Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Foto Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Nadzmi Adhwa & Ardell Aryana

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Selamat bergelar suami isteri pada 1 September lalu, kisah pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana menarik perhatian ramai.

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Advertisement

Lapan tahun berkenalan dan beberapa kali Nadzmi pernah kena ‘friend zone’ oleh Ardell, siapa sangka mereka akhirnya berjodohan sehingga ke jenjang pelamin. Bak kata pepatah, kalau jodoh tidak kemana dan betapa indahnya bila sahabat menjadi pasangan hidup pula.

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Selain majlis akad nikah, pasangan ini turut mengadakan majlis berinai yang cukup meriah sekali.

Jom kita layan beberapa momen manis Nadzmi dan Ardell dengan membaca entri in sepenuhnya.

Advertisement

Kredit Foto : Kredit Foto : Amir Naufal Photography

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryanafoto malam berinai nadzmi adhwa ardell aryanaardell aryananadzmi adhwa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. Jimm

    September 5, 2019 at 8:01 pm

    Tuan badan dh berhijrah tudung litup, tak nak try guna nama sebenar ke lepasni? Nama ardell aryana mcm tak ada makna, nurul hidayah kan lg elok

  2. Anonymous

    September 5, 2019 at 5:00 pm

    ardel aryana nama sebenar. nurul hidayah

    • Anonymous

      September 6, 2019 at 12:16 pm

      Apa nama sebenar Awie? Dia tak guna nama asal dia rasanya.

  3. Pemerhati

    September 5, 2019 at 4:40 pm

    Yang org nak sebok hal dia menggigil ke apa kenapa? Biarlah dia. Hanya dia tau Samara itu fake or real. Korang yg mengata dia Tu, sempat ke Nak p Minta maaf mengutuk dia Tu? Kubur memang masing2 Jaga. Tp esok org Tu nak masuk syurga, tertangguh sbb nak kena jumpa korang utk maafkan korang yg mengumpat dia. Korang plak nak mencari dia dan manusia2 lain yg korang umpat keji tu ingat senang?

  4. Anonymous

    September 5, 2019 at 4:30 pm

    aper2 jer laah… kisah gigil belum abis… besok nyer dh rapat bersandar lentok kepala sudaaaa…

    • Anyn

      September 5, 2019 at 9:57 pm

      tak payah tayang la…. Org kata minah gigil sentap seluruh dunia… Taip berjela2…. Ko taip ko sorg je yg baca kot…

  5. meetomato

    September 5, 2019 at 4:28 pm

    ardell aryana is her real name?

    • sha

      September 13, 2019 at 10:45 am

      tak salah saya nama betul dia NUR HIDAYAH. baca masa dia nikah…

Loading...
To Top