Written by Bella | December 26th, 2017

Kisah pasangan sensasi, Fattah Amin dan Fazura nampaknya masih lagi hangat membara dikalangan peminat mereka. Ramai yang “cair” melihat aksi manja pasangan pengantin baru ini bermadu asmara di kota London. FattZura sebenarnya sudah beberapa hari berada di London dan difahamkan mereka akan berbulan madu di beberapa buah negara Eropah.

Tidak dinafikan, pasangan pengantin baru ini memang tidak boleh berenggang antara satu sama lain dan kebahagiaan mereka cukup terserlah.

Atas permintaan ramai, berikut kami sertakan video dan beberapa lagi foto sekitar bulan madu FattZura dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

81 responses to (FOTO & VIDEO) Bulan Madu Fattah Amin Dan Fazura Di London

  1. Anonymous says:

    mmg dah sah halal, but sometimes, certain pictures n video tu better simpan utk tatapan sndiri jelah. org kate jgn nak menunjuk sgt kebahagiaan tu, nnt ramai yg dengki cemburu n iri hati.

    67

    13
    • red bull says:

      sgt sgt sepadan dieorg ni..
      so happy for them!

      97

      1
      • minah jambu suka sahara yaakop says:

        yes..!

        4

        0
        • Miss Unibes says:

          Takpe. Biar diorang tunjuk kebahagiaan diorang. Tak takut ke korang kalau penjilat diorang ni balas segala kritikan? Lol. Anggap je beri inspirasi. Contoh foto last tu ada tulis “Brrrrr”. Bererti bila sejuk, berpeluklah dgn pasangan yg halallan toyyiban. Lol. Diorang pun nak rasa jugak mcm pasangan lain & kasi panas ex masing2. Lol. Biarlah. Korang ni jealous lah. Biasalah tu pengantin baru memang perangai mcmni. Ni je masa diorang bermanja. Nanti ada anak bukan tak boleh bermanja tapi bila ada anak ni kehidupan berubah. Kdg2 baru peluk sikit, anak dah nangis meragam bagai. Biarlah Pattah Kayu Cendana kasi panas Lopak dan Sherry. Biarlah Jura kasi panas TMJ, Norman KRU, Shaheizy Sam & bekas2 yg lainnya. YG PENTING MUKA JURA SEBIJI MACAM HANEZ SURAYA.

          6

          2
    • Anonymous says:

      sweet sangat..burn lofa burn hahaha

      23

      9
      • Bkn fans sapa2 tp annoyed says:

        Ada lg komen cap bangang neraka mcm ni?

        9

        1
      • ika says:

        aiyo, puji sweet je cukup lah. tak perlu kut nak perli2 neelofa pulak. btw im a fattzura fan but i am seriously fed up with ppl who are still trying to link the 3 of them. enough is enough la – this goes for both sides!

        19

        0
    • wiwiwiwi says:

      salah sorangnya yg dengki tu kau la

      9

      3
    • cik tempoyak says:

      kenapa nak cemburu dan iri hati??? Ni masalah pada hati sendiri, x boleh tengok kebahagian orang lain, x boleh tengok orang lebih kaya, lebih cantik, lebih bahagia.. hati kena bersih dulu, muhasabah diri sendiri

      0

      0
  2. iklanredbull says:

    ok la.. tak over pun.. tp mmg comel je dua2.. balik dari honeymoon harap2 ada isi.. cepat2 dapat baby

    66

    0
    • kona says:

      korang kalau fattzura ni sweet la loving la.. kalau nabil dgn wife, nora danish dgn asben peluk sweet pun korang dah maki berbakul2.. cakap simpan je la gambar loving2 tuu.

      anyway aku dah mula muak dengan depa ni.. nak menunjuk sgt couple paling sweet abad ini..

      45

      3
      • June says:

        Haha…kesian awak…

        2

        3
      • Anonymous says:

        seriously agree. i’ve no problem with those two in which i’m neither their fans and i’m not hating them. tp kalau dah hari2 bukak insta tgk explore asyik vid diorg adoi meluat lah noks. tau lah dah halal. faham. semua org faham. tak perlu la tunjukkan sangat belai2, peluk2. bagus ke kalau budak2 tengok?

