Written by Bella | February 19th, 2018

Kehidupan Datin Paduka Eina Azman dan anak kembarnya, Karl Kareef serta Arianna Aubrey sering  menjadi tarikan ramai di media sosial. Mana tidaknya, kalau sesiapa yang mengikuti Instagram beliau, pasti mengetahui gaya kehidupan Eina yang agak mewah.

Terbaru, Eina telah menyambut hari jadi Karl dan Aubrey yang kedua dengan meriah di Pulau Pinang. Khabarnya, mereka sekeluarga dan beberapa rakan turut menikmati percutian di pulau tersebut.

Bukan itu sahaja, beliau juga membuatkan netizen tergamam apabila menghadiahkan jam tangan jenama mewah, Rolex yang mencecah harga berbelas ribu ringgit setiap satu untuk kedua-dua anaknya itu. Menerusi Insta Stories Eina, beliau turut berkongsi foto serta harga dua buah jam tangan tersebut.

Bertuah betul anak-anak Eina kerana daripada kecil sudah dimanjakan dengan barangan mewah. Apa salahnya bukan kalau dah mampu?

128 responses to (FOTO) Eina Azman Hadiahkan Anak Kembar Jam Tangan Mewah Rolex

  1. eina says:

    riak lah puas puas…beli jam rolex……nak berak pun anak tak tau nak habaq!!!! ni tok sah berlagak takat jam rolex 19 k…konon who knows buy at batu feringgi nite market………………………………..kahahahahahhahah

    73

    0
    • A beautiful mind says:

      Sungguh2 riak. Tak cabut price tag yg takleh blah tu. Sesgguhnya org yg benar2 kaya takkan kisah sikit pun nak tayang price tag. But bila dah culture shock sbb dpt kawin dgn or kaya – mcm eina ni, ini lah result nya.
      Nak keje takde education, nak belakon takde talent. Oh btw bukan nya i minat becca pun. I see the both of them becca & eina dua2 KAMPUNG nak matiiiii.
      Have fun lah eina smntara kau boleh, risau org mcm dia ni if tiba2 jadi to the husband, dia takleh trima je..

      160

      0
      • gurlzz says:

        tersangatlah sokong komen ni.. kejutan budaya.. bila orang batak nak kaya.. dah dapat orang kaya , RIAK la apa lagi tunggu.. Kekuatan mak esah mainkan peranan :p

        30

        0
        • Anonymous says:

          Baguslah tu. Korang kalau ada pun mcm tu jugak lebih teruk kot. Tak salah kita share benda yg mbuatkn kita happy. Yg rasa kelat kt lidah tu dah knp?

          10

          26
        • Anonymous says:

          Dia kan bergaduh dgn Datin R pasal kes muka mayat apa entah. Tak kuasa nk baca habis. Nk lawan la ni…tunjuk siapa lebih power!

          14

          1
        • Maszrina says:

          akak pernah jumpa si eina azman kt shopping complex baru2 ni. okay chuols dia ni…takda la sombong tarik muka ke hapa. tak mcm fasha sandha tu time dgn jejai. jenis buat muka mencuka di public. jejai pulak yg friendly..

          21

          1
      • Keladi Hutan says:

        Bila org kaya tayang jam Rolex korang cakap riak. Yg korang upload gambar makan ais kacang kt tepi Sungai Kelang tu pun sama jugak la Cik Bawang hoi. Cumanya bukan tempat mewah tapi sedikit sebanyak unsur riak tu tetap ada. Kalau tidak..kenapa share? Sama je semua..

        63

        0
      • Pochahontas says:

        Betul. I rasa level2 cm die kut yg maybe amaze dgn riak die. Contoh org kaya yg educated I think they all takkan bazir with that kind of money nk beli jam mewah utk anak kecik kut. Pity you Eina. You may think ppl will adore you because of your wealth but at the same time it does look stupid. Bagi org yg komen “biarla die duit die nk buat apa ikut die” please don’t be hypocrite and please accept the fact this is ridiculously stupid.

