Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO) Puteri Aishah Dikecam, Pakai Gaun Seksi Hampir Terlondeh Nampak ‘Aset’

Dikenali sebelum ini sebagai Cikgu Aishah yang cukup manis penampilannya, ramai yang tidak boleh menerima gaya pelakon Puteri Aishah kini sudah berubah dan semakin ‘daring’.

Advertisement

Memperagakan busana merah yang agak seksi menunjukkan lurahnya ketika menghadiri sebuah acara hiburan baru-baru ini, ramai yang merasakan fesyen pelakon wanita itu sudah melampaui batas.

Puteri Aishah dikecam teruk oleh netizen yang melabelkan beliau terlalu ingin mencari publisiti murahan sehingga lupa tentang adab berpakaian seorang wanita Muslim. Jagalah maruah daripada hendak mencari populariti semata-mata.

Ada juga yang meminta agar beliau memadam foto tersebut agar tidak lagi mengundang sebarang fitnah mahupun kontroversi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 Comments

  1. fifi

    November 14, 2018 at 11:53 am

    Percobaan utk menggoda taikun2 kaya contohnye yg gosip dgn Naza sebelum ni. hehe.. kesian aku tgk dia ni.

  2. badariah baharum

    November 14, 2018 at 11:43 am

    pelikkan..yg artis lelaki sopan sgt pakai bj..perempuan allahuakbar…tp tula semoga amik iktibar la sikit…tgk rakan artis lelaki sebelah bukan main terlebih tutup aurat

  3. Anonymous

    November 14, 2018 at 11:24 am

    mcm baju pompuan Guinness jer… promote beer nyer baju
    tp body diorg lawa2 atas bawah kecik… aisyah ni bawah body tembikai pakai mcm ni buruk laaa… dia ni penah beranak ker lebar semacam

  4. Anonymous

    November 13, 2018 at 4:43 pm

    cantik lagi fazura mlm tu..haha x try hard mcm ni..haha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top