        5

        1
  3. bangchik says:

    semua PA dorang punya kerja. PA dorang yang over in love pulak. lepastu buat org lain meluat.
    one thing, fattzura sendiri pun tak behave in public. acah sweet sangat. brrr

    24

    26
    • Not fattzura fan says:

      Kawen dulu baru sembang ye bang….yg penting dorg dah halal. Dorg x pnh brgesel cmni time brkawan dulu. Bkn mcm shanaz ngn kakak lopa tu. Abes gesel dah time couple…yg tu xnak pulak kau bising. Kawen dulu dh rase kemanisan cinta bru sembang…. Tak suka jgn tgok artikel ni. Dorg pun x mintak org cover cite dorg…

      112

      4
      • bangchik says:

        yes. halal is a good thing. alhamdulillah. saya cuma cakap pasal PA dorang je. we can point to many couple yang dah kahwin. kenapa kena tuju pada shaarnaz dengan kakak lofa semata? just mind your own words pun dah ok dah rasanya

        11

        35
        • larasakit says:

          DIAMLA BODO

          5

          6
        • Sara says:

          yes dorg actually tak menunjuk pun. PA yg record dan upload so tak boleh nak salahkan dorg jugak. dah tgh honeymoon mmg la tgh bahagia dan manja2 mcm tu. bukan dorg cium2 pun depan org ramai.

          27

          2
        • Not fattzura fan says:

          Sebab couple yg tu antara yg pg holiday brgesel time x kawen…takkan nk bg cth couple bkn selebriti pulak. Alahai….

          10

          1
      • aku says:

        mana ko tau dia x bergesel cmni ms berkawan..pergi cuti sama2 ke oversea ko tau ke diorg buat apa??? PA diorg upload gmbr yg suci2 je..konon2 sweet bangang nk mampus…padehal 2 2 x leh pakai…

        4

        2
  4. LofattahForever says:

    Benci kbye

    5

    38
  5. nok gebuzzz says:

    serasi btol la tgk dyorg…mmg sweet giler,x npk pon perbezaan umur tu…tak tau nape tgk pic yg 1st tu tebayang david n victoria..jgn kecam ye,tapi dyorg x upload pon video tu kat ig..pic bersama pon xd la byk mn…makin geram la si lopa…huhu!!

    33

    3
  6. benci patah kmk lofak says:

    geli tengok patah aming ni yuck perasan kacak konon, si kmk sponsor untuk honeymoon kan? kau duit pun takda nak belagak same ko dengan si lofak dua² attention seeker tul! dasar 3 idiots

    4

    62
    • Anonymous says:

      I wonder nape u ada kt sini klau xsuke????

      28

      1
      • nara ni bapak ko ke? blog ni bapa ko punye? lantak aku nak caci si patah si kimak si lofak apa masalah ko? nama pun blog gossip! ko tak suka tak payah dtg sini la ngok pergi insta si dua ekor ni kalau ko minat sangat dasar fan jubur, mesti mok cik atau betine melayu biul ni? sakit hati bila kondem si kimak dan si patah dengan si lofak skli? puiii

        2

        19
        • Anonymous says:

          There you go… Nampak dah… Tujuan you dtg sini n dropped comment like that utk sakitkan hati orang. Honey, u need help. May be a psychiatrist?

          I’m praying for your happiness…

          13

          0
        • VooDoo Diva says:

          Sebenarnya dengki kan sbb xpernah lepas ke ke benua sana kan kan kannn… Ololololo haters gonna hate innit ? bahahahaha!

          5

          0
        • zee says:

          Kesian ko…perlu jmpk doktor nih..

          3

          0
    • Anonymous says:

      Ek eleh.Setiap job Fattah dapat ratus ribu la payment dia.Puluh kali honeymoon pun dia leh belanja

      18

      1
      • Sacred Riana says:

        Ntah…. Stiap drama brsiri dia dpt 150k . Jadi duta produk2 lagi. Dah xtahu details main ckp je..ni jenis yg suke downgrade org. Takkan fattah tu nk g isytihar harta income die pulak semata nk bgth die layak kawen.

        12

        1
  7. Anonymous says:

    Hahahahahaa caption abg nara dekat fb menganjing teruk fans fattzura. Nahh nak sgt kisah sendu fattzura honeymoon. Hahah ni je ke? Pencapaian fattzura. Bergesel siang malam hahaha.

    Nexttttt. We dont need artis bimbo. Km nak dgr pasal pencapaian artis hebat je. Low class!