        27

        0
    • T says:

      Jangan meroyan nanti kalau tiba2 dapat madu sb suka sgt tayang kemewahan dr harta suami
      Serius mesti ramai akan tergoda dgn Datuk Paduka sebab xkisah kot jd isteri no berapa pon kalau kaya cmni

      37

      0
      • KakLeha says:

        Kenapa mesti mendoakan benda yng x elok? Media sosial ini tempat berkongsi kegembiraan. Kalu korang panas hati, maknanya media sosial bukan tempat korang la woi. Maknanya hati korang lah yg gelap bernanah tak boleh tengok orang senang. You are not supposed to be here.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Busok nya hati. Doa yg baik2 je lah.

        9

        6
      • Hishhhh..Lorat. says:

        Tk kisah lah dia nk beli jam Rolex sedozen sekalipun. Laki dia loaded..pandai networking buat business/proyek sama gang MIC…bukan kerja merompak pun!

        4

        5
    • Anonymous says:

      KALAU KORANG NK TAHU..SEBNARNYA BAGI ANAK HADIAH JAM ROLEX ITU BUKANLAH HAL SEBENAR..BUDAK TU LAP HINGUS PUN BELUM RETI..TKLE TUNGGU DEWASA KE NK BAGI JAM MACM TU..

      SEBENARNYA NIAT SI DATIN SO CALLED MUKA MAYAT NI..(BUKAN AKU CAKP..TAPI ADA YG BAGI DIA TITLE TU) HANYA NK LEPASKAN GERAM SEMENJAK DUA MENJAK PERANG DI ALAM MAYA..SO INILAH MASANYA
      NK BAGITAU KT MUSUH DIA…LU TAHU GUA SIAPA ..GITIEWWWW..

      44

      -1
      • Anonymous says:

        aku rasa dia terasa sbb org kutuk laki dia hari tu. ni la masanya nk tunjuk yg lelaki handsome belum tentu mampu!!!

        19

        0
      • Anonymous says:

        Gaduh dgn sekor Datin sendu mana entah..berlumba-lumba nk tunjuk siapa hebat. Permainan mak2 Datin la ni.

        Paham..paham!

        18

        0
    • Anonymous says:

      Apesal die x belikan anak die jam hello kitty dgn ben 10 aje? Satu2 nye time yg die tau is makan susu berak tido je, ko belikan die alarm pon die xtau nak gune inikan jam rolex???? Sah2 die saje nak panas kan hati becca yg konon2 bff kakak adik till jannah tu hahahaha

      15

      0
      • Anonymous says:

        Kalau nk diikutkan tk masuk akal bagi anak sekecil ini jam semahal tu..tk sesuai langsung dgn umur..adalah agenda yg tersirat tu..hmmmm

        12

        0
      • Anonymous says:

        Jam Rolex ada re-sale value. Mcm emas juga. Kalau tolak balik still laku. Ada tempat ala pajak gadai boleh jual balik. Tak rugi pun..

        15

        0
        • Anonymous says:

          Nk masuk ke lengan budak tu jam sebesar macm ni mana muat ..tk masuk akal kan…bagi hadiah tak agak2..tgklah umur..macmlah budak tu tkle membesar lagi..tk faham

          9

          2
        • Sumandak says:

          Betul..betul.. kalau Ada duit banyak tax rugi beli Rolex.. utk budak kecik ka.. org tua bangka ka.. x rugi.. n x salah pun dia beli utk anak dia.. yang x bestnya mau heboh2 beli benda Mahal tu.. nanti org yg dengki or niat x baik nampak..ha.. campur riak lagi..

          1

          0
    • Kak Salasiah says:

      Korang pasal kutok orng mmg no satu. Datin Eina Azman ni kalu korang kenal kat luar sebenarnya dia tak kekwat. Mudah mesra…tk menyombong pun. Ok la tu kira rezeki dia.

