Foto Lucah Tapi Kapsyen Ayat Islamik, Dah Jauh Terpesong – Netizen Kecam Aksi “Terlampau” Iqram Dinzly

Hiburan

Foto Lucah Tapi Kapsyen Ayat Islamik, Dah Jauh Terpesong – Netizen Kecam Aksi “Terlampau” Iqram Dinzly

Apabila pelakon Iqram Dinzly bertemu dengan Mufti Wilayah Persekutuan Datuk Dr. Zulkifli Al-Bakri baru-baru ini, ramai yang mengharap agar aktor itu mengikuti nasihat Dr. Zulkifli agar beliau dapat merasa lebih tenang.

Sejuk juga hati ketika Iqram memuat naik kapsyen berunsur Islamik dan tentang nikmat yang Allah SWT berikan kepada manusia. Namun, sekali lagi Iqram mencetuskan kontroversi apabila memuat naik foto aksi terlampaunya yang lucah tidak selari dengan apa yang dikatakan.

Advertisement

Tentu sekali ia menimbulkan kemarahan netizen yang mengecam Iqram mempermainkan agama dan sudah terpesong jauh apatah lagi memuat naik sesuatu yang tidak senonoh bersempena hari Jumaat yang mulia ini.

Kami pun tidak tahu apa yang hendak dikatakan lagi tentang kelakuan Iqram. Bila netizen kecam marah pula. Adakah ini dinamakan seni yang sering beliau agungkan itu? Ermm.. Harapnya Iqram tampil memberikan penjelasan mengenai isu ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

63 Comments

  1. Anonymous

    February 14, 2018 at 1:11 pm

    Memang attention seeker betul mamat ni. Jangan la muncul depan mata lagi meluat tengok.

  2. tina

    February 12, 2018 at 12:22 pm

    salam semua……………….cara paling selamat semua orang unfollow dia. Nara, stop posting bout him…………he is acting crazi……………………..cheep publicty seeker………..cuba kata bagi job kat dia sekarang immediately he will be ok…………ni semua perangai rebus tak empuk, bakar tak rentung…………………… lagi bay kita peduli dia lagi banyak dia buat gila!!!!!! ouiiiiiiiiiiiiiiiiiii iqram..sian mak hang udah ler hilang laki hang berlakun gila pulak ………………………….

  3. jejai

    February 12, 2018 at 10:19 am

    sangap sgt dah ke mamat ni? ari tu makan durian tunjuk dada pempuan….ni dah ngan patung pn nak stim…..

  4. bunga lalang

    February 12, 2018 at 9:41 am

    Keluarga dia kena tolong dia ni. Mungkin ada gangguan pon ye jugak…Hantar jumpa psikiatri ke makan ubat. Depression ni

  5. Laily

    February 12, 2018 at 8:20 am

    Udah, udah ler layan mamat sorang ni…
    Lagi kita bagi komen, lagi dia suke…dapat perhatian. Buat bodo je apa dia nak buat…lantak ler…
    Jangan kita pun sama sewel dengan dia…

Loading...