Written by Bella | June 21st, 2018

Sejak kembali solo dan terpalit dengan kontroversi gambar alat sulitnya tersebar di media sosial, pelakon kacak , Zul Ariffin sering menjadi bualan hangat ramai.


Sedang menikmati percutian bersama rakannya di Thailand, Zul sempat memuat naik beberapa foto sekitar percutiannya itu di akaun Instagramnya. Namun, beliau sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila memaparkan foto badan sasanya sambil memakai seluar pendek yang hampir terlondeh.

Rata-rata peminat wanitanya tidak keruan dan memuji betapa seksinya Zul  sehingga membuatkan tulang rusuk mereka bergetar. Dasyat betul melihat keghairahan peminat-peminatnya itu.

Amboi, Zul baru ‘posing’ sikit ramai wanita yang dah tidak senang duduk ye. Sabar kakak-kakak dan adik-adik sekalian, tidak salah untuk minat tapi ‘cover’ la  rasa ghairah itu.

67 responses to Foto Separuh Bogel Zul Ariffin Sambil Betulkan Seluar Terlondeh Buat Peminat Wanita Tidak Keruan

  1. NOT YOUR FANS ANYMORE says:

    kecewa teruk dengan zul ariffin, baru kita tegur yang dia tak sepatutnya ride gajah, terus dia block kita, delete comment. apa salahnya minta maaf?

    25

    0
  2. Anonymous says:

    eeeeeeee geram aku, mana maruah seorang pompuan, bodo melantun lantun, kwn tu terang tayang aurat boleh pulak komen gedik². bongok pompuan zaman sekarang. tak seksi pon badan mcm tu, geli ada, sapa kata seksi mata hgpa rosak!!!!!

    52

    0
  3. Lol says:

    biasa la mentaliti netizen perempuan malaysia.bangang tak abis

    11

    0
  4. Anonymous says:

    Macam tu seksi?? Geli aku tengok.urat keluar.. Ngt kn kaum mcm sajat je suka jenis2 badan mcm zul ne. Rupa2 nya ada jugak pompuan yg buta.

    14

    0
  5. Anonymous says:

    Cik Peah & Cik Gayah sekalian alam… jgn korang happy sgt tengok lelaki sado sgt gitu. Selalunya lelaki yg badan gitu kurang power henjut ko atas atas katil atau cucuk bontot ko sebab kote mereka pendek sebab kena tarik dek otot2 dia tu. Nak yg dia henjut depan belakangsedap, carilah lelaki yg badan biasa2 je tapi kote dia besar. Baru ko terkentut dibuatnya sekali dia henjut. Itu baru nama dia….kepuasan. Dasar pompuan Melayu bertudung tapi nafsu mcm keldai

    0

    1
  6. makcik bawang says:

    bila lelaki komen dekat gambar seksi perempuan, depa cakap sexual harassment. “men are trash”. tapi depa komen dekat gambar laki boleh pulak ye. sebab tu lah ada org mengatakan penghuni neraka yang paling ramai adalah perempuan. so lepas ni boleh x pakai “woman are trash”? ehh xboleh lah sbb depa akan cakap “kalau xde perempuan kau xkan lahir. ok girl! uols semua sampah. memalukan kaum perempuan yg lain.

    19

    1
    • bawanghijau says:

      perempuan lg ramai dr lelaki, logically in average mmgla perempuan lg byk kt neraka or syurga pun

      in real life, 98% case of sexual harassments are done by men, sbb tu ada term men are trash.
      anyway these comments are not sexual harassment, get your fact right. women can’t give compliments nowadays, without you idiots feeling butthurt.

      7

      0
  7. makcik bawang says:

    woman are trash

    8

    4
  8. kawan SAJAT says:

    sat sat lg..kluar la komen2 dari nyah2…gay2…wowww geram nya hahahahaha

    1

    0
  9. al says:

    an elephant is not supposed to be ride on. It is utterly cruel. How ignorant are you Zul Ariffin!