    3

    41
    • Anonymous says:

      their fans suka nak kena jamah cerita cerita sweet gesel gesel ni. musim hujan kan sekarang

      5

      12
    • Anonymous says:

      Hahaha itu je la aktiviti dia pergi bercuti, setakat nak ambil gambar tepi jalan je pun, acah2 pasangan david beckham konon, peluk-peluk gesel-gesel kat bilik hotel, romen buat anak. pastu post dalam igs. tak usah cakap PA dorang la yg upload, miss fake sendiri pun ada juga upload gambar gesel-gesel dalam igs sendiri. saja nak tunjuk ler teww. pastu nak picit-picit tengkuk bahu husband, siap buat live video kat hotel. dah la duk ajar fattah cakap itu ini, macam adik dengan kakak daa.. tapi fans sendu lagi kertu suka, tak boleh kutuk sebab retis dia tak pernah buat silap, maksum, semua retis dia buat adalah benda yang betul. retis dan fans sangat TIDAK PROFESIONAL. puii

      17

      23
      • bangchik says:

        best point untuk makcik makcik bawang yg marah bila kita cakap benda yang lain dari telinga dorang nak dengar. lepastu bodoh2 kan orang. pui

        4

        3
      • Anonymous says:

        Huiyoooo kau tengok semua vid diorang ea??? Haha minat la tewwwwe… Ecececehhhh…

        16

        1
      • Anonymous says:

        Geng makcik bwg la ni, nak tinggal rugi xde bahan, maka follow gak la merata walau hati ada panas… LOL

        2

        0
      • truelove says:

        Hahahhaaa you tengok semua ???? kata benci tapi tengok semua, ni lah haters bodoh mampus, konon benci tapi follow semua activity diorang hahahhaa….namapun HONEYMOON pastilah nak habiskan masa berdua, Honeymoon tuh best moment for life tau semua pasti nak rasakan , even lofa yang kaya tu pun dah teringin cuma belum ada jodoh je, jadi lah for now die honeymoon ngan unta ngan dolphin tuk hilangkan sunyi, but its oke lah than haters macam kau yang hanya bisa dengki ngan kebahagiaan orang lain hahahahhahaaaaaaaa

        1

        2
  8. Anonymous says:

    wartawan / blogger malaysia kerja senang.. amik gambar dari insta, tak perlu kerja keras

    14

    0
  9. aku says:

    sweet..pd saya xdelh melebih pun..yg kat tv bukan halal pun byk scene mcm ni..and nmpk fazura mcm cuba nak cover tp fattah yg manja dan nak show mesra takkan fazura nak menolak kot nti citer lain pula..lgpun nmpk fattah gembira sgt.

    27

    2
  10. Anonymous says:

    syg sgt fattah amin kat fazura….
    mane tk nye weih…..fazura kot….. ahhahaha

    13

    8
  11. serabut says:

    pada saya..fattah over sangat..tau la sayang bini baru kawin, tapi simpan sikit manja tu.. org lain kawin jugak oii..tp tak la tunjuk aksi peluk bagai macam tak ingat orang memandang.. just nk ingatkan.. naik berbulu jugak mata…

    29

    4
  12. serabut says:

    pada saya..fattah over sangat..tau la sayang bini baru kawin, tapi simpan sikit manja tu.. org lain kawin jugak oii..tp tak la tunjuk aksi peluk bagai macam tak ingat orang memandang.. just nk ingatkan..

    13

    6
  13. Dina says:

    Alaaaa biar lah…. X suka jangan tengok lerrr…
    X payah nak kecam…. kalau x nak kena panggil kepam. Dulu ms couple diaorang jaga sangat.. pun masih ada yg bising.
    They deserve to be happy rather than listen to u lot yg x habis2 dengki dgn kebahagian mereka. Baik kata Fattah….’why not u all cari kebahagian u all sendiri…. ‘

    23

    2
  14. MakDara says:

    Sebnar nya aku tak minat fatah ne. Tpi nmpak dia ne manja sebenar nya.

    11

    1
  15. Kesiannyaaaaaa says:

    Meuat…tats all.

    10

    11
  16. Kakfake says:

    Ramai org giler tunjuk aksi mesra dgn Alasan halal. .ayoo Dalam Islam X ajar pun laki Bini depan cium dpn org. Ramai yg gila bercium beromen post kat ig pastu harap Komen sweetnya. .pastu bila Ada remaja terikut astyle Tu Salah siapa? Kongsi saham bro. Amyera n shahrul penjilat Najib, eina azman n gurmeet , rosesher ke hapa patah n fartzura . .sampai London buka tudung pun Ada. .acah2 elitis . .peliknya honeymoon bawakan pa segala . .tukang rakam aksi2 . . Tokti dulu g honeymoon ber2 , hanishairul ber2, errands yusri, yusrylisa pun ber2 . .ni batak kampung mana bawa macai g honeymoon? Semua teknik nak kekal undi abpbh

    18

    1
    • Anonymous says:

      Xsuka g tengok dolphin kat entry sebelah .sekian

      13

      3
      • Kah kah kah says:

        Dolphin sebelah macam gian aje kan … Org gi honeymoon best best … dolphins sebelah pergi buat entah apa apa dgn dolphin …

        7

        5
        • hahaha says:

          Fazura dpt peluk dan kiss fattah..
          Lofa plk dpt peluk dan kiss dolphin..hikhik

          19

          5
        • Anonymous says:

          hahaha. lawak fans sendsu fartzura ni. apa yang bestnya pergi honeymoon kalau setakat ambil gambar tepi-tepi jalan, tepi bangunan, bilik hotel je? itu je la yang mampu kot… orang pergi bercuti buat aktiviti best2. kalau setakat aktiviti bergesel, buat anak, kat malaysia pun bolehhh!