      6

      3
    • Anonymous says:

      dari segi ‘hadiah budak’ maybe korang rasa mcm x munasabah. tp dr segi ‘value’ tu aset anak2 dia. in future benda tu sgt berharga. sembang org kaya berharta..korang makcik bawang & budak wechat apa tau!huahahaha!

      13

      0
      • JHO LOK says:

        Lebih baik belikan rumah sebijik sorang…boleh buat pelaboran…atau beli emas 20 kilo sorang atau pun berlian pink ke…buat pelaboran masa panjang.

        12

        0
        • Anonymous says:

          klau beli rmh skrg utk anak2, sapa lak nk duduk. Dh tentu si Eina ni dh byk rmh, kalau anak2 dh remaja masih ok lah.

          2

          1
    • clown says:

      Untungla dpt suami kaya, blh la beli apa yg kau nak yer. tp apa lah yg nak dibanggkan sbb bkn atas usaha sendiri.

      1

      0
  2. hurmmm says:

    kenapa muka EA lain mcm..mcm terlebih cucuk..#ehhh

    33

    0
    • U says:

      U tak nmpk kat IG kalau buat video hanya mampu ambil angle tepi…muka senget dagu senget hidung dh tambah batang…huahahahaha

      12

      0
  3. huhuhu says:

    wow…bersyukurlah ada kafir yg sanggup buat meleis jd bini….kalau tidak, tak merasa lah keturunan ko nak pakai jam rolex…awwwww

    14

    4
  4. mak elfy says:

    alar… kalau kat filipin market (sabah).. harga pricetag melambung2,, harga sebenar rm10 je.

    10

    0
  5. Anonymous says:

    Lepas ni Rebecca nur Islam mesti tunjuk yg dia beri hadiah birthday anak dia jam 45kali lagi mahal dari jam ni. Diaorang kan tengah krisis sekarang ni

    30

    0
  6. hihihi says:

    sbb tu org tua2 nasihat.. biar hodoh, jgn bodoh

    51

    0
  7. Anonymous says:

    perlu ke ambik gambar harga sekali? riak sangat

    23

    0
  8. kakikucinghitam says:

    mak aii for what bagi anak jam tangan rolex yg sah2 budak tu xleh pakai lagi… kalau potong tali pun jam tu sgt berat for a kids.. xkan beli pastu simpan sampai budak tu besar… tapi salute dgn baby girl die sbb pandai baca doa makan

    9

    2
    • Xyz says:

      Mmg la untuk simpan. Rolex tu asset, bukan barang biasa. Dia timepiece bukan watch biasa. Lagi 20 tahun harga melambung, bukan turun. Takde turun harga de. Sebab tu orang berharta suka beli timepiece, beli jam. ANAK orang kaya yang suka beli kereta, beli baju.

      13

      0
    • jgn jeles says:

      dekat ig story eina ada tunjuk la bebudak tu pakai jam rolex tu..tak caya cuba g jenguk..okay je bebudak tu pakai..

      5

      0
  9. Noname says:

    Oo another datok nk bersaing dgn datok badang….tag harga kasi org tau….

    4

    0
  10. Minie says:

    Tak sesuai utk budak2 cara dia sambut birthday anak mcm dah org dewasa pula aku tgk…tentang jam rolex pun agak2 anak dia dah pandai tgk jam berapa ke? Bagi pendapat saya bagi lah anak2 tu dgn cara kehidupan budak yg biasa…bagi kemewahan yu x salah but kena lh tgk umur anak tu

    9

    0
  11. Hanya Mampu Melihat says:

    Huhu…bertuah nyer… kalo gabung harga dua jam ni dah boleh byr ptptn i sekaligus…

    38

    0
    • hmmm says:

      I lepas bayar PT guna salah satu jam anak dia ni pun ade balance. Boleh la mkn pizza ke KFC ke kejap.

