Written by Bella | September 26th, 2018

Sedang menikmati percutian bersama rakan-rakannya di Thailand, pelakon cantik Uqasha Senrose sekali lagi mencuri tumpuan ramai apabila tampil dengan pakaian seksi dan menggiurkan.

Menerusi beberapa foto yang dimuat naik olehnya di Instagram, rata-rata netizen memuji betapa jelitanya Uqasha tetapi pada masa yang sama cukup mengancam.

Walaubagaimanapun, masih ada netizen yang mengkritik cara pemakaian beliau itu lebih-lebih lagi ia menampakkan bahagian peha Uqasha yang gebu. Namun, ada juga yang menasihati beliau dan mendoakan agar Uqasha satu hari nanti kembali berhijab.

Tidak salah untuk menegur asalkan dengan cara berhemah. Mungkin sekarang Uqasha selesa dengan gaya sebegitu, walaupun kita tidak setuju dengan pemakaian beliau, janganlah kita terus mengkritik dan mengecam. Hanya doakan yang terbaik.

33 responses to (FOTO) Penampilan Uqasha Senrose Semakin Seksi Dan Mengancam Jadi Perhatian Ramai

  1. wekkkkkkk says:

    bola ke hape tu…bulat smcm

    1

    6
    • james handley says:

      If the malays think that is sexy than it explains why there are alot of rape, incest and all sexual related crime coming from them

      7

      11
      • Anonymous says:

        this isnt about her looking sexy in the pic.. its the fact that she used to be in hijab and now change into looking like these.. and please.. how can u generalize malays having higher rate in those sex crime. have u done your study right, mr james?

        18

        1
      • Anonymous says:

        and i do still wonder why there are also a lot of rape, incest and sexual related crime all over the world… do us Malays invaded the whole world?

        19

        0
      • Anonymous says:

        Wow you sounded like a sore loser James Handley.Looks like you don’t have a life since you like to leave comments comdemning the malays here.Did a malay girl dump you or something?Get your shit together will you & get yourself a dick

        7

        2
  2. nok gebuzzz says:

    sape yg nak kisah dia ni seksi ke ape…playgirl pon yg penting jgn dgn laki org sudah.

    4

    2
  3. m says:

    astaghfirullah. elok bertudung sebelum ni. dah bukak tu iyerlah, dah dosa, ini pakai pun dah macam hape londeh sana dedah sini. moga kita semua diberi hidayah.

    5

    1
  4. Lebai onion. says:

    Semoga uqasha terus istiqamah untuk tidak bertudung dan tidak mempedulikan pandangan lebai busuk yg konon alim taik. Tudung adalah satu bentuk penindasan dan tiada seorang pun yg patut mengenakannya terutamanya dalam keadaan cuaca khatulistiwa Malaysia kecuali jika seseorang perempuan itu benar2 nak pakai tanpa tunduk kpd paksaan lebai. Takpa uqasha, depa ckp awak akan masuk neraka. Bill Gates, Obama, Alexander McQueen, Michael Jackson, Shah Rukh Khan, Beyonce dan ramai lagi rich & famos dan org bijak pandai akan menemani awak dekat sana. Istiqamah lah dear uqasha dan bertabah menghadapi lebai busuk di muka bumi ini!

    2

    27
    • barbaricreligion says:

      so true
      if dia xnak bertudung, so what. problem kenapa ramai sgt menyibuk is because in islam there’s such thing as dosa beramai-ramai, cth if uqasha xpakai tudung, and lebai2 xnasihat, lebai2 ni dpt dosa skali..if anak buat dosa, bapak pun dpt dosa free. which is fcked up imo… dosa org lain buat, org lain yg dpt. so barbaric

      anyway, do whatever you want, as long as not against the law, and not hurting anyone intentionally

      2

      16
      • Anonymous says:

        which law you are referring? human made law or god?

        15

        0
      • Anonymous says:

        Eh Eh…. sesedap muncung ko ye ngata barbaric. Ntah ko ni Islam ke kafir. Kalau Islam, elok la jaga2 apa ko cakap. Sebab kalau Islam, takkan bodoh bab agama sendiri. Kalau ko tu Kafir, mind your own religion. If you want to know, better do some reading.

        11

        2
  5. Alip Syuk says:

    Elok r drpd btudung g zouk, btudung isap dadah, btudung g check in

    9

    2
    • Kaka says:

      Mane ko tau dia x betudung dia x cek in?
      Sori beby.. Dia ada kes dadah k..
      Carik la pompuan elok sket sbg perbandingan.. Not tis cheapskate

      5

      1
  6. mak cute says:

    tu pasal la x nak bertudung…so bebas nak pakai apa..netizen jgn dok kecam sgt…ti fanatik dorg backup…maka kuar la ayat2 suci dorg…doa yg baik2…cm yg ckp tu baik sgt…nice…meletop…cun sis…merecik hawau

    1

    2
  7. Apa Ada hal says:

    Tudung buat main, dadah pun dh main, dgn jantan dia main-main.. semoga hidayah kembali kpd mu

    3

    3
  8. Anonymous says:

    kurang seksi tu Uqasha..cuba pakai suar jeans pendek mcm amoi2 cina tu, dn baju singlet tali halusss…terus matsalleh follow kt sana smpai bilik..

