Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO) Eina Azman Hadiahkan Anak Kembar Jam Tangan Mewah Rolex

Kehidupan Datin Paduka Eina Azman dan anak kembarnya, Karl Kareef serta Arianna Aubrey sering  menjadi tarikan ramai di media sosial. Mana tidaknya, kalau sesiapa yang mengikuti Instagram beliau, pasti mengetahui gaya kehidupan Eina yang agak mewah.

Advertisement

Terbaru, Eina telah menyambut hari jadi Karl dan Aubrey yang kedua dengan meriah di Pulau Pinang. Khabarnya, mereka sekeluarga dan beberapa rakan turut menikmati percutian di pulau tersebut.

Bukan itu sahaja, beliau juga membuatkan netizen tergamam apabila menghadiahkan jam tangan jenama mewah, Rolex yang mencecah harga berbelas ribu ringgit setiap satu untuk kedua-dua anaknya itu. Menerusi Insta Stories Eina, beliau turut berkongsi foto serta harga dua buah jam tangan tersebut.

Bertuah betul anak-anak Eina kerana daripada kecil sudah dimanjakan dengan barangan mewah. Apa salahnya bukan kalau dah mampu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

128 Comments

  1. Mimie

    February 20, 2018 at 4:45 pm

    Klu kita ckp riak nnti x suka pula…cian kat anak2 dia tak merasa kehidupan sewaktu kecilnya mcm budak2 yg lain….byk juga org kaya tapi cara mereka sambut birthday sesuai dgn usia anak2 ni aku tgk siap sambut kat hard rock lagi…

  2. Minie

    February 20, 2018 at 4:20 pm

    Klu kita ckp riak nnti x suka pula…cian kat anak2 dia tak merasa kehidupan sewaktu kecilnya mcm budak2 yg lain….byk juga org kaya tapi cara mereka sambut birthday sesuai dgn usia anak2 ni aku tgk siap sambut kat hard rock lagi…

  3. Anonymous

    February 20, 2018 at 3:06 pm

    Jam mahal jam murah hanya bagitau masa je..baik beli jam garmin atau suunto.mcm2 boleh digunakan.

  4. ikan pekasam loma

    February 20, 2018 at 3:05 pm

    membazir je budak2 bukan tau nak hargai apa2 lagi.. tapi kalau nak buat juga tak yah la show off kat public sebab mendatangkan banyak dosa umpat keji je .. buat untuk keseronokan sndri shj kalau dah terlebih mampu…

  5. Anonymous

    February 20, 2018 at 12:50 pm

    huhu 18k dgn 19k….kalau dpt kat aku, bawak satu family gi umrah…kita ni keje siang malam belum dpt kumpul berpuluh ribu cenggitu…huhu rezeki eina dan anak2…alhamdulillah

Loading...
To Top