Written by Bella | May 16th, 2019

Sekali lagi, nama penyanyi dan pelakon Aliff Aziz terus hangat diperkatakan. Kali ini, tersebar pula foto beliau bercumbu dengan seorang wanita seksi. Seakan seperti di sebuah kelab hiburan.

Pelbagai spekulasi mula timbul termasuk ada yang mengatakan wanita itu seorang janda anak satu. Memang sakan melakukan aksi panas sambil berpelukan.

Tampil mempertahankan diri, wanita itu yang dikenali sebagai Meri Meifina berkata, gambar terbabit adalah gambar lama sewaktu mereka berhibur di kelab malam dan seharusnya perkara itu tidak perlu diperbesarkan.

Foto itu sengaja disebarkan oleh pihak tertentu. Menurut Meri, telefon bimbitnya hilang sebelum Ramadhan.

Terima kasih kerana viralkan gambar-gambar saya dengan Aliff Aziz. Tapi gambar itu adalah gambar lama saya dengan dia, kenapa nak kena naik sekarang? Ya, telefon bimbit saya baru-baru ini hilang dekat kelab malam sebelum puasa.

Saya tak pasti mereka ambil gambar atau apa dan baru sekarang nak viral. Good job Malaysia, tapi macam basi sahaja. Saya dengan Aliff tak pernah ada apa-apa hubungan. Jadi tak perlu komen macam-macam seolah anda itu ahli syurga.

Meri turut menafikan dia sengaja ingin mencari publisiti murahan seperti yang didakwa sesetengah pihak. Pada masa yang sama, dia sempat menemplak netizen yang menuduhnya sebagai perosak rumah tangga Aliff dan Bella Astillah.

Semua orang tahu Aliff tu macam mana jangan nak salahkan perempuan saja. Kalau kamu tak mahu laki kamu kena rampas dengan orang, kena wangi sikit, baru laki tak lari.

Fuh! Makin panas nampaknya kontroversi Aliff. Macam-macam cerita mula dibangkitkan baik yang lama mahupun baru. Pelbagai kecaman yang diterima Aliff, kalau tidak serik juga kami tidak tahu lah.

Sumber Berita : mStar Online

23 responses to Foto Panas Aliff Aziz Bercumbu Dengan Janda Pula Tersebar?

  1. Wina says:

    Xyah laa nk bg nasihat kt org supaya laki x lari. Ko sndr pon janda.

    106

    24
    • Anonymous says:

      Entahnya. Janda yg menjatuhkan nilai janda lain. Dah buat salah, nak salahkan org Malaysia plk. Mmg good job pun Malaysian. Minah bingai cmni dkt dunia pun Allah dh bukak aib dia. Kat akhirat taktau mcm mana.

      18

      0
      • Anonymous says:

        baguslah blur kan muka perempuan x sedar diri ni. kekonon nak publisiti murahan le tu nk kluar statement bagai… so org x kenal, no free publisiti.

        3

        0
        • Anonymous says:

          HAHAHAHA HABIS TU KO BUSUK LA KAN? SEBAB LAKI KO LARI DAN KO JADI JANDA, BERMAKNA KO BUSUK?HAHAAHA DAH LA SUNDAL, BODOH PULAK TU. LELAKI KLAU DAH NAK MNGATAL, BINI WANGI DAN CUN PUN DIA TETAP NAK MNGGTAL. ORG LAIN PISAH MGKIN SBB ISU LAIN, TP MERI NI CERAI MESTI SBB DIA BUSUK, BODOH, DAN SUNDAL. DIA SNDIRI NGAKU DIA BUSUK, KLAU X MESTI LAKI X LARI KAN. HAHAHA

          16

          0
        • meri betina busuk paha besar says:

          eauuwww. kalau gambar lama, kenapa simpan? kasihan. nampak sangat terhegeh dan murahan. gambar lama boleh simpan lagi, terkenang2 dihujug katil ke. haha tak laku lah tu, orang guna seminggu lepas tu orang blah. eauww. dah la dari kaki dan rupa dan gaya pun nampak busuk je. biasa jenis begini, bawah dia mesti busuk eauwww. dia yang gelenyar dan murah busuk, nak salahkan orang lain pulak.

          10

          0
  2. Anonymous says:

    berita terkini..bella dan alif sah bercerai talak satu hari ini..betul ke?

    6

    12
  3. Kah kah kah says:

    Hahahaha dia Suh si Bella Kasi wangi2.. apsal busuk sangat ke Bella laki dia dok Cari Betina je?

    15

    0
  4. Anony says:

    Fuhhh mcm tu tak ada apa hubungan! Kalau ada hubungan apa ko buat agaknya?

