May 4th, 2018

Hampir setiap muat naik usahawan kosmetik Nur Sajat pasti akan mengundang kontroversi. Baru sahaja dikritik kerana menayang bentuk lurahnya semata-mata ingin membuktikan dirinya seorang perempuan, kali ini Sajat dikecam netizen yang kurang senang melihat foto dirinya berpelukan dengan pelakon jelita, Fasha Sandha.

Fasha juga turut terkena tempiasnya apabila sesetengah netizen mempersoalkan beliau berpelukan dengan bukan mahram. Malah, pakaian Fasha yang agak seksi di bahagian dada turut dikritik.  Dipercayai, foto mereka itu diambil ketika Fasha dan Sajat berhibur di sebuah kelab malam.

Namun, ada yang mengatakan Sajat sebenarnya memuat naik foto lama beliau bersama Fasha. Buktinya, rambut Fasha ketika itu masih lagi pendek sedangkan penampilan aktres itu sudah berubah kini dan kembali dengan imej berambut panjang.

Gambar terbaru Fasha

Kami pun tidak tahu apa motif Sajat berkongsi foto lama tersebut di akaun Instagramnya sehingga nama Fasha juga turut terjejas dengan pelbagai tuduhan daripada netizen. Netizen yang mengecam juga sepatutnya siasat dahulu jika ia adalah foto terbaru ataupun sebaliknya dan bukan membuta tuli menghentam orang lain.


33 responses to “Foto Fasha Sandha Dan Sajat Berpelukan Undang Kecaman Netizen”

  1. Anna says:

    Aku rasa pakaian fasha kena patut ditegur.. Dah jadi mak… Takkan nak pakai sendat..

  2. akak malu says:

    Ala… perempuan pelok ngan PEMPUAN..
    apa salah nye…
    cam adik hakak aje…..

Loading...