    15

    0
    • Siti Kassem says:

      You are jealous because you can’t afford it….that’s why. Why don’t ask horse riding to be banned in the Olympic? What a weak argument. So stupid!

      17

      15
      • mai says:

        another ignorant tool. its not the price that is the issue here…it is how they are treated behind closed doors in these developing countries. horses competing in the olympic games are well looked after with world class vet care. read more on these areas before you call people stupid.

        16

        0
      • jauhi zina says:

        betul ckp mai tu. lulz anon ni dh x tau nak argue n balas ape dia suroh ‘get a life’ je. nampak sgt bangang binti bahlol…beginilah bila bercakap tak pakai fakta…org yg support siti kassem ni sume horny tgk zul jer wakakaka

        2

        0
      • Laila says:

        Ko like komen ko sendiri ke siti kassem? Shuh shuh

        0

        0
  10. ntah pape jekkk says:

    Ya Allah….malunye tgk pompuan komen camtu….x slh minat tp x perlulah smpi komen camtu…malu org baca…
    #jangankecamhakak
    #malunyesebagaipompuan

    15

    0
  11. kak Limah says:

    bukan ke dia kata that time nak pegi umrah bulan Januari lepas? masa tu dia bagi statement kat media masa mak dia baru meninggal? tup tup, dah kat BKK tayang badan ??

    kau kahwin je lah dgn Gaya.. dia pon ade ikt kau pegi BKK ni, cuma tak post gambar je takot kena kecam. Kau tu pelakon, bukan body builder dan posing badan mcm tu. tapi takpe la, at least ade back up plan, besok2 dah tak laku jadi pelakon, bole lah jadi ahli gusti mcm kau lakon citer Sangkar kau tu..

    sebab tu lah, jgn sombong sangat, lupa diri nanti orang lain naik meluat tengok kau. awak tu baru 32 tapi muka dah mcm 40 kot. ramai hero2 yg lebih elok .. jadi hati2 lah ye.

    kesian gajah tu, kau pon badan dah mcm gajah, ade hati nak naik gajah! *puik*

    0

    0
  12. Kak Limah says:

    kenape Gaya tak post yang dia ikot skali pegi BKK dgn Zul ni? Takot kena kecam ke?

    ade hati nak naik gajah, badan pon dah mcm gajah!

    11

    0
    • Tonah says:

      Yes! Gaya and Kakak2 si Jul Ripin ni ikot sekali pegi holiday. Tapi makcik tua tu tak post pulak gambar sebab tak nak nampak desperate kot?
      Jul ni kena hidup bawah ketiak Gaya je lah. Kalau tak mane nak dpt job jadi hero film kan.

      Takpe lah Zul, tua pon tua lah, malam tutup lampu je! Hahahah

      8

      0
  13. zamer says:

    Zul ni dah takot sebab dah ramai saingan hero2 muda yang lebih elok dari dia… jadi terpaksa lah tayang badan buat up kan sikit saham dia.. baru umur 32 tapi dah nampak tua kot si Zul ni ..yucks!

    Awak tu pelakon, bukan ahli gusti.. tak perlu kot tayang badan mcm tu.. unless ade cita2 nak jadi ahli tinju bila dah tak laku lagi.. haha

    15

    0
  14. sakit mata says:

    Perasan tak yg buat komen miang tu semuanya bertudung..memalukan

    14

    0
    • nakpakai,pakai..takmau pakai sudah says:

      pakai tudung di public tu ikut trend je.. kononnya menuju negara islamik gitu.. (sebelum merdeka malaysia ni takde pun trend pakai tudung, tak caya ko tengok tilawah alquran dulu2) ko apa tahu.. nanti datang trend free hair.. entah diorang tak pakai pun tudung di public. yang penting solat pakai telekung tau ikut adab.. baca surah lazim ayat alquran jangan lupa ambik wuduk.. tak caya tengok rosmah ratu hati negaraku kesayangan kita semua.. rosmah mansor pakai telekung waktu solat okay.. waktu lain at least pakai selendang pun memadai..

