Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Foto Sekitar Kemeriahan Majlis Malam Berinai Nadzmi Adhwa & Ardell Aryana

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Selamat bergelar suami isteri pada 1 September lalu, kisah pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana menarik perhatian ramai.

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Advertisement

Lapan tahun berkenalan dan beberapa kali Nadzmi pernah kena ‘friend zone’ oleh Ardell, siapa sangka mereka akhirnya berjodohan sehingga ke jenjang pelamin. Bak kata pepatah, kalau jodoh tidak kemana dan betapa indahnya bila sahabat menjadi pasangan hidup pula.

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryana

Selain majlis akad nikah, pasangan ini turut mengadakan majlis berinai yang cukup meriah sekali.

Jom kita layan beberapa momen manis Nadzmi dan Ardell dengan membaca entri in sepenuhnya.

Advertisement

Kredit Foto : Kredit Foto : Amir Naufal Photography

malam berinai nadzmi adhwa ardell aryanafoto malam berinai nadzmi adhwa ardell aryanaardell aryananadzmi adhwa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. Anonymous

    September 6, 2019 at 2:10 pm

    Who is she … Or he is the artist ??

    • Anonymous

      September 7, 2019 at 7:33 pm

      SAMe lah aku ponx knal sape laku bini gile viral ni

    • Anonymous

      September 7, 2019 at 7:37 pm

      Yup….same. Ak pon x knal sape dierang. Tbe2 nk attention seeker. Kte ni hidup kne sederhane. Jgn mlampau. Gigih nk tunjuk kte ni suci slps berhijrah…hmmm sesuatu sngt. Cek balik, kte hijrah krn Allah kan, bkn nk puji dr makhluk.

  2. Anonymous

    September 6, 2019 at 12:23 pm

    typicall malay..semua org buat nk kondem..what the heck? jaga diri sndri sudahla

    • Anonymous

      September 7, 2019 at 7:31 pm

      Ko tu pon bodoh jugak typical bodoh….ko tu duk kondem orang yg kondem. 2×5 je lah. Ko x yh la sibuk org nk kondem kalau ko suruh org jage dri srndiri. Suruh org jg dr sendiri tp ko sibuk jg tp kain org lain. Bodoh simpan sikit tuk ank cucu kau. Dah mmg die menyalahi adat, mmg org akn bercakap. mmg viral yg die nk itula yg die dapat.

  3. Anonymous

    September 6, 2019 at 10:19 am

    Nak tanye…. knape akad nikah dulu baru malam berinai? Sorry x follow pon, ni baru knal n baru tahu crite die…?

    • agang

      September 6, 2019 at 11:08 am

      memanglah mcm tu..awak tak mcm tu ke..benda kecil jadi persoalan ..why???

    • Anonymous

      September 7, 2019 at 8:48 am

      Ha ah laaa…baru prasan. Kalau ikut adar mlayu, malam berinai pastu akad, yg ni saje nk buat kecoh la ni, start degn gigil2 pastu mlm berinai lps akad. Mmg fake la cite die…time bercouple duk bertepuk betampar…tibe2 nk gigil2. Puiiiiii. Lps viral yg couple gigil2(yg x fake) dulu, yg gigil2 lps tu semue tiru n fake termasuklah si ardell ni dh set in mind nk wat camtu jugak la time nikah. Barulah viral

  4. hahaha

    September 6, 2019 at 9:21 am

    nara tak nk up citer si oksana ke. netizen termasuk aku mesti dah gatal jari nk komen dah.
    hahahaha..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top