May 8th, 2018

Pernah hangat dengan kontroversi mempunyai skandal ataupun hubungan intim dengan suami orang, terbaru Fatin Afeefa didakwa menjadi punca kepada keganasan rumah tangga pula.

Menerusi laman sosial Twitter, seorang wanita yang dikenali sebagai Hanna Marie mendedahkan beberapa foto dia dipukul oleh suami sendiri kerana Fatin.  Untuk makluman anda, Hanna adalah wanita sama yang mendakwa Fatin menjalinkan hubungan sulit dengan suaminya sebelum ini.

Hanna memuat naik foto kesan penyangkut baju serta lebam pada tubuhnya yang dipercayai kesan dipukul teruk oleh suaminya yang berang  gara-gara dia menceritakan setiap butiran tentang percintaan suaminya itu bersama Fatin.

Wanita itu turut meminta Fatin untuk tidak mengganggu lagi suaminya meskipun lelaki itu berulang kali mengatakan dia sudah tidak berhubung dengan Fatin lagi.

Sejauh mana kebenaran disebalik segala isu ini tidaklah kami ketahui.  Malah, netizen juga mempersoalkan mengapa wanita berkenaan tidak membuat laporan polis selepas mengalami kecederaan yang serius.  Fatin juga nampaknya hanya berdiam diri sahaja meskipun dihimpit dengan pelbagai tuduhan.


63 responses to “(FOTO) Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Dakwa Teruk Dipukul Suami”

  1. Alip Syuk says:

    bekas suami fatin pn ckp bnde sme

  2. Jiran says:

    SUDAH TIDAK MEMBANGGAKAN KELUARGA MALAH MEMALUKAN DAN MENJATUHKAN AIR MUKA, MESTI MALU BESAR KELUARGA DIA, LAIN KALI FIKIR SEBELUM BUAT SESUATU, BODOH TAK BOLEH DIAJAR

  3. Kiokk says:

    Nape semua suruh cerai nihhh…tunggu dulu!!
    To Hanna, be strong ok!! Tungguuuu….bila line clear kau tebas habis punai laki kau. Itu jam kau bagi sebab tengah pegang pisau kat dapor alih2 ada lipas dtg bla..bla..
    Pastu baru ko pikir your future.ok! Laki mcm tu elok ko tinggalkan ‘kesan’ kasih sayang sebelum move on. Bagi dia terharu.

  4. Kiokk says:

    Nape semua suruh cerai nihhh…tunggu dulu!!
    To Hanna, be strong ok!! Tungguuuu….bila line clear kau tebas habis punai laki kau. Itu jam kau bagi sebab tengah pegang pisau kat dapor alih2 ada lipas dtg bla..bla..
    Pastu baru ko pikir your future.ok! Laki mcm elok elok ko tinggalkan ‘kesan’ kasih sayang sebelum move on.

  5. Anonymous says:

    Babi kna haram pun mkn jugak. Aku bodo jgk ker kau yg xcover bodo?

Loading...