Written by Bella | August 27th, 2018

Kehangatan aura pelakon Fattah Amin nampaknya masih mampu menarik perhatian ramai meskipun ada khabar angin mengatakan beliau kurang popular selepas berkahwin.

Fattah membuatkan hati peminatnya ‘bergetar’ dengan bentuk badannya yang cukup berbeza daripada sebelum ini. Menerusi satu foto yang dimuat naik di akaun Instagramnya, Fattah kelihatan semakin sado dan sempat ‘belanja’ betapa seksinya ‘bicep’ beliau sekarang.

Rata-rata peminat sangat kagum dengan perubahan Fattah dan mengakui aktor itu kini semakin kacak.

Amboi korang, sampai ada yang ‘meleleh’ dan tidak senang duduk melihat badan Fattah ye? Kawal sikit perasaan, ingat artis pujaan anda itu sudah menjadi suami orang. Yang untungnya tentulah Fazura. Heh..

21 responses to (FOTO) Peminat ‘Meleleh’ Lihat Badan Fattah Amin Semakin Sado

  1. Gorges says:

    Tajuk tu …… Nara ko leleh? Apa ko yang leleh tenguk FA? Yang aku tahu cheese meleleh. And What aura?

    10

    0
  2. mak cute says:

    yg meleleh & meroyan tgk hjh lopak x boleh move on je…pompuan lain tgk ok je…

    1

    14
  3. Anonymous says:

    looks gorgeous fatta,fazz u too keep fit bagi a bit of masculine fazz may b u two can act dlm drama action,like mr& mrs smith,cant wait for ur upcoming drama wit lovey wifey hope cerita dia rindu dalam sepi cantik kot novel ni.all the best

    2

    13
  4. Joyah pok pek says:

    Yg komen meleleh,merecik,sexy,bergetar buah dada,ovari meletup bagai semua perempuan!!! Apakah..sibuk lah nak puji bagai suami halal milik org..pergilah cri suami sendiri

    21

    0
  5. 123 says:

    badan melengkung mcm tu…ko kata sado?bodoh ke bahalol??dah tu, yg komen betina2..pastu kaitkan lopak. eeeiiii… mcm hanjingggg

    11

    1
  6. Anonymous says:

    euwww yg komen pon sume pompuan tak malu ke ngata kat laki org cmtu, kalau pon bukan laki org, seriusly got no shame meh?

    9

    0
  7. Duchess DPP says:

    7.54 …. ko nak tenguk FA dan Fazz berlakon drama action pack? Udah le. Tak sesual kerana FA nmpak lembab. Suara FA pun tak keluar macam tercekik tulang.

    12

    0
  8. Tk says:

    8.01. Ha ha ha gelak aku Ko kata Yang Komen leleh tu semua Pompuan? Yang mola komen leleh tu NARA!

    3

    0
  9. Anonymous says:

    alaa…setakat lengan je sado…bersepah je laki kat luar tu lengan sado…xde ape2 y istimewa pn…tp kayu ni sejak2 dh kawen bkn main lg tayang lengan sado…dl sblm kawen bkn main bertutup2…klu pkai shirt lengan pendek pn sibuk nk cover pkai jaket…malaysia ni bkn negara 4 musim nk pkai jaket all time..kelakar laa ko kayu…bajet still hot lg ke??ke sj nk mng abpbh thn ni..

    6

    1
  10. Anonymous says:

    Jujur ckp muka Fatah nmpk bahagia dn badan sado selalu kongkek…cuti 5 hari sebulan je..

    0

    0
  11. Yekeni says:

    Asalkan badan jgn sampai jadi mcm hairul pls. That will be eeewwww..

    0

    0
  12. malulah says:

    malu dengan sesetengah wanita…komen bukan main ayat, sedar tak itu suami orang..memuja lelaki jangan berlebihan… sehensem mana pun lelaki di luar sana, peliharalah mata, jagalah iman sendiri..kalau bukan islam memang aku tak kisah, tetapi rata-rata adalah muslim. Hilangkah sudah malu pada wanita sehingga bebas mengeluarkan kata-kata yang hanya wajar ditujukan kepada suami sendiri…

    9

    0
  13. Anonymous says:

    attitude fans fattzura memang sedeh mcm tu ke?? ee geli aku.

    3

    0
  14. Capri says:

    Batak gila komen2.. gatal nau

    1

    0
  15. Hot stuff says:

    Can u tell the difference between muscular asli tulen, meaning mmg workout giler2 and badan muscle yg built sebab mkn steroid?? Cuba tgk badan american ninja warrior or badan2 footballers or athlete, itu mmg yg jaga mkn(badan x mkn nasi lemak), naturally built muscle. Skrg ni ada juga yg cucuk minyak pada muscle. Sebab klu nk btul2 build muscle mmg lambat and payah. Ini artis melayu baru 6 bulan dari kurus cili padi tetiba badan mcm kena pump basikal

    2

    0
    • Anonymous says:

      Artis melayu badan nak buat tayang menunjuk2 je.mcm Aron aziz.angkat dumbell pun tak pandai rupanya.dia dah badan mcm tu.bukan athlete pun.klu lari HM mau tumpo.

      2

      0
  16. mak aku says:

    Ropie boleh buat filem cecah Rm35 juta.Farttah mampu?Harap awek meleleh je.bau dah la hamis.

    0

    0
  17. mr k says:

    nilai harga wanita zaman ni..huuuu…

    0

    0

Leave a Comment

Optional