    1

    1
  9. aih says:

    hmm that breast and that thigh… nice body u have there.. maintain it please.. nanti jangan kang bila dah kawin, dah x terjaga..

    3

    1
  10. Juli says:

    Kasi chance dia lh..dh kahwin nnti tutup lh semua..harap2 begitulh

    2

    0
  11. bodoh mu ni says:

    cam babi pangai netizen yg komen minah ni… picture profile sikit punya gempak.. tapi hadap jugak blog retis…. penampilan tertutup rapi tapi mulut puaka…. tp yg paling best.. semua melayu.. mmg melayu ni jenis bangsa yg tak leh tgk org senang/lebih sikit… ada je nak komen…

    bila miskin dikata pemalas
    bila kaya dikata harta dunia tak leh bawak mati
    bila lawa pakai tudung dicari plak tang pakaian/mulut/attitude
    bila huduh dikata plak kena dgn muka yg huduh….

    KORANG NAK APA SBNRNYA ??!!

    0

    1
  12. faraj says:

    Bukan Dengki…Tapi Betis tu..?? saiz Pondan ni…Sajat punya Betis lagi cun….hmmm

    1

    1
  13. Junne says:

    Bertudung ….no job …jadi Fathia ….(sampai jadi gila)
    Dia artist … Kerjayanya tak patut dia bertudung .
    Bila tiba masa she will do what is right for her .

    – just my opinion-

    1

    3
  14. Anonymous says:

    mmg dia cantik..apa nk di taip lagi.
    mmg dia cantik.
    tapi kecantikan tidak kekal lama jika tidak digunakan sebaik2 nya.
    cepatlah berkawen, agar keturunan melayu ada yg lawa2 lagi akan dtg.
    rugi jika lmbt. jgn memilih sgt.

    0

    0
  15. anon says:

    dah break dh dgn si ben…oh lalalala

    0

    0
  16. Kaka says:

    Mane ko tau dia x betudung dia x cek in?
    Sori beby.. Dia ada kes dadah k..
    Carik la pompuan elok sket sbg perbandingan.. Not tis cheapskate

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Budak tahfiz tak seksi pun kena bontot.Semakla komen2 syurga nie.

    5

    2
  18. Mat Ronggeng says:

    Kelass kau Ungka-sha, tengok jadi tokan Eramin 5… Kesana kesini tayang Balenciaga…. Jadilah lah ko batak kepada branded item macam Cik Ta…
    Retis retis kalau nak kaya raya… Berlakon drama 1-2… Jadi tokan dadah… Settle.
    Zarina Anjoulie once quoted “THE POWER OF PUSSY” unquote.
    Oh yeah…. Bit*h… You gotta work like your rent is due tomorrow!!

    0

    2
  19. benci ungke says:

    padan muka lu ungke si tengku bakar pendek tu dah kawin gan iman… anak si Julia rais kuakuakuakua mesti dia cari puteri juga baru Ada klas.. bukan murahan kaki penagih cam lu.. ko buka tudung sebab melepas si bakor

    2

    1
  20. Anonymous says:

    Jgn marah Ben Amir boleh raba2

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Kalau aku jadi Uqasha ni.. baik pindah pegi luar negara. Jadi rakyat sana mcm Azah Aziz, Lana Nodin ke. Kat sana kau nak pakai mcm mana pun takde org nak mengata. Kau nak tukar agama pun takde org nak sibuk kata kau murtad. Kat Malaysia ni banyak pakcik makcik bawang yg penyibuk

    2

    2
  22. lalalalanddd says:

    OKLAH. DIA TAK HIPOKRIT. BGS JUGAK BUKAK TUDUNG DARI BERTUDUNG TP PERANGAI SENGET CM FATHIA TUE KBYEEEE

    0

    0
  23. Redha Je Lah says:

    Zaman sekarang kita x dpt nak tegur sebrgan…kalau tegur kata netizen mulut longkang, ketinggalan zaman & nak jadi ustaz @ ustazah jadian….kalau kita sendiri dah buat sesuatu yang tak elok tak salah org nak tegur kita….jgn d sebab nak kejar kemewahan, glamer dah kesenangan dunia sampai hukum hakam agama d ketepikan….

    0

    0

Leave a Comment

Optional