    20

    0
  5. Anonymous says:

    aliff situ sana sini.. (nyanyi suara tokti)

    3

    0
  6. Watever says:

    Amboi lo punya statement nmok sgt ko pompuan pantang de jantan nl menggatal ko pon sama naik..ko pun janda lg nk sound org..ntah ntah ko pun dulu busuk gak sbb tu jadi janda..

    16

    1
  7. Haja says:

    Dia yang sengaja sebarkan pics no supaya boleh jadi terkenal kot.
    Alif dah duda..dah free untuk mana2 boshia yang nak tidur dengan artis

    6

    1
  8. Anonymous says:

    Memang perangai Melayu Singapore gini ke? Clubbing sana sini

    3

    3
  9. miss_Oppssssssssss says:

    Cakap org busuk…. dia sendiri x sedar ke status dia….. pasal manusia eh ni bukan manusia, pasal betina macam ni la janda2 lain yang bersalah kena tempias…..

    Dah salah, nak bunyik banyak…………… xda hubungan apa2 tp bibir yg sampai melekat tu apa kes?????

    7

    1
  10. burit says:

    macam sendiri viral saja gambar tu.. attention seeker. batah perhatian

    3

    1
  11. menyampah si penyondol.... says:

    amboiiiiii mulut ko ek…cari publisiti murahan nampak….hp hilang???gambar lama???mslhnye berapa lama pnye gmbar tu…aliff n bella dah kawen n berkwn lebih kurang 5 thn…xkan gmbr tu 6,7 thn yg lps…ape motif ko simpan lg gmbr lama…x terhegeh2 konon kt alif…tp dlm gmbr nampak sgt mcm ko yg ghairah nk cium die…ko ingt orang bodo ke nk caya statement ko tu…haisshhh…geram plk aku ngan pompuan ni…bercakap x tgk diri sndiri…kalo ko pndai jg laki ko pon x jadi miss ‘J’ lerr….walaupon bekas laki ko tu slh tp tetap dikira ko x pndai jaga…jgn nk membongak sangattttt…..tolonglah jgn bg die ni publisiti…nk cari duit die ni….adoiii….kan dh emosi pepagi….hahahahahha

    10

    1
  12. ibu says:

    mcm bodoh srh orang wangi. mostly lelaki yg cari ppuan lain , bini dorg jauh lagi wangi dr ppuan tu. ko pun janda, abis ko busuk? ye busuk, busuk hati.

    4

    1
  13. bong cit says:

    dia ni mkn pil kuda ke apa..sumer betina2 kelab dia hauk…sib cerai takut berpenyakit kelamin ke apa ti…sian bella

    1

    1
  14. Kihkihkihkelakar says:

    Aku rasa kau nie, mesti sebelum keluar dengan si alip nie kau spray sebotol perfume kat ”tutt” kau kan.. nak cover busuk kau tu, wangi2 pun x guna la dia ada skandal lain, ngan budak 17 tu.. si apli punya tastes suka yg busuk lagi..

    4

    1
  15. cIk piNgu says:

    “Kalau kamu tak mahu laki kamu kena rampas dengan orang, kena wangi sikit, baru laki tak lari” Bella tu muka pun siap, xde selekeh, nk wangikan celah mana? kalau ko nk cakap Bella kena wangikan puki, aku rasa ko silap. Jantan ni kalau wangi luaran dalaman pun, kalau batang tu gatal, dia tetap nk cari lubang lain. Alif penah ckp kat ko ke “sedap la lubang ayang ni. ketat, wangi, x mcm lubang bini sy Bella yg dah robos sebab beranak. U pandai jaga, i suka ketat mcm ni” gtu je hanat? Ko punya puki boleh ketat la sb dh beranak entah zaman bila, Bella tu baru bersalin x sempat ketat wangi mcm ko kot? Tapi kalau ko tu murahan, hari2 kena tala entah jantan mana2, jgn kata lobos mcm terowong keretapi, entah2 siap dpt pakej penyakit tak?

    Lebih2 lagi lubang betina garit mcm u ni. Maklumlah, ko mengaku x de hubungan ngn this jantan tp apedehal kan siap berpeluk cium? Murahan sgt.

    Apa ko ckp td? org hentam ko mcm ahli syurga? Yes, yg hentam kamu berdua ni mmg belum tentu ahli syurga tp masuk kelab takkan minum kopi kan? siap peluk cumbu takan takat tu je kan? So if jika ko boleh ckp org hentam korang tu belum tentu masuk syurga, ak boleh ckp ko tu entah2 bakal AHLI NERAKA.

    0

    0

Leave a Comment

Optional