(FOTO) Noor Nabila Tayang Baby Bump, Teruja Nantikan Kelahiran “Baby A”

Hiburan

(FOTO) Noor Nabila Tayang Baby Bump, Teruja Nantikan Kelahiran “Baby A”

Setiap wanita pasti teruja apabila disahkan hamil apatah lagi jika ia adalah anak sulung.  Itulah juga yang dirasai oleh isteri Sharnaaz Ahmad iaitu Noor Nabila.

Advertisement

Berkongsi rasa terujanya, Nabila buat pertama kalinya mendedahkan foto “baby bump” menerusi Insta Stories di akaun Instagramnya. Beliau sudah tidak sabar untuk menantikan kelahiran anaknya itu yang diberikan gelaran “Baby A”.

Nabila dan Sharnaaz kedua-duanya mempunyai darah kacukan, tidak mustahil bayi mereka nanti mempunyai wajah yang comel. Semoga proses kehamilan dan kelahiran nanti berjalan dengan lancar.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Sabahan Lady

    February 21, 2018 at 1:37 pm

    Saya nak bertanya, memang bangsa melayu suka kondem bangsa sendiri kah? Hihihi.. saja nak tahu. Jangan marah, saya cuma bertanya.

    • Adudu

      February 21, 2018 at 11:26 pm

      Bukan salah melayu. Salah attitude masing2.

  2. Anonymous

    February 21, 2018 at 10:00 am

    masih awal tuk tunjuk2 tu

    • Anonymous

      February 21, 2018 at 10:15 am

      org mcm tu ko fikir dia kesah ke. kalau boleh mengawan pun nak show off.

    • Anonymous

      February 21, 2018 at 11:25 am

      kau pun tak kesah nak tunjuk kebodohan kat sini

  3. Hanky Panky

    February 21, 2018 at 9:27 am

    Cuba la korg ni doa yang baik2. Ni tak. Masing2 komen mcm la tiket syurga dh dlm tangan. Kalau pun tak suka diorg ni..takyah ckp. Diam lg baik. Kalau pun diorg ni ada sakitkan hati sape2..biar je la. Tu antara dia dgn Tuhan. Bkn diorg kecam korg pun selama ni kan kan kan? Oh. Ye la. Korg kecam diorg pun..antara korg ngn Tuhan. Tp..bg aku..elok la korg jgn lancang sgt kalau mengomen tu.

  4. Mamamia

    February 21, 2018 at 9:07 am

    Suka pasangan ni tak hipokrik..semoga bahagia till jannah yer syg..

    • Anonymous

      February 21, 2018 at 2:42 pm

      eiiii wtf

  5. Mamamia

    February 21, 2018 at 9:06 am

    Tahniah both of u..apa pun yg org kata bg kita awak berdua tetap couple yg tbaik n tak hipokrik..semoga bahagia till jannah bersama zuriat yg comer2 k…

Loading...