November 13th, 2018

Dikenali sebelum ini sebagai Cikgu Aishah yang cukup manis penampilannya, ramai yang tidak boleh menerima gaya pelakon Puteri Aishah kini sudah berubah dan semakin ‘daring’.

Memperagakan busana merah yang agak seksi menunjukkan lurahnya ketika menghadiri sebuah acara hiburan baru-baru ini, ramai yang merasakan fesyen pelakon wanita itu sudah melampaui batas.

Puteri Aishah dikecam teruk oleh netizen yang melabelkan beliau terlalu ingin mencari publisiti murahan sehingga lupa tentang adab berpakaian seorang wanita Muslim. Jagalah maruah daripada hendak mencari populariti semata-mata.

Ada juga yang meminta agar beliau memadam foto tersebut agar tidak lagi mengundang sebarang fitnah mahupun kontroversi.


72 responses to “(FOTO) Puteri Aishah Dikecam, Pakai Gaun Seksi Hampir Terlondeh Nampak ‘Aset’”

  1. fifi says:

    Percobaan utk menggoda taikun2 kaya contohnye yg gosip dgn Naza sebelum ni. hehe.. kesian aku tgk dia ni.

  2. badariah baharum says:

    pelikkan..yg artis lelaki sopan sgt pakai bj..perempuan allahuakbar…tp tula semoga amik iktibar la sikit…tgk rakan artis lelaki sebelah bukan main terlebih tutup aurat

  3. Anonymous says:

    mcm baju pompuan Guinness jer… promote beer nyer baju
    tp body diorg lawa2 atas bawah kecik… aisyah ni bawah body tembikai pakai mcm ni buruk laaa… dia ni penah beranak ker lebar semacam

  4. Anonymous says:

    cantik lagi fazura mlm tu..haha x try hard mcm ni..haha

Loading...