Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO) FattZura Edar Kad Jemputan Buat Peminat Menerusi Akaun Instagram

Demi menghargai dan mengotakan janji untuk menjemput sebanyak 5,000 orang peminat bertuah untuk hadir ke majlis resepsi khas Ahad ini, pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura sudah pun mengedarkan kad jemputan buat peminat mereka.

Advertisement

Pasangan itu memuat naik foto kad jemputan berwarna biru dan putih di akaun Instagram masing-masing tengah hari tadi.

Tentunya peminat mereka begitu teruja dan gembira dengan jemputan tersebut. Ramai yang tidak sabar untuk sama-sama meraikan hari bahagia mereka dan berkesempatan untuk beramah mesra dengan Fattah dan Fazura.

Kami tidak dapat bayangkan betapa meriahnya majlis mereka nanti. Tentu ramai peminat yang sanggup beratur untuk mengambil gambar dan mengabdikan kenangan bersama artis pujaan mereka. Bagusnya Fattah dan Fazura kerana sayang dan hargai peminat yang tidak pernah berhenti menyokong kerjaya mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    March 9, 2018 at 3:41 pm

    apesal fattah nmpk x hensem dh skrg…paling hensem ms berlakon SHMP dgn lopa..hihihi..

  2. Anonymous

    March 9, 2018 at 12:36 pm

    harap lopa n fasha cepat kawin dgn org betul sikit….bila fazura kawin dgn org ada agama xde la peel banggang gambar dgn anjing kawan dgn pondan….

    • Anonymous

      March 9, 2018 at 1:21 pm

      bukan ke fazura pernah brgambar dengan anjing dan kawan pondan dia yg kimK tu. ingat lagi?

    • Anonymous

      March 9, 2018 at 1:41 pm

      INGAT YE… INI MAJLIS UNTUK PEMINAT BUKAN UNTUK RAKAN ARTIS… HARAP MAKLUM

    • Anonymous

      March 9, 2018 at 2:29 pm

      apa kaitan dengan komen kat atas?

  3. cincinperak

    March 9, 2018 at 11:39 am

    yang sebelah sana tu try hard mengagungkan bapa tiri uols…siap screenshot conversation very the sporting between doter and pader…
    bapa real dia tak expose sgt..tak berharta agaknya…so sad..
    jgn jadi tanggang zaman moden sudeh ler…

    • sape2

      March 9, 2018 at 4:33 pm

      ore klate kato real father dia hanya penjual buah-buahan di pasir mas………..ada iras2 nabila

    • LoveNoHates

      March 9, 2018 at 9:18 pm

      Jgn fitnah bai. Bapa kandung Lofa pun org senang jugak. Cuma dah takda jodoh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top