Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Foto Mesra Raja Ilya Dan Suami Atas Katil Undang Kecaman Netizen

raja ilya suami atas katil

Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, akhirnya pelakon Raja Ilya melangsungkan majlis resepsi perkahwinan pada minggu lalu.

raja ilya suami

Advertisement

Memilih Pulau Langkawi sebagai destinasi berbulan madu selepas tamat majlis resepsi, jelas terpancar betapa bahagianya Raja Ilya disamping suami tercinta.

foto mesra raja ilya suami atas katilfoto mesra raja ilya suami atas katil

Pelakon wanita itu menerusi akaun Instagramnya berkongsi beberapa foto mesra dia dan suami berpelukan serta bercumbu dengan gaya yang cukup manja. Siap ada gambar ketika berbaring di atas katil.

foto mesra raja ilya suami atas katilfoto mesra raja ilya suami atas katil

Advertisement

Namun, rata-rata netizen kurang senang dengan aksi mesra dan ‘daring’ pasangan itu.  Tidak dinafikan memang hubungan mereka sudah halal tetapi harus juga menjaga sensitiviti agama.

“Kemaruk sangat, macam dia seorang

kahwin Mat Saleh”

raja ilya suami atas katilraja ilya suami atas katil

“Masih Islam lagi ke?”

raja ilya suami atas katil

“Tak perlu tunjuk semua”

raja ilya suami atas katilaksi raja ilya suami atas katilMungkin lebih baik beberapa foto dijadikan sebagai koleksi peribadi sahaja. Tidak perlu muat naik semuanya di media sosial kerana ramai yang akan salah tafsir dan mengundang salah faham. Apa-apa pun, kita doakan Raja Ilya dan suami kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto : Pixklography

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. Anonymous

    September 26, 2019 at 12:34 pm

    10 tahun lagi…throwback lah picture nih…apa akan jdi 10 tahun lagi..

  2. unknown

    September 26, 2019 at 12:29 pm

    obviously utk sesi photography.. sweet & romanti.. aku suka..

  3. Anonymous

    September 26, 2019 at 12:25 pm

    aku blom lagi pernah tengok si laki pakai baju melayu, alangkah segaknya pakai baju kebangsaan Malaysia, sbb kau islamkan, ambilah peluang ini semasa di Malaysia pakai, nnti kau balik Australiakan, bila lagi.
    Kalau bergmbr berbaju melayu di masjid lagi berseri..seri..seri..seri

    Tgok gmbr dlm ni mmglah biasa2 je sbb dlm movie omputeh pun ada, tpi kau islam dan somi isteri, malulah sikit.

    • Anonymous

      September 26, 2019 at 1:48 pm

      Kalau kau cakap pasal suami ilya..itu hari ada suami ilya ni pakai baju melayu..Ko boleh tengok balik posting lama ilya..

  4. Akak Kantin

    September 26, 2019 at 11:51 am

    Okey..pic macam ni dia xde hal share..tapi apa kata share pulak pic korang tengah solat sama2..pic akad nikah korang…teringin sangat nak tengok la ilya wehhh…

  5. aku tetap aku

    September 26, 2019 at 11:30 am

    yang ni baru sakai. sakai kawen org putih.

Loading...
To Top