September 26th, 2019

Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, akhirnya pelakon Raja Ilya melangsungkan majlis resepsi perkahwinan pada minggu lalu.

raja ilya suami

Memilih Pulau Langkawi sebagai destinasi berbulan madu selepas tamat majlis resepsi, jelas terpancar betapa bahagianya Raja Ilya disamping suami tercinta.

foto mesra raja ilya suami atas katilfoto mesra raja ilya suami atas katil

Pelakon wanita itu menerusi akaun Instagramnya berkongsi beberapa foto mesra dia dan suami berpelukan serta bercumbu dengan gaya yang cukup manja. Siap ada gambar ketika berbaring di atas katil.

foto mesra raja ilya suami atas katilfoto mesra raja ilya suami atas katil

Namun, rata-rata netizen kurang senang dengan aksi mesra dan ‘daring’ pasangan itu.  Tidak dinafikan memang hubungan mereka sudah halal tetapi harus juga menjaga sensitiviti agama.

“Kemaruk sangat, macam dia seorang

kahwin Mat Saleh”

raja ilya suami atas katilraja ilya suami atas katil

“Masih Islam lagi ke?”

raja ilya suami atas katil

“Tak perlu tunjuk semua”

raja ilya suami atas katilaksi raja ilya suami atas katilMungkin lebih baik beberapa foto dijadikan sebagai koleksi peribadi sahaja. Tidak perlu muat naik semuanya di media sosial kerana ramai yang akan salah tafsir dan mengundang salah faham. Apa-apa pun, kita doakan Raja Ilya dan suami kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto : Pixklography


18 responses to “Foto Mesra Raja Ilya Dan Suami Atas Katil Undang Kecaman Netizen”

  1. umairah says:

    nsb lakinya.pakai baju haha

  2. Anonymous says:

    Nak sembang Islam, ko rasa gambar mcm ni Islam ke?

  3. Aku nak Mat Salleh says:

    korang tak dapat beza ker agama dan budaya? makanya dalam islam sendiri pun surah pertama turun is ” bacalah” bacalah” bacalah? maksudnya cari ilmu byk2 barulah komen.. baju melayu tu budaya orang melayu.. bukannya wajib dalam islam kena pakai baju melayu baru nampak islam..hadoi…sama jg dengan style nikah…cara nikah di Malaysia ni is budaya melayu, bukanya islam.. Aku suka tgk gambar ni sweet jer pun..

  4. aih says:

    rasanya ni kira ok la… tak de la sgt kalau nak tgk perempuan melayu pakai tudung tapi memantat sana sini… benda ni pun nak kondem.. sweet dan romantik aku tgk jer… typical malay women melalak sana sini tapi blowjob kiri kanan walau x halal…

Loading...