rase yg komen2 maki hamun ni mesti budak sekolah,..haha..eh korang duit belanja pon mak bagi,ade hati ………….xsuke xpayah tgk,xperlu pon korang tgk dan komen..shuh,g main jauh2…

Loading...