June 21st, 2018

Sejak kembali solo dan terpalit dengan kontroversi gambar alat sulitnya tersebar di media sosial, pelakon kacak , Zul Ariffin sering menjadi bualan hangat ramai.


Sedang menikmati percutian bersama rakannya di Thailand, Zul sempat memuat naik beberapa foto sekitar percutiannya itu di akaun Instagramnya. Namun, beliau sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila memaparkan foto badan sasanya sambil memakai seluar pendek yang hampir terlondeh.

Rata-rata peminat wanitanya tidak keruan dan memuji betapa seksinya Zul  sehingga membuatkan tulang rusuk mereka bergetar. Dasyat betul melihat keghairahan peminat-peminatnya itu.

Amboi, Zul baru ‘posing’ sikit ramai wanita yang dah tidak senang duduk ye. Sabar kakak-kakak dan adik-adik sekalian, tidak salah untuk minat tapi ‘cover’ la  rasa ghairah itu.


67 responses to “Foto Separuh Bogel Zul Ariffin Sambil Betulkan Seluar Terlondeh Buat Peminat Wanita Tidak Keruan”

  1. lalilala says:

    tak de ke dai’2 or PU2 or mufti or rakan artis nak bagi nasihat ke pelajaran ke ape, atau panggil ke motiv viral bagi tarbiah sikit…ke buat x nampak jek…

  2. Anonymous says:

    Betul kak prihatin

  3. kak prihatin says:

    dahlah nara…..tutup ruang komen untuk zul. open minded tu boleh tp janganlah komen mcm awak ni peminat cerita lucah……modern life tp mundur akhlak…….

  4. aih says:

    hahahha… bila perempuan melayu comment tgk badan sado..

Loading...