(FOTO) Netizen Puji Imej Terbaru Sufian Suhaimi, Nampak Semakin Kacak

Hiburan

(FOTO) Netizen Puji Imej Terbaru Sufian Suhaimi, Nampak Semakin Kacak

Mungkin mahu menutup kisah lamanya yang membuatkan hati beliau kecewa, penyanyi Sufian Suhaimi kini tampil dengan imej baru. Tiada lagi jambang dan beliau kini kelihatan lebih ceria berbanding sebelum ini.

Advertisement

Malah, rata-rata netizen memuji penampilan terbaru Sufian yang ala-ala Kpop  dan mengakui penyanyi itu kelihatan lebih muda dan kacak.

Memang betul kata netizen, Sufian nampak lebih “fresh” dan comel sekarang, siap berani pakai baju ala-ala Hawaii lagi. Seronok juga tengok beliau yang tidak mahu terus tenggelam dalam kekecewaan.  Semoga terus bahagia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

41 Comments

  1. geli la

    May 2, 2018 at 3:50 pm

    muntah hijau aku tgk..mcm budak tak sunat aje rupa..
    uwekkkkk

  2. Anonymous

    May 2, 2018 at 2:57 pm

    heheheehehehe…………. oh pian!

  3. Jiwa Terbang

    May 2, 2018 at 11:49 am

    imej muka bersih tu aku memang setuju la.
    tapi bab rambut tu… addddooooooiiiii tolonglah. sapa hair stylist dia ni???

  4. Anonymous

    May 2, 2018 at 11:07 am

    wat pnt je skrol…

  5. Anonymous

    May 2, 2018 at 9:50 am

    Gambar first serious macam ayda jebat. Mungkin itu jodoh pian

    • Pom pom girl

      May 2, 2018 at 11:27 am

      Hahahaa….ye lah..bila aku tgk lagi skali betullah mcm ayda jebat

Loading...