(FOTO) Netizen Puji Imej Terbaru Sufian Suhaimi, Nampak Semakin Kacak

Hiburan

(FOTO) Netizen Puji Imej Terbaru Sufian Suhaimi, Nampak Semakin Kacak

Mungkin mahu menutup kisah lamanya yang membuatkan hati beliau kecewa, penyanyi Sufian Suhaimi kini tampil dengan imej baru. Tiada lagi jambang dan beliau kini kelihatan lebih ceria berbanding sebelum ini.

Advertisement

Malah, rata-rata netizen memuji penampilan terbaru Sufian yang ala-ala Kpop  dan mengakui penyanyi itu kelihatan lebih muda dan kacak.

Memang betul kata netizen, Sufian nampak lebih “fresh” dan comel sekarang, siap berani pakai baju ala-ala Hawaii lagi. Seronok juga tengok beliau yang tidak mahu terus tenggelam dalam kekecewaan.  Semoga terus bahagia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

41 Comments

  1. melati

    May 2, 2018 at 9:38 am

    Aduiiii ” Dressing mcm Budak Kampung Tersusun datang KL cari kerja ” tu jrr nk ckp..hmmmm

  2. ezze

    May 2, 2018 at 9:22 am

    dia ni nampak ensem sebab dia cerdik.laki kalau cerdik,bg sy teros nampak ensem.hehe.

    lain org lain citarasa.ada org rs SS ni makin ensem.ada org rs dia biasa je.so jgn la kutuk citarasa org.cuma,adik2 yg komen tu..hati2 jgn over sgt (teringat girls2 yg komen psl anu zul)

  3. Laina

    May 2, 2018 at 9:13 am

    bagus pian…bangkit dari kekecewaan..
    fikir macam mana nak lebih majukan dri dan karier..
    akak sokong pian..
    moga pian dijodohkan dengan wanita yang baik2 dan solehah

  4. fifi

    May 2, 2018 at 8:42 am

    Kacak amendenye…hehe…

  5. anon

    May 2, 2018 at 1:09 am

    Macam Shah Iskandar pun ada sikit sikit.

Loading...