          5

          4
        • Anonymous says:

          nampak sangat fans fattzura kertu, menumpang kasih retis je la.. hadap sangat aksi-aksi peluk, gesel-gesel jantan betina.

          2

          6
        • Pemerhati says:

          Pegi honeymoon dlm bilik je pun okay. X pyh bungee jumping pun dh rasa seronok nya menusuk kalbu. Suka tgk dia org ni tp maybe kne kurang sikit tunjuk tu sbb byk je mata yg jelez hihihi.

          2

          4
    • Anonymous says:

      Ini win! PA jadi macai tukang rakam gambar dan aksi2 meleleh khas untuk peminat yang sedang gersang di malaysia.. hahaha

      5

      4
  17. fakurap says:

    adoi…cam nak publisiti murah jer…kemonlah…banyak lagi retis lain yang kawen…takde le macam kapel nie…muak pulak aku nengok nyer

    8

    3
  18. Haru says:

    Love your Hermes bag darling ….!!!!!!!

    11

    1
  19. hahaha says:

    Fattah ngan Fazura romantik sgt..sweet je dorang..suka tgk pasangan loveydovey ni..

    5

    3
  20. Anonymous says:

    ala..korg ni bfore FattZura tgh kapel tk dela uat kontroversi pun..mereka tk expose pun their relation..i respect the way they taking care their love each other..y u guys so annoying?learn from their lesson until they married..i still cannot accept they actually married coz i tot they’r jus only shooting for their drama but otherwise its reality..Allah set for them very beautiful life and memory for them..be positive Krna Allah is beautiful in our iman.Pray for every 1 of us coz it will reflect to urself and we deserves a good life the rest for our life.

    3

    5
  21. Anonymous says:

    cantik, halal. i dgn husband pun mcm ni, cuma takde haters sbb kami bkn artis. pada yg membenci, kondem tak habis2, g kawen dan ajak pasangan buat mcm ni, bkn tunjuk aksi atas ranjang pun

    7

    1
  22. Ann says:

    Lagi sweet klu yg intim tu smpn sendiri…anyway loving cm meghan prince harry…

    1

    3
  23. Parfume says:

    Awal2 semua wangi… Pui!

    3

    1
  24. Haters gonna hate. says:

    KALAU DAH KAU SCROLL TWITTER FB DAH NAMPAK SWEET LOVING NI KAU NAK SURUH AKU JANGAN TENGOK MACAM MANE PULAK. MENUNJUK SANGAT. TAKUT NANTI ADE YANG TAKSUKE LAIN PULAK JADI NYE. AKU PON TAK SUKE SANGAT 3 ORANG NI. TAPI TAKDE LAA SAMPAI TAKSUB SANGAT. CHETA N ZAIN PON GI JUGAK HONEYMOON TAPI TAKDE LAK NAMPAK SI ZAIN NI DOK BERGESEL DENGAN CHE TAA. MUNGKIN PENANGAN SI PAJURA NI KOT. BERPENGALAMAN LAA KATEKAN. TU YANG KAT PUBLIC AREA PON BOLEH BERGESEL.

    7

    1
  25. Anonymous says:

    aku tggu je PA macai diorg ni upload gambar jimak kayu dgn pajura….nk jgk tgk pajura blowjob kayu….please..upload gmbr jimak…kasi pecah ovari fans2 taksub nk mampus diorg ni tgk….kah kah kah….

    3

    1
  26. nuyu says:

    pelik..xsuke fattzura tp komen,kecam maki hamun segala bende pasal mereka,hello2..orang kalau xsuke xpayah tengok…ni xsuke tp tgk jgk..pastu sebut2 nama hajjah tu.aku rase yg komen2 maki hamun ni mesti budak sekolah,..haha..eh korang duit belanja pon mak bagi,ade hati ………….xsuke xpayah tgk,xperlu pon korang tgk dan komen..shuh,g main jauh2…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    i think fazz more prettier than hanez ta la serupa fazzy more sweetier -apa apa pon kita tumpang kebahagiaan mereka,gd luck fattzura,and welcom hom soon.

    0

    0

Leave a Comment

Optional