Written by Bella | November 13th, 2018

Dikenali sebelum ini sebagai Cikgu Aishah yang cukup manis penampilannya, ramai yang tidak boleh menerima gaya pelakon Puteri Aishah kini sudah berubah dan semakin ‘daring’.

Memperagakan busana merah yang agak seksi menunjukkan lurahnya ketika menghadiri sebuah acara hiburan baru-baru ini, ramai yang merasakan fesyen pelakon wanita itu sudah melampaui batas.

Puteri Aishah dikecam teruk oleh netizen yang melabelkan beliau terlalu ingin mencari publisiti murahan sehingga lupa tentang adab berpakaian seorang wanita Muslim. Jagalah maruah daripada hendak mencari populariti semata-mata.

Ada juga yang meminta agar beliau memadam foto tersebut agar tidak lagi mengundang sebarang fitnah mahupun kontroversi.

72 responses to (FOTO) Puteri Aishah Dikecam, Pakai Gaun Seksi Hampir Terlondeh Nampak ‘Aset’

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    hehe..

    0

    0
  2. Vv says:

    Nak seksi tp classy takpe, tp ni seksi murahan

    5

    0
    • sepupu minah jambu says:

      betol tu.. lain la kalau izara aishah yg pakai memang dia ada class..ini sampai terlondeh seksi ape cngini..

      1

      6
      • Anonymous says:

        nampak kopek baru ada kelas macam izara aishah sebab dia bini orang kaya beb itun lah kelasnya…. nampak kopek pun ok macam bekas si Han tu si TS tu nampak puting hitam…. juga macam Alicia bapanya pakar di PPUM tu ….kelas juga tu sampai nampak labia… ni nak mengikut lah tu ada kelas juga kan puteri2

        3

        1
        • Anonymous says:

          alah nok, ni mcm acara pakaian beragam je. budak2 st regis pun x kuasa malam tu. kena gelak adalah kat staff room.

          3

          0
    • Anonymous says:

      akak rasa saja nak cari publisiti nie…..

      2

      0
  3. Tak minat Retis Melayu LowClass says:

    Baru nengok tadi kat IG dia , Seriously ARTIS KOREA lagi pakai sopan doh kalau pergi mana2 Majlis atau AWARDS dibanding Retis Melayu … ( * _ * )

    Dia tak rasa malu ke pakai gitu !!!!

    3

    0
  4. Anonymous says:

    Apa kata bg kebebasan untuk org tukar agama… so kalau seksi dah tak payah lg kena kutuk konon islam hanya pada nama… ini tak, org nak keluar islam tak kasi pastu asyik kutuk konon islam hanya pd nama. Mental la korang.

    4

    0
  5. cantiknya says:

    biar lah dia… aku nampak cantik dan kira sopan… yg korang sangap sgt ni dah kenapa… especially mamat insta nama ‘Wan_Esmin’ tu…. ko sangap burit ke bhai ?

    p/s: benda ni pun nak kecoh ? bukannya dia bogel ke hapa… bukannya pakai two piece pun… glerr..!

    1

    6
  6. faraj says:

    lantak lah apa org nk Kata Aishah..!!! yg penting ko bukan berlakon pilem Porno…!! tapi yg jadi masalah sekarang ni.. Mcmana Penyanyi mcm Zamani boleh gi Final GV….Rosak GV disebabkan Dato Aliff….!! Ya Allah ko humban kan saya ke Neraka Jahanam kalau saya Tgk GV Akhir Tahun ni………””

    5

    5
    • damai says:

      astagafirullah, ayat last itu dah doa, sekali x sengaja anda tertengok, terus mati, terus doa anda yg humban kan neraka jahanam, allah berkenankan, baru menyesal mcm mana x guna, istifar dik, jgn doa yg jelek2 untuk dia sendiri dan diri org lain

      18

      -1
  7. Anonymous says:

    EPIC FAIL!

    2

    0
  8. Anonymous says:

    hacusss…..
    3/10 bintang…hahahaha

    2

    0
  9. anak makcik bawang says:

    ok je.. apa masalahnya. kubur masing2. masing2 jagalah. korang jaga je lah aib korang. jaga anak pompuan korang. kalau ada mak2 yang kat sini… doa je banyak2 anak korang tak macam ni (cabaran akan datang lagi hebat). korang pompam kat sini… tah2 anak korang bawak jantan senyap2 masuk bilik

    1

    1
    • Anonymous says:

      mmg kubur masing2..tp kalo ko mati, org yg hidup jgk kena uruskan..bkn nya ko kapankan sendiri pastu golek sendiri masuk kubur tu..so pathethic org yg asyik ckp kubur masing2 ni!

      3

      0
      • Anonymous says:

        betul tu… balik2 modal backup kubur masing2… org mcm ni mati sok jgn ade jasad.. dah mati baru menangis mintak org yg hidup uruskan bungkus smpi hal kubur…

        1

        0
  10. Anonymous says:

    pelik aku mcmane die boleh xde rasa malu langsung pakai baju mcm tu dgn badan terdedah bende terbojol cmtu, aku nak kuar dr bilik mandi pakai towel je pon segan dgn mak bapak aku

    5

    0
  11. mak mawar says:

    oklah…dia tunjuk tetek bukan tunjuk cipap..yang kau orang berterabur kat blog nara ni apahal…………..pilah doakan dia berubah…dan kau orang juga berubah…..takat jadi key board warrior pondan macam sajat ler…………..meh aku jentik telur telur karat tu…ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    2
  12. Minah membawang says:

    Die ni rupe ade tp body xcntik..oleh itu,tutupla body n pkaila pakaian yg xmenjolok mte sb body ko xcntik mn pn nk tyg kt org

    0

    0
  13. pakatanbawang says:

    bukan salah gaun..tetek da jatuh sbb tu la terlondeh…

    3

    0
  14. El says:

    Tengok muka die dalam filem pulang, memang sesuai untuk watak perempuan kampung saje, tak de lah cantik mane, tetapi gaya fesyen die berani sangat, hari tu duduk angkat paha besar dengan seluar pendek dekat event mane ntah tu

    1

    0
  15. Sis says:

    Fesyen kelaut! Ini baju beli siap ke baju tempah ke baju pinjam?

    1

    0
  16. Anonymous says:

    knp baju die mcm baju pinjam dari mei ling dan rakan2

    2

    0
  17. Lunch Time says:

    Siapa la pereka baju nieeeee ye . Dah tentu la orang kecam sebab berlebihan sangat dress tuu

    3

    0
  18. Nov says:

    perut mcm di lilit dgn bekong lepas bersalin tu, che ta yg umur 46 tahun tu pun, tiada ketak-ketak pinggang, ko ni huduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sgt….

    4

    0
  19. Anonymous says:

    gaun apa camni wey? dengan body ko perut borai camtu?????

    4

    0
  20. Mama says:

    perut besar daripada bahu dan dada.
    yang akak nampak perut kau tu je.
    sila masuk gym dik oiii.

    3

    0
  21. anon says:

    btw dia ni still dgn faisal nasimudin ke?

    0

    0
  22. Anonymous says:

    agrees, mcm dress pinjam. hahaha

    2

    0
  23. Anonymous says:

    umur berapa ni? body mcm dah kena lanyak je..

    4

    0
  24. Anonymous says:

    sejak bila dia camni?? hahahaa terikut2 sangat nihh.. huhu.. berlakon pun suam2..

    1

    0
  25. Anonymous says:

    macam maknyah la pulak…. uhuhuhu

    0

    0
  26. Noname says:

    Artis ternama kt People Choice Award pn pakai lebih sopan..dh tentu non muslim..
    Ada yg cover penuh just x pakai tudung je..
    Zaman terlondeh cmni dh berlalu..

    0

    0
  27. mak cute says:

    artis malaysia kelakar bajet2 hollywood..segala fesyen kafir dia nak hauk…sedar diri wei ko tu melayu islam…dunia ni dah nak kiamat…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Ya Allah,kenapalah kami disajikan dengan penampilan sedemikian rupa, hindarilah mata kami dari dosa ya Allah. Sesungguhnya iman2 kami sebagai manusia amat lemah.

    1

    0
  29. huhu says:

    tak pe..yang laki tu tak de nafsu kat pompuan..boleh jer..tpi takut kot2 terpijak kain dia..terbarai nenen kau..

    0

    0
  30. nyah desa pondan says:

    ecah tu win tapi mamat korea jubor kelabu tu geli laa dgn filler cheekbone overdose ….tak payah la nak play jntn so hard,apa kata kau buat PC bagitau semua kau cek gayah sebenarnya hanat

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tgk mamat korea tu elok jer… bukan over mcm style awal siap bleach rambut bagai…. ecah tu apemende win nyer… win tetek londeh ker camne low sgt utk org yg belum kawin..

      0

      0
  31. Anonymous says:

    cantik lagi fazura mlm tu..haha x try hard mcm ni..haha

    0

    1
  32. Anonymous says:

    mcm baju pompuan Guinness jer… promote beer nyer baju
    tp body diorg lawa2 atas bawah kecik… aisyah ni bawah body tembikai pakai mcm ni buruk laaa… dia ni penah beranak ker lebar semacam

    0

    0
  33. badariah baharum says:

    pelikkan..yg artis lelaki sopan sgt pakai bj..perempuan allahuakbar…tp tula semoga amik iktibar la sikit…tgk rakan artis lelaki sebelah bukan main terlebih tutup aurat

    0

    0
  34. fifi says:

    Percobaan utk menggoda taikun2 kaya contohnye yg gosip dgn Naza sebelum ni. hehe.. kesian aku tgk dia ni.

    0

    0

Leave a Comment

Optional