May 16th, 2019

Sekali lagi, nama penyanyi dan pelakon Aliff Aziz terus hangat diperkatakan. Kali ini, tersebar pula foto beliau bercumbu dengan seorang wanita seksi. Seakan seperti di sebuah kelab hiburan.

Pelbagai spekulasi mula timbul termasuk ada yang mengatakan wanita itu seorang janda anak satu. Memang sakan melakukan aksi panas sambil berpelukan.

Tampil mempertahankan diri, wanita itu yang dikenali sebagai Meri Meifina berkata, gambar terbabit adalah gambar lama sewaktu mereka berhibur di kelab malam dan seharusnya perkara itu tidak perlu diperbesarkan.

Foto itu sengaja disebarkan oleh pihak tertentu. Menurut Meri, telefon bimbitnya hilang sebelum Ramadhan.

Terima kasih kerana viralkan gambar-gambar saya dengan Aliff Aziz. Tapi gambar itu adalah gambar lama saya dengan dia, kenapa nak kena naik sekarang? Ya, telefon bimbit saya baru-baru ini hilang dekat kelab malam sebelum puasa.

Saya tak pasti mereka ambil gambar atau apa dan baru sekarang nak viral. Good job Malaysia, tapi macam basi sahaja. Saya dengan Aliff tak pernah ada apa-apa hubungan. Jadi tak perlu komen macam-macam seolah anda itu ahli syurga.

Meri turut menafikan dia sengaja ingin mencari publisiti murahan seperti yang didakwa sesetengah pihak. Pada masa yang sama, dia sempat menemplak netizen yang menuduhnya sebagai perosak rumah tangga Aliff dan Bella Astillah.

Semua orang tahu Aliff tu macam mana jangan nak salahkan perempuan saja. Kalau kamu tak mahu laki kamu kena rampas dengan orang, kena wangi sikit, baru laki tak lari.

Fuh! Makin panas nampaknya kontroversi Aliff. Macam-macam cerita mula dibangkitkan baik yang lama mahupun baru. Pelbagai kecaman yang diterima Aliff, kalau tidak serik juga kami tidak tahu lah.

Sumber Berita : mStar Online


23 responses to “Foto Panas Aliff Aziz Bercumbu Dengan Janda Pula Tersebar?”

  1. cIk piNgu says:

    “Kalau kamu tak mahu laki kamu kena rampas dengan orang, kena wangi sikit, baru laki tak lari” Bella tu muka pun siap, xde selekeh, nk wangikan celah mana? kalau ko nk cakap Bella kena wangikan puki, aku rasa ko silap. Jantan ni kalau wangi luaran dalaman pun, kalau batang tu gatal, dia tetap nk cari lubang lain. Alif penah ckp kat ko ke “sedap la lubang ayang ni. ketat, wangi, x mcm lubang bini sy Bella yg dah robos sebab beranak. U pandai jaga, i suka ketat mcm ni” gtu je hanat? Ko punya puki boleh ketat la sb dh beranak entah zaman bila, Bella tu baru bersalin x sempat ketat wangi mcm ko kot? Tapi kalau ko tu murahan, hari2 kena tala entah jantan mana2, jgn kata lobos mcm terowong keretapi, entah2 siap dpt pakej penyakit tak?

    Lebih2 lagi lubang betina garit mcm u ni. Maklumlah, ko mengaku x de hubungan ngn this jantan tp apedehal kan siap berpeluk cium? Murahan sgt.

    Apa ko ckp td? org hentam ko mcm ahli syurga? Yes, yg hentam kamu berdua ni mmg belum tentu ahli syurga tp masuk kelab takkan minum kopi kan? siap peluk cumbu takan takat tu je kan? So if jika ko boleh ckp org hentam korang tu belum tentu masuk syurga, ak boleh ckp ko tu entah2 bakal AHLI NERAKA.

  2. Kihkihkihkelakar says:

    Aku rasa kau nie, mesti sebelum keluar dengan si alip nie kau spray sebotol perfume kat ”tutt” kau kan.. nak cover busuk kau tu, wangi2 pun x guna la dia ada skandal lain, ngan budak 17 tu.. si apli punya tastes suka yg busuk lagi..

  3. bong cit says:

    dia ni mkn pil kuda ke apa..sumer betina2 kelab dia hauk…sib cerai takut berpenyakit kelamin ke apa ti…sian bella

  4. ibu says:

    mcm bodoh srh orang wangi. mostly lelaki yg cari ppuan lain , bini dorg jauh lagi wangi dr ppuan tu. ko pun janda, abis ko busuk? ye busuk, busuk hati.

  5. menyampah si penyondol.... says:

    amboiiiiii mulut ko ek…cari publisiti murahan nampak….hp hilang???gambar lama???mslhnye berapa lama pnye gmbar tu…aliff n bella dah kawen n berkwn lebih kurang 5 thn…xkan gmbr tu 6,7 thn yg lps…ape motif ko simpan lg gmbr lama…x terhegeh2 konon kt alif…tp dlm gmbr nampak sgt mcm ko yg ghairah nk cium die…ko ingt orang bodo ke nk caya statement ko tu…haisshhh…geram plk aku ngan pompuan ni…bercakap x tgk diri sndiri…kalo ko pndai jg laki ko pon x jadi miss ‘J’ lerr….walaupon bekas laki ko tu slh tp tetap dikira ko x pndai jaga…jgn nk membongak sangattttt…..tolonglah jgn bg die ni publisiti…nk cari duit die ni….adoiii….kan dh emosi pepagi….hahahahahha

Loading...