Written by Bella | May 4th, 2018

Hampir setiap muat naik usahawan kosmetik Nur Sajat pasti akan mengundang kontroversi. Baru sahaja dikritik kerana menayang bentuk lurahnya semata-mata ingin membuktikan dirinya seorang perempuan, kali ini Sajat dikecam netizen yang kurang senang melihat foto dirinya berpelukan dengan pelakon jelita, Fasha Sandha.

Fasha juga turut terkena tempiasnya apabila sesetengah netizen mempersoalkan beliau berpelukan dengan bukan mahram. Malah, pakaian Fasha yang agak seksi di bahagian dada turut dikritik.  Dipercayai, foto mereka itu diambil ketika Fasha dan Sajat berhibur di sebuah kelab malam.

Namun, ada yang mengatakan Sajat sebenarnya memuat naik foto lama beliau bersama Fasha. Buktinya, rambut Fasha ketika itu masih lagi pendek sedangkan penampilan aktres itu sudah berubah kini dan kembali dengan imej berambut panjang.

Gambar terbaru Fasha

Kami pun tidak tahu apa motif Sajat berkongsi foto lama tersebut di akaun Instagramnya sehingga nama Fasha juga turut terjejas dengan pelbagai tuduhan daripada netizen. Netizen yang mengecam juga sepatutnya siasat dahulu jika ia adalah foto terbaru ataupun sebaliknya dan bukan membuta tuli menghentam orang lain.

33 responses to Foto Fasha Sandha Dan Sajat Berpelukan Undang Kecaman Netizen

  1. Papa Roda says:

    Foto baru ke lama bkn soalnya..yg dua2 gatal nk berpelukkn nk wat pe..fasha ni pun satu sajat tu sah2 dia jantan cuma lagak pompuan je..status diri muskil lg..kalau masih samar elaklh takut haram kalau si sajat tu jantan..haaih..banggang..

    27

    0
    • Aa says:

      Betul photo lama ke baru ke bkn masalahnya.

      Pakaian pun dah macam kuih juntaian kasih dah.

      Nak buat macam mana, dua2 mangkuk ni kan suam2 kuku. Bnda tak berpaedah ni jela nk naikkan nama mereka

      #cheap

      14

      0
    • Hj Sukehenjut says:

      Bukannye mereka kongkek, biarje le. Dalam quran tak pula kata haram berpelukan dengan Kunsa, cuma haram kalau bukan muhrim antara lelaki dan perempuan. So technically boleh la sebab tak ada pula sebut kaum LGBT dalam quran. Kalau PAS makan duit rasuah dikatakan derma dan halal, maka kalau ikut logik kita pun boleh kata kunsa tu perempuan ikut keadaan dan berpelukan tak salah disisi agama. Main dengan mereka pun boleh. JAKIM kan pakar dalam kunsa, buat study kaum LGBT buka

      3

      28
      • vidalaknat says:

        Kalu ikut pendapat Hj Sukehenjut, lebih afdal hisap batang kunsa (kalau belum potong lagi) daripada batang Gay. Sebab Gay menyerupai lelaki tetapi kunsa kta tidak dapat menentukan jantinanye. Bagus ada fatwa cam ni, baru ada pencerahan. Darling mai sini sat, abang nak [email protected]@p

        4

        2
      • Jamal BN says:

        Kongkek macam mana pun tak akan termengandung seperti muslimah ninja cite sebelum ni. Tutup dari atas sampai bawah, main tetap main lepas tu pancut dalam2. Sekarang dapat anak haram. At least kalau dgn Sajat kau terjah lubang bontot je. Pancut macam mana banyak pun, garenti tak termengandung anak haram

        1

        6
        • Jgnjdsetan says:

          Dh malu berninja la… tutup litup.. xkan dia nk tunjuk muka dia.. ko ni pun senang betul menghukum org…

          1

          0
      • Anonymous says:

        Khunsa ada 2 alat..jadinya dia lelaki n perempuan tapi dilihat dari fizikal je x boleh kena check doktor yg sah dgn alat yg serba canggih skrg ni..
        Sajat ni laki ke pompuan??

        0

        0
      • ghadisk says:

        tgk name ko ni pon dh tau ko ni manusia jenis hape..kesian mak bapak ko kan..