      14

      0
      • Hamsha says:

        bg yg 18k tu pun dh cukup utk settle full ptptn i tau…ada baki lagi 3k tu sbb baki ptptn i pun tinggal 15k ajerrrr

        2

        1
        • Dr says:

          Ha boleh geng dgn datin ni. So what kalau ptptn tinggal 15k? Dasar riak! Lain la kalau dapat biasiswa bank negara ke nak riak tu padan la sikit. Ini setakat pinjaman.

          1

          19
        • Anonymous says:

          Dr 9.55,
          Hidup ko mmg sendu kan….

          7

          0
        • Anonymous says:

          Aku tak nampak mana si hamsha cakap yang boleh dikategorikan sebagai riak. Dr overreacted sangat kenapa?

          3

          0
  12. mak cik bkn bawang says:

    drpd jam tu, baik laa duit tu ko simpan lek lok utk masa dpn dia… who knows, akan dtg jatuh papa kedana (nauzubillah) at least anak2 tu ada back up utk terus belajar…

    7

    4
  13. wekkkkkkk says:

    skrg blum ada idea..nnti je komen

    3

    1
  14. kotyerpunkaya says:

    dua2 harga jam tu boleh bayar habis kereta aku :’)

    riak ya ampun!!!!

    7

    1
  15. Tasah Sillah says:

    Aku follow dia sebab suka tengok dia masak je.

    11

    1
  16. Qing says:

    Batak la die ni . Xsalute lgsung . Org mcm ni slalunya sbb die xpernah ade . So die mcm jakun tu habis duk tayang . Dato CT lg kaya baq hang xp xpernah nk menunjuk sbb apa ? Sbb die org tahu die mmang kaya ade duit . Yg die nk xkaya xp pun nk tunjuk die kaya . Sedisssss

    17

    1
  17. Anonymous says:

    trend ker skang ni dari macik bawang ke artis dok tayang ‘kekayaan’ kat socmed?

    4

    1
  18. Vet says:

    Untunglaaa…..Kita sekolah rendah dulu nak dapatkan jam tangan dikenakan syarat dapatkan no.1 dlm kelas dulu. Itu pun jam Mickey Mouse tak sampai RM 50. Skrg dah keja bertahun pun pakai jam bawah RM 300 aje.

    28

    0
  19. Anonymous says:

    budak kecik suka ke jam mcm tu???? bagi kat orang gaji jerlah…kata kaya sangat.

    10

    0
  20. Star says:

    Janganlah ujub dan riak wahai manusia2 yang diberi rezeki di luar sana.

    Aku kenal lagi raaaamaiii yang jauh lebih berada tapi semuanya low profile. Sbg contoh isteri aku..takde orang tahu dia kaya raya kecuali keluarga terdekat dan pihak bank!

    Dan yg lebih mengharukan..mereka2 yang aku kenal itu jenis ingat akhirat punya hamba Allah. Alhamdulillah. Bertuahnya mereka :)

    Ingatlah..rezeki berlimpah itu bukan hak kita pun. Itu semua pinjaman dari Allah jua. Sekian

    18

    1
  21. minah jambu say NO to drugs says:

    ape yg membazir nye ? membazir untok anak sendiri takpe la jangan membazir ngan orang yg tkde kena mengena suda eina jugak yg simpan jam mahal tu bukan orang lain soooo..hepi untok si budak kecik ni ..hepi beday kedua nye sayangggg…!

    4

    2
    • minah jambu say NO to drugs says:

      tk kira la laki dia ape kaler asal kan bertangung jawab senang kan anak bini senang masa depan …

      2

      0
  22. Lizardus says:

    kesian…baru nak kaya eh? so true that money can’t buy class. masih nampak batak nya tu walau ko bleach macam mana kulit ko tu sampai sama kaler ngan taik cicak. tapi taik cicak hitam putih ko kata? habis tu laki ko kaler apa??

