Written by Bella | March 26th, 2018

Buat peminat bola sepak tentu sekali anda tahu dengan pemain legenda Brazil, Roberto Carlos. Memang  teruja sungguh kan kalau dapat bertemu dengan beliau.

Baru-baru ini Roberto hadir ke Malaysia untuk menghadiri majlis pelancaran beliau sebagai duta kepada syarikat penerbangan popular Air Asia. Antara artis Malaysia yang bertuah yang dapat bertemu empat mata dengan Roberto adalah Tiz Zaqyah.

Tiz menerusi akaun Instagramnya turut memuat naik foto yang mengundang kontroversi apabila berpeluk mesra dengan pemain bola sepak tersebut. Walaupun Tiz sudah menutup ruangan komen di Instagram, beliau tetap dikritik oleh netizen menerusi laman sosial media yang lain.

Namun, Tiz nampaknya tidak begitu mengendahkan komen netizen dan menyifatkan mereka yang mengecam beliau mempunyai perasaan dengki yang tinggi.

Fikir positif, Tiz agaknya tidak sedar dan hilang kawalan diri kerana terlalu teruja dapat bertemu dengan Roberto. Iyalah, bukan senang dapat beramah mesra dengan pemain legenda antarabangsa. Heh..

74 responses to Foto Tiz Zaqyah Peluk Legenda Bola Sepak Roberto Carlos Dikritik

  1. Hot brazilian men says:

    Better la peluk football star dari peluk aron aziz or jantan melayu layu

  2. Disgusted says:

    Berlakon dlm drama2 pun berpelukan….regardless berhijab ke tak. Tak pulak bising. ..followed drama2 tu lagi. When she posted a real “peluk” on IG. ..dah meroyan semua. Kot. ..dgn Roberto Carlos ni pun lakonan jgk. My advice is ..don’t follow her or other aristes. IGs.coz you gonna eat your heart out. Please don’t judge. ..you don’t live their lives. ..you don’t wear their shoes. ….you dont suffer their pains. So …Please use your words kindly. Just take care of ourselves n family. ..We are human n bound to have weaknesses n faults.

  3. Gorges says:

    Artis kena bersedia untuk zaman sendu. Bila dah sendu offer berlakon pun kurang. Ko buat apa pun…. Bedak muka 3 inci atau tenyeh gincu tebal merah macam muncong berok ke. You still look old! Ada yang sanggup buka tudung waktu berlakon atau sanggup buat adegan lakonan berani berani. Sudah la tu. It will not change the fact that you are old and no longer in demand. Zaman femes dah berlalu. Kalau nasib baik boleh dapat offer berlakon jadi mak cik. Tak payah buat kontroversi. Ko Join jer Wow shop. Good luck. .