November 13th, 2018

Penampilan pelakon Nelydia Senrose antara yang paling mencuri tumpuan peminat di Instagram. Iyalah, gaya beliau agak minimalis tetapi masih tetap menyerlahkan keanggunannya pakej dengan wajah yang manis.

Tampil elegan dalam busana berwarna hitam, netizen memuji betapa Nelydia kini kelihatan semakin cantik bagaikan bidadari. Ramai yang ingin tahu apakah rahsia kejelitaan beliau.

Umum mengetahui hati Nelydia kini sedang berbunga dan dipenuhi dengan perasaan cinta buat kekasih hati yang dikenali dengan Hafiz. Mungkin itu juga yang membuatkan beliau lebih berseri-seri sekarang. Heh..


61 responses to “(FOTO) Nelydia Senrose Dipuji Semakin Cantik Bagaikan Bidadari”

  1. proxy list says:

    Hi there,I check your blogs named “(FOTO) Nelydia Senrose Dipuji Semakin Cantik Bagaikan Bidadari” on a regular basis.Your humoristic style is witty, keep doing what you’re doing! And you can look our website about proxy list.

  2. bubbles says:

    dia ni mmg cantik pun…tp dulu xde la camni. ni dah makan collagen la suntik sana sini vit c agaknya…tu yg putih sket dr dulu. dulu kulit sawo matang je dia ni ngan uqasha. adek2 pembaca beautifulnara jgn terdorong nk buat treatment gini until ko ada duit sendiri ye! lepas tu ko nk suntik smpai umur ko 65 pun suke ati!

  3. lelaki sejati says:

    hahahahaah… lawak baca byk tol la jeles…dia memang cantik setuju jelah…

  4. Tarapapayeh says:

    Kalo dah mekap 10inch, muka modified made in thailand acik cleaner sekolah go the same procedure pun lawo goges bak bidadari…
    Apedaaa sampah nye column…aiyoooo…

Loading...