(FOTO & VIDEO) Abby Abadi Ambil Anak Angkat

Hiburan

(FOTO & VIDEO) Abby Abadi Ambil Anak Angkat

Hanya beberapa jam selepas meluahkan hasratnya untuk mengambil anak angkat, nyata rezeki dan dan percaturan Allah SWT itu tidak boleh dijangka apabila keinginan Abby Abadi itu akhirnya termakbul saat beliau menerima seorang bayi lelaki.

Dengan rasa penuh syukur dan gembira, Abby yang baru sahaja keluar dari hospital akibat demam dan batuk terus berkongsi  berita kehadiran orang baharu dalam keluarganya itu menerusi akaun Instagram beliau.

Advertisement

Terdahulu, Abby Abadi pernah keguguran sebanyak dua kali. Pertama ketika beliau mengerjakan ibadah Umrah bersama suaminya, Jai Ezzany dan kali kedua Abby mengalami keguguran ketika kandungannya sudah memasuki lima bulan dan sudah cukup sifatnya sekitar tahun lalu.

Kami di Beautifulnara ingin mengucapkan tahniah kepada Abby dan suami dengan kehadiran si kecil ini. Semoga menjadi anak yang soleh. InshaAllah.

Beberapa lagi foto dan video anak angkat Abby Abadi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

21 Comments

  1. Anonymous

    June 28, 2018 at 3:04 pm

    waaa senangnya urusan dia org ambik anak angkat…dipermudahkan urusan abby.alhamdulilah.tahniah…seronok tengok…syukur rezeki depa.lps ni harap rezeki sy plak dapat anak.aamiin…

  2. Anonymous

    June 28, 2018 at 1:15 pm

    Norman dan Memey tu ada lagi… kalau dia ada habis lah abby … dulu dia yg bagi tau abby mengandung lepas tu abby keguguran…. kesian baby comel tu… dah di tengok norman…

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 1:51 pm

      Apa ni…x fhm

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 2:11 pm

      budak wechat yg type… pasrah jela..

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 2:33 pm

      adoi! menyemak je la komen ko ni

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 2:44 pm

      ko google translate dr bahasa apa ni doh?

    • kak beyonce

      June 28, 2018 at 4:00 pm

      puas aku cuba nk fhm kn ape yg budak ni nk sampaikn…2 3 kali baca tp xfhm2 jugak…..

    • Abu

      June 28, 2018 at 4:17 pm

      Tak pham den

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 5:22 pm

      Kalau ikut pemahaman ku norman tu bawa bala kpd Abby…. sebab 2 kali Abby mengandung Norman tegur terus gugur…. bila baca pelan2

  3. Anonymous

    June 28, 2018 at 11:58 am

    Aby tepuk2 kt perut Memey…hamilkah…atau aku dh ketinggln bas ni

    • oyah

      June 28, 2018 at 12:20 pm

      mmg dia haiml

  4. Anonymous

    June 28, 2018 at 11:55 am

    Tahniah Abby n family. Baby comel… moga menjadi anak yang soleh.

  5. Anonymous

    June 28, 2018 at 11:37 am

    Subhanallah comel nyaaaa

Loading...