Written by Bella | November 25th, 2017

Walaupun Uqasha Senrose mengakui beliau sudah rimas dihimpit kontroversi dan dikecam, nampaknya beliau memang tidak boleh lari daripada situasi berkenaan.

Terbaru, foto Uqasha memakai busana hijau yang seksi sehingga menampakkan bentuk buah dadanya mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Mereka menganggap pakaian Uqasha agak keterlaluan sehingga kaum wanita juga malu melihat penampilan Uqasha sebegitu.

Berikut antara reaksi netizen :-

Tidak dinafikan pakaian Uqasha agak seksi dan membuatkan dirinya sekali lagi menjadi bahan kritikan netizen. Mungkin tidak semua foto harus Uqasha kongsikan jika tidak mahu terus menjadi mangsa kecaman di media sosial.

27 responses to Foto Uqasha Senrose Pakai Baju Nampak Buah Dada Jadi Perhatian Netizen

  1. Anonymous says:

    Macam mak dara je

    3

    0
  2. Nelly hampa says:

    Anak dara mende gitu dh mcm pondan lapaq tutttttt je..haihhh rimas mata aku tgk squidward ni..elok2 bertudung g bukak..dh bukak kemain menayang sakan lg..pastu nitizen kritik salah nitizen kecam la ape la padahal ko yg bebal..

    9

    0
  3. Ada nampak mami happy ? :-/ says:

    Pabila dikecam marah .. Kata tak ade reason haters sentiasa penyibuk !! Tapi pakaian lagu tuu , Macam mana tak berduyun kecaman public .. Hmmm

    14

    0
  4. Anonymous says:

    bakal jadi tasha shila…lama2 org menyampah terus sendu.

    10

    0
  5. Anonymous says:

    gila publisiti tpi murahan…camni la.

    7

    0
  6. Clark kent says:

    Laaaa bkn selama ni mmg die pakai pakaian yg sytle fokus tang situ ka???

    5

    0
  7. Anonymous says:

    muka tua…

    5

    0
  8. kak kuntom says:

    Cantik

    0

    6
  9. anonymous says:

    fuhhh best ooooo

    4

    0
    • Suka buah dada penuh says:

      Lelaki bujang best tenguk…boleh buat bahan melancap…yg dah kawin pun
      boleh juga kalau bini sendiri punya buah dada dah lendut da kecut.

      Dia ni kalau kawin laki tak lanyak siang malam memang lelaki tu banggang.

      4

      1
  10. Maklong peah kopi 0 says:

    Buah landoq sgt dah tu.. Kasi up sikit

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    org yg susukan anak pon xd la melayut smpi mcm tu…masih jugak tegang lagi..
    hefny….bakal bini awak ke ni…? dia ni mn tau malu…kalau bakal bapak mertua tgk ape mcm ye…serammm!!

    2

    0
  12. Just shared pendapat.. says:

    Mcm mana la si dia ni boleh tahan dengan komen pedas dripada Netizen / Haters / Public / Dll bila pakai gini ?? Nescaya klau baca komen mesti KOYAK tu dalam kott !!!

    1

    0
  13. anonymous says:

    besttt woo tittyyfak hahaha

    3

    0
  14. Anonymous says:

    U mbik foto mcm tu to ambil perhatian. Pls dont act like such a desperado. You are very pretty. But in this photo you look …… dot dot dot ……, cant find the word

    1

    0
  15. Pak Jabit says:

    Yang buat artikel ni pun share la dosa sekali yea. Lagi mudahkan kaum lelaki dapat modal baru & timbul fitnah. Nyum2

    2

    0
  16. VooDoo Diva says:

    Alamak ostad2 kat Malaysia ni… itu baru 36B paling2 besar pun 36C, pun korang dah nak having a meltdown bagai. Tak suka tengok, paling muka ke tempat lain boleh? The other day bukan main korang try nak fat-shame minah ni. Cer survey sikit keliling korang, Malaysians are mostly obese hahaha. X yah nak kecoh sgt la bang… duduk je lah diam2 kat rumah, tunggu bini balik kerja k.

    0

    3
  17. Afzanizam says:

    Kau tetap menjadi pujaan hatiku….harap2 Uqasha dapat tengok masa depan dia kat mata aku.. ??

    0

    1
  18. doyok says:

    buat jadi bahan lelaki gila seks…elok sgt.

    3

    0
  19. Jakpar hon says:

    Geli laa tgk dress dia nii..eeii buah tembikai 2 biji besaq gedabak

    0

    0
  20. anon says:

    family husni tak kata apa2 ke ..
    bakal menantu yg mcm hantu ni
    huahauahauahauahuahauhaua

    1

    0
  21. Sedu sedan menjadi syair cibta says:

    Halahhhh..bra je pon yg tebal..

    3

    0
  22. takeloknipu says:

    labuhnyaa aset hang…

    brapa ramai dh sengayut kat situ??
    lulz

    tutup ler skit..ni malaysia.bukan hollywood…
    awak islam…bukan kafir

    malunya tgk

    0

    0

Leave a Comment

Optional