    7

    1
  23. wekkkkkkk says:

    ini bukan angkuh…tapi mmg takbur dn riakkkkkk

    6

    1
  24. acik bawang hot says:

    pernah nampak dalam ig story yg laki dia ckp yang dia sakit otak ngan eina..skang lain mcm jer..cam ikutkan aje..adakah apakah?

    2

    1
  25. Anonymous says:

    born dh kaya..bsr nnti mesti x pdg bawahan

    3

    1
  26. Anonymous says:

    org miskin tertiba jdi kaya..mmg mcm tu…

    9

    1
    • Aunty Onion says:

      SETUJU . Eina ni tak kaya bila dapat orang kaya apelagiiiiii takan nak beli jam pasar malam je

      2

      2
      • Anonymous says:

        …:korang pun sama. Tak perlu mengata org. Korang pun akan jadi mcm ni bila ada duit. Cuma korang tak mampu. Mampu jam G-shock jer!

        Kahx3

        4

        2
    • Kucing siam says:

      Hotak kau lah dia tak kaya.datuk nenek dia toke rempah terengganu kau tau?

      0

      2
  27. Anonymous says:

    walaupun ko kaya, jgn berlebih2han dlm membsrkan anak dgn kemewahan. Byk x elok dri baik.

    7

    1
  28. Anonymous says:

    bkan eina yg adiahkan jam tu tp laki die Sbab eina maner ade duit….

    3

    0
  29. Sino says:

    Laki dia bisnes apa erkk?

    1

    0
    • aaaakulah says:

      yg aku dok baca dulu…asal tokey kelab malam..tu dr bacaan forum
      skrng x tau la..maybe modal banyak…dh main kontrak sana sini la kot..

      1

      0
  30. Anonymous says:

    Wah.. Untungnya anak2 dia.. Aku ni pakai jam pasar malam je

    1

    0
  31. Anonymous says:

    Datin2 PPRT…

    9

    0
  32. Gorges says:

    Betui ler. Parents yg lebih2 nk bersaing. . Mana la budak tu tau appreciate jam Rolex. Meh bagi aku pinjam. Deme dah besor nanti aku bagi balik. Lepas ini ada retis nk bagi rantai berlian pada kucing

    6

    0
  33. Datin wannabe says:

    Berbaloi lah kut..mybe anak dia akan pakai jam tu seumur hidup..dan akan jd kenangan sampai ke anak cucu jam tu dihadiahkan oleh kedua ibubapanya..mcm mak aku..sampai hari ni masih ada jam rolex dia simpan hadiah drp bapak aku zaman diorg muda dulu.dan mak aku kata nanti nk beri kpd cucu..see?

    2

    0
  34. RotiCanai4Breakfast says:

    RM18 + RM19K??? Cukup utk downpayment i nak beli rumah teres satuuu hahaha

    4

    0
  35. Aku la sapa lagi says:

    Jam aku RM 40.00 , Jam anak dia RM 20,000.00 …. Tapi yang peliknya kedua2 jam tu menunjukkan masa yang sama … Jadi apa sangat la harga mahal walaupun fungsi lebih kurang sama … Riak saja kot yang bezanya….

    2

    5
  36. Swatch says:

    Rolex bagus utk investment tapi kalau model ni, utk beginners je. Ni model basic bukan yg iconic. Anak sepasang, belikan Rolex Submariners/Daytona dan Rolex Lady Date-Just barulah best kalau nak riak pun. Ni anak I pun ada.