        0

        0
    • damai says:

      photo lama, kan dulu blm disahkan dia lelaki tulen, dia kan keep saying dia wanita tulen you, so sape yg keluarkan photo lama ini, adakah fasha atau sajat sendiri, kalau org lain, apa motif mrk sebenarnya

      0

      0
      • Wekkkkkkk says:

        Apalh hai..dh di terangkn dulu2..beberapa buln lepas dan sebelum2 nya..MMG SAJAT TU JANTAN.
        Kalau dh sosial dri remaja..maka bila dh jandapun maka kelab mlm x akan di lupakn.
        Sudah2lh…org liar bila nk insaf.

        0

        0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      biar laaaaa kalau dia nak berpelukan pooon…korang ni apesal ? dh sajat tu kan pompan salah ke dia nak berpelukan ngan fasha !! cakap tu biar betol eh huh ! lov u fashaaaaa sajaaaat…

      0

      2
    • Anyn says:

      Patutla bekas in law tak suka fs ni…. Xpenah nk berubah jd baik… Dorg pn tau nd lg bagus

      2

      4
  2. Anonymous says:

    Dua2 mcm tak tau hukum hakam

    7

    1
    • 11905 says:

      Entah nya la. Hari tu cakap Sajat tu lelaki, lepas tu cakap 2.6 billion tu derma, lepas tu ada orang Melayu mengaku diri dia Rasul ke-26. Malas aku nak layan sembang macam ni.

      8

      0
  3. dear khan says:

    oh why bother?? why bother?? bawang kata kubur masing masing…ahakkkss

    1

    2
  4. Anonymous says:

    Sajat tak sentuh pun pasa dlm gambo ni sbnrnya kan? Jaga adab la jugak tu. org yg sentuh dia….hihihi.

    0

    1
  5. melati says:

    Lantak korang lah….!! tapi Neelofa mesti Kecam, punya….hihihi

    0

    3
  6. werpatuin says:

    Komen tu semua buat lawak. Jangan lurub bendul sangat.

    0

    0
  7. Acik milah says:

    Ala bkn fasha je artis lain pun dh pakai tudung dah insaf,hijrah tp tetap tangkap gmbr laga pipi, pegang tangan dengan lelaki yang ala perempuan, make up artis yang kita dh sah kejantanan nye.

    1

    0
  8. Yekeni says:

    Tapi, turban peluk perasan maintain handsome, peminatnya kata sweet pulak… pompuan peluk yang pakai pompuan kena teruk… yg pakai pompuan tu takde perasaan pada pompuan…

    Dua2 salah… nak kutuk jgnlah pilih bulu… yg minat, semua sweet. Yg tak minat, semua sweat…

    3

    1
  9. Anonymous says:

    inilah artis yg di agung-agungkan oleh diri sendiri dan pengikutnya sebagai arrtis paling berdisiplin..

    3

    0
  10. Anonymous says:

    pose gersang… kesian

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ishh ishh tak malu ke pakai baju mcm tu….. duit bnyk tp nak beli baju yg elok sikit duit tak de… kesian…….

    0

    0
  12. pebenci sajat says:

    sajat x stim ker peluk fasha tu hahahahaha

    0

    1
  13. joshua says:

    Blh jadi adek beradek sb muka nak sama, cume sajat lawa sikit dari fasha.
    Elok dua2 ni berkawan sb dua2 attention seeker.& dua2 kuat meroyan

    0

    0
  14. aih says:

    fasha oo fasha… kawin je la.. ni la bila lama x dapat batang… aihh

    0

    1
  15. Milahhhh says:

    Sajat x tegang ke yg bawah peluk fasha? Kihkih…tp aku menyampah betol tgok fasha berlakon jd alim…jd baik…yg kat tv3 tu…x menjadi langsung…nmpk mcm dibuat-buat sgt…dgn bdn dia yg mak2 tu..nmpk mcm anak dara yg dah xde dara…aduhai…amekla pelakon lain…tp bg aku…best lg lakonan nora danish…yg masa cite dhia tu…mmg menjadi watak dia…

    2

    1
  16. akak malu says:

    Ala… perempuan pelok ngan PEMPUAN..
    apa salah nye…
    cam adik hakak aje…..

    0

    0
  17. Anna says:

    Aku rasa pakaian fasha kena patut ditegur.. Dah jadi mak… Takkan nak pakai sendat..

    0

    0

Leave a Comment

Optional