Written by Bella | September 5th, 2019

Selamat bergelar suami isteri pada 1 September lalu, kisah pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana menarik perhatian ramai.

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Lapan tahun berkenalan dan beberapa kali Nadzmi pernah kena ‘friend zone’ oleh Ardell, siapa sangka mereka akhirnya berjodohan sehingga ke jenjang pelamin. Bak kata pepatah, kalau jodoh tidak kemana dan betapa indahnya bila sahabat menjadi pasangan hidup pula.

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Selain majlis akad nikah, pasangan ini turut mengadakan majlis berinai yang cukup meriah sekali.

Jom kita layan beberapa momen manis Nadzmi dan Ardell dengan membaca entri in sepenuhnya.

Kredit Foto : Kredit Foto : Amir Naufal Photography

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryanafoto malam berinai nadzmi adhwa ardell aryanaardell aryananadzmi adhwa

17 responses to Foto Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Nadzmi Adhwa & Ardell Aryana

  1. meetomato says:

    ardell aryana is her real name?

  2. Anonymous says:

    aper2 jer laah… kisah gigil belum abis… besok nyer dh rapat bersandar lentok kepala sudaaaa…

  3. Pemerhati says:

    Yang org nak sebok hal dia menggigil ke apa kenapa? Biarlah dia. Hanya dia tau Samara itu fake or real. Korang yg mengata dia Tu, sempat ke Nak p Minta maaf mengutuk dia Tu? Kubur memang masing2 Jaga. Tp esok org Tu nak masuk syurga, tertangguh sbb nak kena jumpa korang utk maafkan korang yg mengumpat dia. Korang plak nak mencari dia dan manusia2 lain yg korang umpat keji tu ingat senang?

  4. Anonymous says:

    ardel aryana nama sebenar. nurul hidayah

  5. Jimm says:

    Tuan badan dh berhijrah tudung litup, tak nak try guna nama sebenar ke lepasni? Nama ardell aryana mcm tak ada makna, nurul hidayah kan lg elok

  6. hahaha says:

    nara tak nk up citer si oksana ke. netizen termasuk aku mesti dah gatal jari nk komen dah.
    hahahaha..

  7. Anonymous says:

    Nak tanye…. knape akad nikah dulu baru malam berinai? Sorry x follow pon, ni baru knal n baru tahu crite die…?

    • agang says:

      memanglah mcm tu..awak tak mcm tu ke..benda kecil jadi persoalan ..why???

      • Anonymous says:

        Ha ah laaa…baru prasan. Kalau ikut adar mlayu, malam berinai pastu akad, yg ni saje nk buat kecoh la ni, start degn gigil2 pastu mlm berinai lps akad. Mmg fake la cite die…time bercouple duk bertepuk betampar…tibe2 nk gigil2. Puiiiiii. Lps viral yg couple gigil2(yg x fake) dulu, yg gigil2 lps tu semue tiru n fake termasuklah si ardell ni dh set in mind nk wat camtu jugak la time nikah. Barulah viral

  8. Anonymous says:

    typicall malay..semua org buat nk kondem..what the heck? jaga diri sndri sudahla

    • Anonymous says:

      Ko tu pon bodoh jugak typical bodoh….ko tu duk kondem orang yg kondem. 2×5 je lah. Ko x yh la sibuk org nk kondem kalau ko suruh org jage dri srndiri. Suruh org jg dr sendiri tp ko sibuk jg tp kain org lain. Bodoh simpan sikit tuk ank cucu kau. Dah mmg die menyalahi adat, mmg org akn bercakap. mmg viral yg die nk itula yg die dapat.

  9. Anonymous says:

    Who is she … Or he is the artist ??

    • Anonymous says:

      SAMe lah aku ponx knal sape laku bini gile viral ni

    • Anonymous says:

      Yup….same. Ak pon x knal sape dierang. Tbe2 nk attention seeker. Kte ni hidup kne sederhane. Jgn mlampau. Gigih nk tunjuk kte ni suci slps berhijrah…hmmm sesuatu sngt. Cek balik, kte hijrah krn Allah kan, bkn nk puji dr makhluk.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini