Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Foto Merisik Sudah Tiada Di Instagram, Netizen Dakwa Neelofa Dan PU Riz Sudah Berpisah

Hangat di media sosal khususnya Twitter, netizen mendakwa bahawa Neelofa dan PU Riz kini sedang dilanda sesuatu yang tidak menyenangkan dalam perhubungan mereka.

Spekulasi itu mula timbul dalam kalangan pengguna media sosial dan ada yang mendakwa kedua-dua pasangan ini sedang menghadapi ujian perhubungan dalam menuju alam perkahwinan.

Advertisement

Malah, ada yang mendakwa bahawa hubungan antara Neelofa dan PU Riz sudah pun berakhir namun belum disahkan secara rasmi adakah ianya benar ataupun sekadar mulut-mulut orang.

Menerusi beberapa sumber yang dihubungi sebuah media, belum ada sebarang kenyataan yang keluar daripada wakil keluarga selebriti berniqab popular itu berhubung isu tersebut.

Namun kata sumber itu lagi, perbualan antara ahli keluarga Neelofa ada memberi ‘hint’ yang mengatakan hubungan Neelofa dan PU Riz ‘sudah berakhir’.

“Bayangan yang diberikan seperti tiada jodoh antara Neelofa dan PU Riz,” – Sumber kepada Astro Awani

Advertisement

Menurut sumber yang paling dekat dengan Neelofa turut memberitahu bahawa kemelut yang dialami pasangan itu sukar untuk diterjemahkan kepada peminat-peminat mereka buat ketika ini.

Dalam pada itu, ketika meninjau ruangan Instagram adik beradik Neelofa iaitu Noor Nabila, Atisha dan Ameera Khan juga seolah-olah turut memberi bayangan bahawa ada sesuatu yang tidak kena telah pun terjadi. Malah, ibu kepada Neelofa, Noor Kartini juga sudah tidak mengikuti akaun Instagram bakal menantunya itu dan gambar-gambar ketika majlis merisik itu turut dipadam.


Mengimbas kembali, pada tanggal 1 November lalu, pelakon dan juga usahawan Neelofa dilaporkan telah menerima kunjungan daripada keluarga PU Riz bagi tujuan merisik dan pihak perempuan telah menerima sebentuk cincin sebagai tanda sudah disunting. Difahamkan juga bahawa kedua selebriti ini bakal disatukan sebagai suami isteri pada penghujung Mac 2021 yang akan datang.

Sumber : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. Junjung

    December 27, 2020 at 11:24 am

    aritu kemain ibunya muji melangit anak bertuah dpt itu …ada ini..dpt pu…

  2. Yiyinn

    December 27, 2020 at 10:56 am

    Hmmmm berhati hatilah sesiapa nak jadi calon neelofa ni… Kalau nak kahwin ngan neelofa kena jadi banduan siasat oleh adik beradik dia. Kalau ada yg tak kena habis kena tutuh ngan adik beradik dia. Boleh tak hal peribadi neelofa jgn menyibuk, masuk campur.. Biar lah neelofa uruskan sendiri,.. Kata hebat sangat. Spm straight A. Nak yg perfect sangat 1000% sampai ke tua lah xjumpa jumpa nanti… Jgn jadikan neelofa diamond sangat, dia pun manusia biasa ada kurang ada lebih.. Give n take ajelah
    Apapun ujian lah buat family lofa ni… Mcm pelik pelik ajelah. Org lain boleh relax relax je..
    Family dia je mcm acah acah apa ntah.. Hmmm

  3. Peah

    December 27, 2020 at 8:02 am

    Kes serious ni.. ntah2 duit lopa dh kena.kikis dgn puriz…terkena minyak pengasih kut.Ujian dari Allah utk Lopa

  4. toyol

    December 27, 2020 at 12:44 am

    huru hara la keluarga nelopak. macam suka cari salah manusia je. nak perfect sangat. tapi ingat Allah..takbur ke ni? so pasni lopak bukak purdah balik x? sape yang fake eh hahaha. family yang paling poyo budget have have budget masuk syurgaa…k kelantan…paham!!!

  5. Anonymous

    December 26, 2020 at 10:52 pm

    eeiii meluat betul la betina seksi dgn janda sharnaz tu. korang ni boleh x jgn kepochi. ni hal lopa dgn rizz ..yg kome busy sgt tu meroyan tu kenapa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama