Written by Bella | March 8th, 2018

Demi menghargai dan mengotakan janji untuk menjemput sebanyak 5,000 orang peminat bertuah untuk hadir ke majlis resepsi khas Ahad ini, pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura sudah pun mengedarkan kad jemputan buat peminat mereka.

Pasangan itu memuat naik foto kad jemputan berwarna biru dan putih di akaun Instagram masing-masing tengah hari tadi.

Tentunya peminat mereka begitu teruja dan gembira dengan jemputan tersebut. Ramai yang tidak sabar untuk sama-sama meraikan hari bahagia mereka dan berkesempatan untuk beramah mesra dengan Fattah dan Fazura.

Kami tidak dapat bayangkan betapa meriahnya majlis mereka nanti. Tentu ramai peminat yang sanggup beratur untuk mengambil gambar dan mengabdikan kenangan bersama artis pujaan mereka. Bagusnya Fattah dan Fazura kerana sayang dan hargai peminat yang tidak pernah berhenti menyokong kerjaya mereka.

50 responses to (FOTO) FattZura Edar Kad Jemputan Buat Peminat Menerusi Akaun Instagram

  1. Anonymous says:

    Ini bukan pesta di Zouk. Jom serbuuuuu!!!

    44

    0
    • Pak Yob says:

      Baguslah..artis yg bijak melayan dan hargai fans! Mcm ni contoh artis Malaysia.

      41

      0
    • Mufti BN says:

      majlis ni xde disco ya. 101% dijamin halal.

      26

      0
      • Anonymous says:

        yg penting bukan nightclub zouk tu tmpt goyang tetek…

        14

        0
        • benar says:

          Hajjah lofazouk mesti tengah fikir apa yang dia nak buat supaya limelight Fattzura beralih pada dia pulak. dasar hati busuk. udah la try hard nak jadi fashionista. end up fashion semua buruk2 dan tak kena pada diri yang katik itu. tak faham knp org masih minat kat hajjahfake tu dan siap ada fanclub. beli tudung bukannya dapat harga murah pun.

          42

          2
        • Anonymous says:

          tak faham kenapa org macam kau masih wujud.

          2

          8
        • LoveNoHates says:

          Sudah2 lah tu. Lofa dah minta maafkan. Alangkan nabi pun ampun dosa umatnya. Lagi pula kita manusia yg selalu berubat dosa. Move on je lah. Jgn lupa malaikat catit setiap perbuatan kita. Salam Jumaat.

          0

          6
  2. Kak Lengkuas says:

    Insya Allah… akan pergi ke Sogo beli baju nk pergi wedding korang. Hooray!!

    20

    1
  3. wekkkkkkk says:

    kad jemputan yg di tayangkn kt BN sudah di baca ribuan dn jutaan netizen..maknenya..anda semua di jemput dtg..

    #jemputanutknetizenjugak..showlagi

    9

    0
  4. Anonymous says:

    Kalau org dah jemput..berbesar hati lah akak nak pergi dik oiiii. Lets…

    10

    0
  5. Anonymous says:

    alhamdulillah… semoga perjalanan majlis berjalan lancar

    4

    0
  6. opah petai says:

    Moh le kite pegi reramai..meriahkan majlis dan raikan pasangan pengantin…last reception dengor kabor spesel yopp..

    3

    0
  7. watever says:

    konfirm si lopak tgh cari idea pe t die nk biat lg bg nama naik..maklum la ari tu zouk kali ni pe lak..die kan mn bleh tgk si fattah n fazura naik die pun nk up gak la..huhuhu#watever

    23

    0
  8. Nd says:

    Jmp korang kat sana. . Moh kita kenal2 kaki comment kat page nara ni. Aku klu jmp nara kat sana nk ckp jgn update cite abg sajat. . . HAhaha

    16

    0
  9. Anonymous says:

    Tgk nama mak Fazura, wah..atuk Fazura ni org have² jugaklah. Cos Fazura mcm jrg kluar cerita psl family dia. Low profile sgt

    26

    0
    • Anonymous says:

      Atok die da xde tinggal nenek die aje n mak die pon single mother sampai skrg since papa faz passed away.

      15

      0
    • Anonymous says:

      Fazura mmg humble dan sememangnya keturunan kaya2, jenis x suka show off. 3 adik beradik lelaki yg sulong Prof Madya dan 2 org lg engineer Petronas dan IT. Aku rasa depa ni kluarga educated cuma Fazura je jenis x mau blajar tp educated ( berdasarkan kedudukan beliau dlm industri seni skrg ni) dan mampu brbahasa Inggeris dgn baik.

      Tp x lah mcm family sblh sana tu,menumpang tuah bapa tiri yg ada2, dan ank beranak trying hard nk menunjuk2 kekayaan…speaking pun mcm fake.

      Taniah Fazura..bkn calang2 org nk buat majlis nikah di Ritz Carlton, sanding di Mandarin Oriental tu..antara hotel yg paling mahal di Msia.., but stay humble n pretty.

      81

      -1
      • Nd says:

        Sapa yg menumpang bapa tiri tu. . Tiba2 nk tahu plak. . Hihihi. . Cer cite. Ada yg aku tertinggal ni

        3

        0
      • Anonymous says:

        Betul… Very humble. Xmenunjuk. Tapi org yg suke menunjuk2 pun Ada orang suka. Xfaham betul …

        20

        2
      • Anonymous says:

        betul tu.. faz lahir dr kalangan org have2.. kecik2 comel dah travel overseas bercuti but still humble.. obviously dr dulu sgt privacy sejak menjak ni faz kawin bru dpt tgk family dia..
        yg sane tuh xsedar diri lahir bapak unhcr.. mak skandal cari laki kaya.. dh kaya skit anak2 jd laknat.. harap2 aman minggu ni

        20

        3
        • Anonymous says:

          Kann…dh lah bapak tiri tu UNHCR, adik pulak x sedar diri kondem sistem persekolahan kerajaan..itu ini serba x bagus..dasar x sedar diri..dasar keturunan keling bila dh have2..berlagak nk mampus..blh balik Bangla ler Ameera woiii..

          20

          0
        • Anonymous says:

          Unhcr tu ape sis?

          3

          0
        • Anonymous says:

          puji tu pujilah tp sudah2 la menyempat nak kait ngn org lain. gara2 komen mcm ni la yg buat org lain ‘tembak’ fazura plk. lg 1, jgn laaa libatkan mak bapak org. aku lebih suka fazura bnding lofa tp bab2 mak ayah ni, jgn bawa2 hnya disbbkan x suka anaknya. klau mak ayah kau diperlakukan mcm tu gara2 org x suka kau atau adik bradik kau mcm mana.

          13

          0
        • Anonymous says:

          mak dia paling bitch tua bangka masuk zouk…harap mati cepat sikit

          0

          1
      • Anonymous says:

        fazura mmg humble and nice. tapi tak payah kot kaitkan dan banding2kan dengan org lain.

        12

        0
      • sape2 says:

        ada org cakap arwah papa faz org state govt negeri Pahang……..family dia pon bukan calang2 org but salute to faz tak penah nak megah2 asal usul family dia. faz pon pandai but then minat dia lebih ke seni. aunty faz kan kawin dgn pengiran sufri brunei…..

        8

        0
  10. Anonymous says:

    Nampak sweet dan penuh keikhlasan. Semoga jodoh hingga ke jannah. Aamiin

    17

    0
  11. Yeyeh... says:

    Amin tu bukan name bapaknye fattah ke fadillah tu mknenye maknye fattah ler..

    0

    1
  12. Anonymous says:

    Woohoooo….bestnye klu dpt pegi

    2

    0
  13. Anonymous says:

    mari beramai2 rase nasi minyak fazura..

    3

    0
  14. Anone says:

    Betul ke tauke Zouk tu suami Eina Azman?

    2

    0
  15. Anonymous says:

    kita tunggu neelofa buat gempak lagi.. nak tutup coverage Fattah amin…kah..kah..kah

    8

    0
  16. cincinperak says:

    yang sebelah sana tu try hard mengagungkan bapa tiri uols…siap screenshot conversation very the sporting between doter and pader…
    bapa real dia tak expose sgt..tak berharta agaknya…so sad..
    jgn jadi tanggang zaman moden sudeh ler…

    6

    0
  17. Anonymous says:

    harap lopa n fasha cepat kawin dgn org betul sikit….bila fazura kawin dgn org ada agama xde la peel banggang gambar dgn anjing kawan dgn pondan….

    0

    1
  18. Anonymous says:

    apesal fattah nmpk x hensem dh skrg…paling hensem ms berlakon SHMP dgn lopa..hihihi..

    4

    4

Leave a Comment

Optional