June 19th, 2015

Baru-baru ini, selebriti Neelofa ada memuat naik foto mesra bersama seorang jejaka yang agak kacak rupanya di laman Instagram miliknya. Jika dilihat wajah jejaka tersebut jelas mempunyai ciri-ciri Pan Asian.

Menurut portal Murai,  Neelofa sedang bekerjasama dengan lelaki tersebut yang merupakan seorang model bernama Malek Marcus McCorne, kacukan Melayu dan Kanada. Kami tidak tahu projek apa yang mereka sedang usahakan tetapi mereka sering nampak bersama.

Ada peminat dan pengikut Neelofa merasakan mungkin mereka sedang menjalinkan hubungan cinta dan berdoa agar mereka bersama sehingga ke jinjang pelamin. Tidak dinafikan memang mereka nampak sepadan bersama, iyalah sorang cantik sorang lagi handsome. Tapi kita tidak boleh cepat cetuskan spekulasi sehingga tuan empunya badan umumkan perkara itu sendiri. Sumber Berita: Murai

bnP.S: Khas untuk pembaca BeautifulNara, masukkan voucher code “msrayaxnara20” untuk mendapatkan promosi 20% daripada www.misclaire.com. Promosi sempena Hari Raya ini hanya sah untuk 3 hari sahaja. Saiz disediakan sehingga 8XL. Jadi silalah bersegera sebelum stok habis. Jangan lupa LIKE Facebook MisClaire, follow Instagram MisClaire atau layari www.misclaire.com untuk melihat lebih banyak koleksi dan promosi hebat.

 


Comments are closed.

Loading...