(FOTO) Lama Menghilang : Shahir Dilihat Raikan Hari Jadi Anak Erra Fazira

Hiburan

(FOTO) Lama Menghilang : Shahir Dilihat Raikan Hari Jadi Anak Erra Fazira

Sentiasa membuatkan dirinya menjadi misteri lebih-lebih lagi setelah terpalit dengan kontroversi tidak membayar hutang beberapa individu, ramai yang tertanya mana agaknya penyanyi Shahir sekarang?

Advertisement

Namun, persoalan itu terjawab apabila Shahir dilihat muncul pada majlis sambutan hari jadi anak Erra Fazira iaitu Engku Aleesya di sebuah restoran baru-baru ini.

Foto Shahir yang duduk bersebelahan dengan Erra menguatkan lagi dakwaan bahawa hubungan mereka masih lagi rapat dan seolah-olah seperti pasangan sedang bercinta.

Terdahulu, Shahir pernah menyatakan hasratnya untuk melamar Erra sebagai isteri pada awal tahun ini. Namun, Erra enggan memberikan sebarang komen mengenai perkara itu dan menjelaskan mereka sekadar berkawan rapat sahaja. Jika benar mereka bakal berkahwin, Erra pasti tidak akan merahsiakan berita gembira itu daripada peminat dan rakan media yang selama ini banyak menyokong beliau.

Kredit Foto : Intan Zabidin

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. daon kesom

    April 3, 2018 at 10:02 pm

    Walaopun kesom tau akan dibaham oleh acik2 bawang, kesom suke je diorg ni..dulu tak suka. Tp now tgk setia 2 org ni kesom suka. Lama tu dah berkawan..semoga erra, shahir dimudahkan urusan jodoh..amin..

  2. Noname

    April 3, 2018 at 9:30 pm

    Elisya tu budak lagi dh fitnah mcm2..
    Happy zahir pd muka ke…
    Erra ok je…klu dia x happy dia angkat kaki dulu..
    Mungkin sbgi bff…shahir menyenangkn..
    Klu pasangan hidup..Allah jua yg tau..
    Kita bkn bole tau future..doa yg baik2 je..

  3. johnny bravo

    April 3, 2018 at 5:27 pm

    Eee….mcm manalah si shahir ni berselera dgn makcik tua mcm erra ni, aku tengok pun nak termuntah. Anak2 dara berlambak2 tapi dicari org tua dah nak menopos. Dahlah dulu bohsia. Takkanlah shahir ni tak nak anak. Pikir betol2 shahir..

    • Xyz

      April 4, 2018 at 1:09 am

      kau tgk erra nak termuntah? wah. cuba cerita sikit taste kau mcm mana? punya cantik dia, mcm kakak aleesya je. cantik effortless. miss malaysia lagi. boleh pulak tgk nak termuntah? jaga la mulut, karang tuhan buat orang muntah tgk muka kau baru tahu.

      taste orang lain lain, tapi aku tak rasa erra punya kecantikan orang boleh deny, walaupun bukan taste org tu pun.

  4. apa la..

    April 3, 2018 at 2:31 pm

    aku tak faham betul..korang tau ke kenapa erra berpisah dengan ee?? yakin..sebab duit boleh bagi kebahagiaan?…tak pelik ke, sampai nafkah pun erra tak nak.Kalau memandang kebendaan, erra dah pilih yg kaya2..atau datuk2…. satu yg aku salute, x de gosip erra dgn laki org..antara erra dan emran, hanya mereka yg tahu apa sebabnya mereka berpisah. Yakin Emran sehabis baik suami?? ..korang tidak berada di tempat mereka. .. apa pun, kasih sayang ibu kandung tak terlawan oleh sesiapa. Bella pun bukan sentiasa ada di sini…sibuk dengan business.. dan ada masa pulang ke indonesia. rezeki,jodoh,ajal maut bukan kuasa kita…Jangan suka menilai buruk orang jika sendiri tak cukup bagus. Sekian…

    • jgn poyo

      April 3, 2018 at 3:50 pm

      saya setuju dgn awak. rata2 org yg x puas hati tu semua dengki sibuk nak judge life org.

    • anony

      April 3, 2018 at 5:31 pm

      Erra tak pilih datuk2 or orang kaya sebab takde yg nak kat dia kot. Kalau erra tak pandang kebendaan kenapa dulu dia kerik duit Hans sampai ratus ribu. Makcik ni mmg mata duitan. Dulu dia putus tunang dgn awi sb dia duk layan sorang datuk & gih shopping sampai luar negara. Makcik ni bkn orang baik2 pun.

    • Ampun

      April 3, 2018 at 8:39 pm

      tahu je kamu anoy..org dah berhijrah, masih kamu ungkit kisah lama. org baik tak kan berani keluarkan kata2..mengutuk orang… Semua ada kisah silam..selagi pintu taubat terbuka..cepat-cepat la ingat tuhan..jgn kerana memandang silap org, smpi terlupa aib sendiri…

    • Membawang

      April 4, 2018 at 11:55 am

      Ye ke tak de gossipp dengan Dato? Gossip dgn Ku Nan gendut tu acaner? Macamana pulak kalau ayik tukar2 lelaki dlm hidup. Awie, Hans, Yusri, Amar Baharin, Shahir to say the least and the list go on and on

    • bawang putih

      April 4, 2018 at 3:08 pm

      sebetulnya, nama pun gosip.tak semua ada kebenarannya..itu kisah lampau..sekarang aku tengok erra dah berubah banyak….. korang tak boleh berterusan nak cakap orang tak akan berubah.menjadi lebih baik… tengok si bella tu..dulu cam ne?…sekarang dah ok kan..so…selagi ada hidayah Allah nak bagi, siapa pun boleh berubah….kita je,jaga hati kita..jgn sampai kotor..hitam…dan jangan sampai mengata orang, tak sedar nak tengok cermin..tepuk dada, tanya iman.

  5. Anonymous

    April 3, 2018 at 1:51 pm

    Makcik desperado

Loading...