    7

    0
  37. Anonymous says:

    Tak kisah la kau nak mewahkan anak ke apa. Tapi belikan hadiah yang tak sesuai kenapa? Nampak benau kurang cerdiknya. Hahaha

    3

    1
  38. Aku says:

    Jam aku 19 hengget 90 sen je….sedeyy ..budak ni punya jam 20 hibu..huhuhu..apapapun kita kna byk bersyukur

    3

    0
  39. Anonymous says:

    Apesal die x belikan anak die jam hello kitty dgn ben 10 aje? Satu2 nye time yg die tau is makan susu berak tido je, ko belikan die alarm pon die xtau nak gune inikan jam rolex???? Sah2 die saje nak panas kan hati becca yg konon2 bff kakak adik till jannah tu hahahaha

    4

    0
  40. Noni says:

    Masa tgh kaya raya kena la tunjuk n bagitau seluruh alam…

    2

    1
  41. Odahh says:

    Istidraj….

    2

    0
  42. Huhuhu says:

    Nak kasi Datin Rebecca Nur Islam “panas” le tu. Diaorg kn gaduh baru2 ni….korang yg buta gosip pun pakat2 soal niat dia. Padahal ni antara dia dan Rebecca tu. Korang pun terpalit sama dosa umpatan. Tahniahhhh….

    6

    1
  43. Anonymous says:

    Eina ni kt luar ok. She is quite nice la wey. Tak sombong.

    0

    0
    • aaaakulah says:

      x sombong x bermaksud dlm hati tu jenis riak takbur…
      x de makna pn nk kene tunjuk harga…

      duit tokey kelab malam…ok la..istidraj..kene la tunjuk

      2

      0
  44. Girges says:

    Hek eleh. Pada aku jam Rolex ni buat pelasah jer. Aku tengah nyelongkor cari price tag. Pastu aku nk posing dg my jam ….,, Ulysse Nardin Classico Hannibal ……..

    0

    0
  45. Tk says:

    Ha ha ha aku ketawaaaaaa. Tenguk retis bersaing nk shower kemewahan pada anak. So shallow!!

    0

    0
  46. nyonya says:

    At least my watch can show the date and day. Dan tak perlu goncang-goncang to make sure it alive. And tak perlu setting-setting balek after 72 hours tak guna…

    0

    0
  47. Anonymous says:

    X kisah nak bg apa pun.
    Fhm jam tu akan disimpan sampai masa leh guna
    Even nak beli rmh sejuta sorang pun xpe tp jgn la heboh.
    Simpan sendiri, kot esok2 nanges xde le teruk kena bash mcm abg pian!!!

    1

    0
  48. mak cute says:

    reti ke bdk besor tu nak tgk jam gitu…len la ko beli jam mickey mouse dlm dia katun tu joget2 ke…ni beli cm bdk tuk kolej…mau dia campak je ti..bli biar la sesuai umur..

    0

    0
  49. greenfingers says:

    Aku xmo join kutuk, cuma nk ckp bila nmpk pic ni mcm wow..tp aku syukur dgn apa yg ada..Percayala, di antara org yg mengutuk dia ni sbnrnya sama je, cuma duit xbrapa nk ada utk tayang jam rolex.. Itu yg skang beli umah teres 1200sf pon tayang dlm facebook, anak dpt no 1 pon bgtau satu dunia..Minum starbucks smbil tayang stereng keta honda pn blh masuk fesbuk..G europe pn ada album khas, siap ckp sorry lmbt upload, ini kelakar..Lps ngaji pki telekung pastu selfie, pastu masuk facebook..Sume tu akan diakhiri dgn doa yg sume org tau apa yg didoakan.. Ce klu org2 cmni ada duit byk cmni? Xda beza poonnnnn…

    28

    0
  50. Anonymous says:

    Dia ni dulu bkan berkawan ngan afiq muiz ker,yg habis belanjakan duit afiq rm30 ribu,samapaikam mak afiq kata dia bomohkan si afiq…lepas tu mak si eina ni kata dia tak ingin nak bermenantukan si afiq ni….mmg la kan, afiq masa tua xde apa2, berlakon pun sam2 kuku….dia org anak beranak ni mata duitan…

    0

    0
  51. Wekkkkkkk says:

    Aku lgi x pakai jm, kt h/p dh ada

    1

    0
  52. Anonymous says:

    Eina ni anak saudara juliza adzlizan kan,maknye amy roshaida, pernah jdi penyanyi masa tahun 80an ker, 90an ker….tpi x popular,sendu….

    1

    0
  53. aku tak terkesan says:

    Hahah..tuuu dia…artis sendu nk jadi terkenal semula dengan bagi hadiah mahal kat anak. Artis-artis sendu berlumba-lumba nak tayang kemewahan masing-masing. Bakat dah tenggelam. jd kemewahan lah jadi taruhan, utk menarik perhatian netizen semula.
    Tayanglah apa ko nk tayang, sebab aku tak kisah atau terjejas pun. Bagi aku, artis yang berbakat perlu diberi keutamaan, setakat tayang kemewahan, artis kontroversi, tayang kemesraan (laki bini, boyfriend or girlfriend), tayang belon (opps)..wa tak heran pun. Artis macam nie aku tong sampah je…hehe…ooppss terlebih sudahhhh..
    Aku bangga kalo artis tayang anak yang cemerlang dalam akademik terutamanya dalam pendidikan agama. Macam Norman Hakim. Itu lebih baik. Boleh jadi pengajaran dan inspirasi untuk mendidik anak-anak.

    0

    0
  54. gurauanpagi says:

    saja nk join posting :P

    jom berpikiran postv side sikitttt aje, mayb dia beli jam itu skrg waktu anak2 masih kecil krana harga jam tu semakin hari semakin mahal. mayb…mayb ye…eina take it as asset utk si kembar bila mereka dewasa nanti.

    *saya tk minat eina ponnnn…hehehe

    1

    0
    • wekkkkkkk says:

      kalau jam tu smakin hari smkin mahal, apa nk kisah, aliran wang somi pun x habis. Dah tentu setiap hari kerja, apply tender seminggu sekali, dh tentu projek dpt kt tgn 3-4 projek utk setahun. Apa nk kisah.

      1

      0
  55. bunga lalang says:

    ala org bukan tau pon ko pakai rolex ke ape ke…bukan diaorg tgk betul2…useless la benda cenggini…baik ade duit simpan mana la tau tiba2 miskin ke sakit ke xkan jam ke kereta ke bole tolong…nak gadai pon makan masa

    0

    0
  56. Anonymous says:

    saja nk join posting :P

    jom berpikiran postv side sikitttt aje, mayb dia beli jam itu skrg waktu anak2 masih kecil krana harga jam tu semakin hari semakin mahal. mayb…mayb ye…eina take it as asset utk si kembar bila mereka dewasa nanti.

    *saya tk minat eina ponnnn…hehehe

    0

    0
  57. Opah Izreen says:

    Knpe opah tetibe risau akan keselamatan kanak2 ini…

    1

    0
  58. naz77 says:

    bkn nk jeles tp mata2 ni byk,,, klu dah jam rm 18k… minta dijauhkn…

    0

    0
  59. wekkkkkkk says:

    sbb tu Allah bgi ank kembar, rezeki utk anak2. Kalau x ada anak, Eina ni mewah seorg diri lah.
    Apa2pun Eina ni dh lama x muncul di layar perak, tpi kenapa up citer dia ni yekkk. Dh2 la tenggelam jelah. Sbb dia muda lagi ye..kalau mcm Datuk Michael Yeoh tu tua x pulak di up kn citer baru..padahal kaya dn terkenal dlm dunia.