      2

      0
  15. xo says:

    OMG, tu la level bawang2 melayu yg bertudung, nmpk gambar laki seksi jer da pecah ovari bagai, geli nyer tgk lagak korang ni mcm sundal gersang jer

    6

    0
  16. Makcik Bawang says:

    Ouhhhhh tergoda nya makcik tengok Zul ni. Zul Ripin meh kahwin dengan makcik. Makcik single and available lagi.

    1

    2
  17. Anonymous says:

    weh seriusly aku igt lelaki je yg miang gatal komen kat pic perempuan cmtu, rupe2nye pompuan sekarang pon same 2×5 je yek2 bile lelaki komen bash teruk tapi diorang sampai pecah ovari takpe?

    3

    0
    • anon says:

      perempuan akhir zaman mmg gelenya & desperate, hilang maruah n perasaan malu
      tak keruan?? geli adelah sb muka tak hensem

      2

      0
  18. Jiwa Rosak says:

    Perempuan yg baik pekerti xkn komen cenggitu..hanya pompuan yg xde sivik je yg gairah x bertempat..abaikn je pompuan2 tu..dh mmg 90% pompuan zmn2 ni termasuk yg dh bergelar nenek..fuuhh mengeletis..pakai tudung syarat je tu..hasil pemerhatian pompuan2 yg dtg beraya kerumah baru2 ni.si suami ngan bapak masing2 diam je..mcm syok bini anak wat kelaku birah.hrmmmmm..

    6

    0
  19. mak enon says:

    woii buat malu je komen camtu…maruah mana dik???

    1

    0
  20. ct says:

    aku sebagai perempuan, sumpah malu tengok perempuan punya tweet macam desperate sangat. nak 2 yang bertudung tu eee

    6

    0
  21. Anonymous says:

    si peminat2 perempuan pon jd sundal gersang tgk zul ripin… apetah lagi lopak terus jd cheap sale hajah berair dpt gesel2 tetek..

    0

    0
  22. Sally says:

    Stim tengok…merembas naluri kewanitaan ku.

    2

    2
  23. Nyah says:

    rasa mcm nak beli dildo tengok body zul…gersang sangat i…

    1

    3
  24. Bella says:

    jilat pangkal telur hingga lubang bontot pun sanggup jika suami mcm ni punya rupa.so hot!!!

    1

    8
  25. NASIHAT says:

    Jadi artis porn je la jul . Tak habis2 gosip yang sama.

    0

    0
  26. Dol arifin says:

    Bergetar tulang rusuk… makanya tetek pompuan tu pun bergetar2 bila tengok pic zul ni. Pecah ovari …alahai alamat tak boleh mengandung la obari dah pecah…ngekkk

    0

    3
  27. Janda Berdara says:

    Tungganglah saya lain kali….

    1

    3
  28. Mek Klate says:

    memang kalau dapat aku akan jilat semua termasuk buntut pun tak kisah wahai zul. i rela…

    2

    4
  29. Mak Boss says:

    Minah2 tudunglah yg byk gersang naik rasa main.

    0

    0
  30. wekkk says:

    yewww, geli la ngn badan zul. tak taste langsung.

    0

    0
  31. aih says:

    hahahha… bila perempuan melayu comment tgk badan sado..

    0

    0
  32. kak prihatin says:

    dahlah nara…..tutup ruang komen untuk zul. open minded tu boleh tp janganlah komen mcm awak ni peminat cerita lucah……modern life tp mundur akhlak…….

    5

    0
  33. Anonymous says:

    Betul kak prihatin

    0

    0
  34. lalilala says:

    tak de ke dai’2 or PU2 or mufti or rakan artis nak bagi nasihat ke pelajaran ke ape, atau panggil ke motiv viral bagi tarbiah sikit…ke buat x nampak jek…

    0

    0

Leave a Comment

Optional