Written by Bella | September 26th, 2019

Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, akhirnya pelakon Raja Ilya melangsungkan majlis resepsi perkahwinan pada minggu lalu.

raja ilya suami

Memilih Pulau Langkawi sebagai destinasi berbulan madu selepas tamat majlis resepsi, jelas terpancar betapa bahagianya Raja Ilya disamping suami tercinta.

foto mesra raja ilya suami atas katilfoto mesra raja ilya suami atas katil

Pelakon wanita itu menerusi akaun Instagramnya berkongsi beberapa foto mesra dia dan suami berpelukan serta bercumbu dengan gaya yang cukup manja. Siap ada gambar ketika berbaring di atas katil.

foto mesra raja ilya suami atas katilfoto mesra raja ilya suami atas katil

Namun, rata-rata netizen kurang senang dengan aksi mesra dan ‘daring’ pasangan itu.  Tidak dinafikan memang hubungan mereka sudah halal tetapi harus juga menjaga sensitiviti agama.

“Kemaruk sangat, macam dia seorang

kahwin Mat Saleh”

raja ilya suami atas katilraja ilya suami atas katil

“Masih Islam lagi ke?”

raja ilya suami atas katil

“Tak perlu tunjuk semua”

raja ilya suami atas katilaksi raja ilya suami atas katilMungkin lebih baik beberapa foto dijadikan sebagai koleksi peribadi sahaja. Tidak perlu muat naik semuanya di media sosial kerana ramai yang akan salah tafsir dan mengundang salah faham. Apa-apa pun, kita doakan Raja Ilya dan suami kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto : Pixklography

18 responses to Foto Mesra Raja Ilya Dan Suami Atas Katil Undang Kecaman Netizen

  1. sekadar pembaca says:

    rasanya ni utk sesi fotografi…yg ni nmpk la romantik sikit…x mcm aksi cium jilat mcm anak normah damanhuri tu

    • Anonymous says:

      yang musykilnya sekarang..aku tak pernah tgk pon gambar nikah (ikut cara islam). ke mmg aku yg termiss gambar nikah diorang. ke dia nikah cara mat salleh?

    • NANA says:

      ADUH. OVERNYA
      TGK LA LANA NODIN. KAWEN NGN MATSALEH TAK KECOH PUN SIAP TNJUK2 POSE MCMNI. PADA HAL SUAMI LANA PNYA LA ROMNTIK HABIS. ROMNTIK TU TAK SMSTINYA KAU PELOK2 CIOM..GOMOL2. LAKI DIA PNDAI MASAK, PNDAI LAYAN ANK2 DH BUAT AKU RASA DIA CKUP ROMANTIK HOIIIIII

  2. w says:

    tak de la nampak ghairah pun. dy dah biasa pose mcmtu. romantik ja ni buat post wedding. korang takkan tgk ni dah goyang iman? bkn nak backup. tp, netizen skrg ni tenat dan bodo. tu la, mcm kampung, nak jugak pakai fon masok media sosial. bnda mcm ni pun nk tekejut beruk. org kampung pun bijak skrg ni. pehal nk jd lebih kampung dr org kampung ni

  3. www says:

    netizen sekarang ni teruk la. takleh beza gambar ghairah atau romantik. sama je dorg ni dgn mana post wedding yg pakai tudung apa. amik gambar pun peluk2 rapaat2 mcm ni gak. cuma beza dy, dy seksi. setakat mcm ni pun korang nk kondem, iman level apa eh korang ni kalau dah benafsu tgk mcmni. korang boleh je takyah tgk kalau mendatangkan dosa. sumpah netizen annoying

  4. Anonymous says:

    bagi diaorg 2 tahun lagi and he will be looking for other asian girls….biase la kaum jantan….klu bole nak **** fresh setiap hari…..

  5. w says:

    yg komen2 tu pun sekali aku tekan profile, pehh muka kampung muka noob

  6. aku tetap aku says:

    yang ni baru sakai. sakai kawen org putih.

  7. Akak Kantin says:

    Okey..pic macam ni dia xde hal share..tapi apa kata share pulak pic korang tengah solat sama2..pic akad nikah korang…teringin sangat nak tengok la ilya wehhh…

  8. Anonymous says:

    aku blom lagi pernah tengok si laki pakai baju melayu, alangkah segaknya pakai baju kebangsaan Malaysia, sbb kau islamkan, ambilah peluang ini semasa di Malaysia pakai, nnti kau balik Australiakan, bila lagi.
    Kalau bergmbr berbaju melayu di masjid lagi berseri..seri..seri..seri

    Tgok gmbr dlm ni mmglah biasa2 je sbb dlm movie omputeh pun ada, tpi kau islam dan somi isteri, malulah sikit.

  9. unknown says:

    obviously utk sesi photography.. sweet & romanti.. aku suka..

  10. Anonymous says:

    10 tahun lagi…throwback lah picture nih…apa akan jdi 10 tahun lagi..

  11. aih says:

    rasanya ni kira ok la… tak de la sgt kalau nak tgk perempuan melayu pakai tudung tapi memantat sana sini… benda ni pun nak kondem.. sweet dan romantik aku tgk jer… typical malay women melalak sana sini tapi blowjob kiri kanan walau x halal…

  12. Aku nak Mat Salleh says:

    korang tak dapat beza ker agama dan budaya? makanya dalam islam sendiri pun surah pertama turun is ” bacalah” bacalah” bacalah? maksudnya cari ilmu byk2 barulah komen.. baju melayu tu budaya orang melayu.. bukannya wajib dalam islam kena pakai baju melayu baru nampak islam..hadoi…sama jg dengan style nikah…cara nikah di Malaysia ni is budaya melayu, bukanya islam.. Aku suka tgk gambar ni sweet jer pun..

  13. Anonymous says:

    Nak sembang Islam, ko rasa gambar mcm ni Islam ke?

  14. umairah says:

    nsb lakinya.pakai baju haha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini