January 11th, 2018

Apabila polis mengesahkan Datuk Farid Kamil positif dadah jenis ganja, ramai yang seakan tidak percaya. Malah, adik beliau sendiri Fadzil Zahari juga terkejut mendengar berita abangnya mengamuk dan menimbulkan kekacauan kerana itu bukanlah sikap sebenar Farid.

Terbaru, tular pula satu laporan polis oleh lelaki yang membawa Farid ke balai polis  tengah hari tadi. Sebelum  kejadian di balai polis tersebut berlaku, individu itu memberitahu beliau menjumpai Farid tidak berbaju didalam hujan dan meminta pertolongan.

Sepanjang perjalanan mereka ke balai polis, lelaki tersebut mengakui Farid kelihatan agak resah dan berkelakuan aneh.

Terdahulu, dalam kejadian yang berlaku pada jam 1.20 tengah hari tadi,  Farid  hadir ke balai polis tersebut untuk membuat laporan berkaitan satu kemalangan dan berurusan di kaunter aduan, sebelum secara tiba-tiba menampar muka petugas yang menerima aduan itu sambil disaksikan beberapa anggota lain dan orang awam. Farid turut bertindak di luar kawalan dengan menendang kaki orang awam yang berada dalam balai sebelum beliau ditahan.


150 responses to “(FOTO) Laporan Polis Ini Dedahkan Cerita Sebenar Yang Berlaku Kepada Farid Kamil”

  1. [email protected] Com says:

    Wahai Netizen, jgnlh kita asyik mnceritakn perihal org lain krn satu hari nanti org pulak akn bercerita ttg hal kita. Apa salahnya kita berdoa agr dipermudahkn urusan beliau. Org putih kata To err is human. Selagimana kita bernama manusia maka kita x sunyi drp melakukn kesalahan. Kita x layak menilai manusia. Apapun kebenarannya, hadapilh dgn tenang dan beedoa pdNya.

Loading...