(FOTO) Nora Danish Dikritik Bawa Bayinya Berusia 2 Bulan Bercuti Ke Bali

Hiburan

(FOTO) Nora Danish Dikritik Bawa Bayinya Berusia 2 Bulan Bercuti Ke Bali

Mahu menikmati tamatnya tempoh berpantang selepas melahirkan seorang anak lelaki hasil cinta bersama suami tercinta, Nedim Nazri, pelakon Nora Danish dan suaminya telah pergi bercuti ke bali bersama-sama dengan anak mereka.

Advertisement

Seperti biasa, Nora pasti akan berkongsi foto percutiannya dengan peminat di akaun Instagramnya. Namun, foto Ney Ney yang  tidak berbaju dibawah sinaran terik matahari sambil didukung oleh Nora mendapat pelbagai reaksi netizen.

Mereka mengatakan Nora tidak menjaga sensitiviti kulit bayi tersebut selain berpendapat bayi seawal usia 2 bulan tidak sesuai untuk dibawa bercuti bersama-sama.

Netizen tegur kerana bimbang dengan kesihatan Ney Ney dan harapnya Nora boleh menerima setiap nasihat dan cadangan dengan baik ya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

46 Comments

  1. makcikhalia

    April 9, 2018 at 12:49 pm

    mcm x logik pulak cara pemakanan, penjagaan untuk 44hari confinement menentukan tahap kesihatan seseorang di hari tua.. like seriously?? jaga makan itu ini tak boleh mkn itu ini masa confinement tp habis je 44 hari main melantak je apa2.. yg sebetulnya kita kena ambil berat pasal pemakanan gaya hidup etc setiap masa bukan time berpantang je..

    • pendapat ku

      April 9, 2018 at 1:04 pm

      part pantang..memang atas orang..tapi tak rugi kalau ikut cara orang lama..sbb masa bersalin, bnyk urat putus… nak kena rehat betul-betul.. lepas pantang,seharuslah berterusan makan dgn berhemah disamping menjalani gaya hidup yg sihat..cuma masa pantang, kena xtra jaga… takut bentan… dan belum cukup tua, da lemah segala sendi..pengalaman sendiri sebab aku rajin bertanya rahsia org yg da berusia terutama pompuan pangkat nenek-nenek masih lg sihat..depa memang berpantang betul masa bersalin…dan jaga pemakannan sebelum dan selepas beranak. walau tak setuju..mak cik bawang kat luar ni, jangan la beria nak hentam org lain yg tak berpantang..tepuk dada, tanya selera..

  2. apa la

    April 9, 2018 at 12:49 pm

    lantak dia la..anak dia, badan dia..kalau sakit esok..duit laki dia..korang jgn jadi mak bawang sangat..janji laki dia bawak bercuti tu bini sah dia.. nora da tentu ada mak..ada mertua…part pantang tu, biarlah family dia yg uruskan.. korang ni, dok risau org berduit wat pe… jaga badan sendiri je…esok sakit sendiri yg tanggung..bukan nora & familynya..kahkahkah..jgn lebih sudu dari kuah ye

  3. Anonymous

    April 9, 2018 at 11:02 am

    Anon April 9 8.59 am, kau perlekeh la, nti ko dah kawin, tak jkaga pantang, lubang ko dah longgar, dpt suami yg nak MENCRET jer, baru ko tau…

    • ROSE

      April 9, 2018 at 11:57 am

      Tip utk org dh kahwin agar l/pepet elastic..bkn tunggu masa pantang je tau..seeloknya dr muda selalu mkn bunga Ros merah/pink yg baru tgh kembang(bunga Ros kampung yg bau wangi tu) semasa dtg haid hari pertama n kedua.. cuci kelopak bersih2 than mkn..tu je..awet muda luar & dlm InsyaAllah berkesan..

  4. min

    April 9, 2018 at 10:51 am

    sebok lah netizen bangang nih!!! dia tau lah mcm mana nak jaga anak dia!!! kau ingat dia bercuti tu duk hotel bajet macam korang ke???? villa mewah, ekon entah berapa hp punya sejuk..setakan duk luar sekejap ambik gambar korang nak merempan sangat aihhhhh…bosan aku dengan netizen Malaysia..!!!

    • SuperFox

      April 9, 2018 at 12:17 pm

      Errr dude, you’re one of “netizen Malaysia” ko tau tak? Ko guna internet kan? Netizen is the user of the Internet fyi. Pastu ko sibuk gak nak komen kat Nara skali… So welcome aboard, biatch! Lol.

  5. Kedondong

    April 9, 2018 at 10:42 am

    Pantanglah elok2….sayang macamnapun…laki ni nak jugak lampiaskan nafsu dia. Kang vagina tak umphhhh….dia mula buat perangai….Masa tu kau terfikir2 apa salah aku? Tak payah cakap pasal cinta kasih sayanglah…..batang dia lagi utama banding hati isteri….Tak Caye Tanya ude

    • Chin

      April 9, 2018 at 5:12 pm

      Kalau ko perempuan and dah beranak tengok sikit perut ko camne? And berat badan ko camne? And vagina ko camna pulak? Takyah sebok hal orang la kut. Cuba jaga diri sendiri dulu. Diorg ni banyak duit, aku tgk dia pantang siap ada tukang urut dtg jaga makan bertungku bagai. Orang Tak berduit yang selalunya susah nak berpantang betul2. And buka minda sikit, Bukan cara pantang melayu je yang betul.

Loading...