Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO) Nelydia Senrose Dipuji Semakin Cantik Bagaikan Bidadari

Penampilan pelakon Nelydia Senrose antara yang paling mencuri tumpuan peminat di Instagram. Iyalah, gaya beliau agak minimalis tetapi masih tetap menyerlahkan keanggunannya pakej dengan wajah yang manis.

Advertisement

Tampil elegan dalam busana berwarna hitam, netizen memuji betapa Nelydia kini kelihatan semakin cantik bagaikan bidadari. Ramai yang ingin tahu apakah rahsia kejelitaan beliau.

Umum mengetahui hati Nelydia kini sedang berbunga dan dipenuhi dengan perasaan cinta buat kekasih hati yang dikenali dengan Hafiz. Mungkin itu juga yang membuatkan beliau lebih berseri-seri sekarang. Heh..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. proxy list

    May 20, 2019 at 2:07 am

    Hi there,I check your blogs named “(FOTO) Nelydia Senrose Dipuji Semakin Cantik Bagaikan Bidadari” on a regular basis.Your humoristic style is witty, keep doing what you’re doing! And you can look our website about proxy list.

  2. bubbles

    November 15, 2018 at 3:23 am

    dia ni mmg cantik pun…tp dulu xde la camni. ni dah makan collagen la suntik sana sini vit c agaknya…tu yg putih sket dr dulu. dulu kulit sawo matang je dia ni ngan uqasha. adek2 pembaca beautifulnara jgn terdorong nk buat treatment gini until ko ada duit sendiri ye! lepas tu ko nk suntik smpai umur ko 65 pun suke ati!

  3. lelaki sejati

    November 15, 2018 at 12:00 am

    hahahahaah… lawak baca byk tol la jeles…dia memang cantik setuju jelah…

  4. Tarapapayeh

    November 14, 2018 at 4:11 pm

    Kalo dah mekap 10inch, muka modified made in thailand acik cleaner sekolah go the same procedure pun lawo goges bak bidadari…
    Apedaaa sampah nye column…aiyoooo…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top