    2

    0
  60. melati says:

    Aduiiiii , kalau ader yg kaki Mesin dlm ni @ Kasino setakat RM19, 000 tu 10 saat jer Abis…..Sian plak , ingat org2 cam Dato Aliff dh pupus, rupa2 nya ada lagi yer…!!! (Mizz Nina kalau awak baca ni jgn ketawa guling2 yer)….wakakakakaakakaa

    0

    0
  61. Alia says:

    Bergaduh sbb masing2 bersaing nk tunjuk laki sape lbh kaya .hakikatnya laki masing2 tk handsome pun…..masing2 kahwin kerana duit dan status

    2

    0
  62. ainto nanako says:

    wow…..kecik2 lgi dh dpt hdiah meletop….ms bila nk pakai ni? belikan awal2 kn smpan dulu rsnya…nant kena curi…hilang atau sebagainya

    0

    0
  63. Anonymous says:

    bestnya , lahir2 jer da kaya. sok besar x yah risau nak hutang ptptn, study kat mana2 pun x da masalah. confirm simpanan ASB si kembar ni da max kan.
    #rezekimsg2

    0

    0
  64. risau jeeeee says:

    Asalkan kau bahagia… cuma, jangan la di post hadiah tu ke public siap dengan harga..bukan sebab dengki, cuma risau, kalau orang da tau mahalnya jam tu…takut ada pulak perompak ke..yg berkenan dengan anak anda. Fikir negatif sikit sebelum buat sesuatu… jangan dedahkan secara free kepada org yang berhati hitam tentang kemewahan anak anda, bimbang ada yg berniat tidak baik… sekarang ni, macam-macam kes dah berlaku kerana DUIT…

    2

    0
  65. Anonymous says:

    huhu 18k dgn 19k….kalau dpt kat aku, bawak satu family gi umrah…kita ni keje siang malam belum dpt kumpul berpuluh ribu cenggitu…huhu rezeki eina dan anak2…alhamdulillah

    0

    0
  66. ikan pekasam loma says:

    membazir je budak2 bukan tau nak hargai apa2 lagi.. tapi kalau nak buat juga tak yah la show off kat public sebab mendatangkan banyak dosa umpat keji je .. buat untuk keseronokan sndri shj kalau dah terlebih mampu…

    0

    0
  67. Anonymous says:

    Jam mahal jam murah hanya bagitau masa je..baik beli jam garmin atau suunto.mcm2 boleh digunakan.

    0

    0
  68. Minie says:

    Klu kita ckp riak nnti x suka pula…cian kat anak2 dia tak merasa kehidupan sewaktu kecilnya mcm budak2 yg lain….byk juga org kaya tapi cara mereka sambut birthday sesuai dgn usia anak2 ni aku tgk siap sambut kat hard rock lagi…

    0

    0
  69. Mimie says:

    Klu kita ckp riak nnti x suka pula…cian kat anak2 dia tak merasa kehidupan sewaktu kecilnya mcm budak2 yg lain….byk juga org kaya tapi cara mereka sambut birthday sesuai dgn usia anak2 ni aku tgk siap sambut kat hard rock lagi…

    0

    0
  70. Joyahsport says:

    Eh yg ckp2 komen2 Kat sini ni aku percaya la kl korang pon mbongkak post2 harta2 korang kan? X segan eh ko Kutuk perangai ko sendiri.. sbnrnye mase ko Kutuk iena ni riak la ko nyampah la apelah.. kl ko nk tau tu La Ayat kawan2 ko Bile nmpk ko posting bende riak. Skrg ni semue da phm Kan? Kl ko ckp org riak ko pon same je kot cume ade yg mampu dgn x mampu je nk beli Rolex. Moral : x yah riak x pyh nk ngutuk la sbb tu penyakit Hati..

    3

    0
  71. ChanteQ says:

    Bagi aku bila org tunjuk mcm tu aku jd kagum, dan berangan, aku nk jgk mcm dia, tapi… aku x mampu.. untungnya hidup dia… itulah aturan Allah.

    1

    0
  72. Anonymous says:

    nk menunjuk kt datin sorg lg tu .. mai gad!! klu kau kaya apa perlu nk tunjuk2, biar org tgk dan puji dlm hati

    0

    0