Written by Bella | September 28th, 2018

Fesyen turban Neelofa ibarat memakai beg di atas kepala yang kecoh sejak beberapa hari lalu kini dijadikan pula bahan usikan netizen di media sosial.

Macam-macam betul gelagat mereka. Ramai memuat naik foto menggunakan beg tangan sebenar yang mempuyai tali dan memakainya di kepala mereka. Ada pula yang terlebih kreatif apabila menjadikan beg biru Ikea sebagai turban.

Apa yang kami puji, tuan empunya badan sedikit pun tidak melatah ataupun memberikan reaksi terhadap perkara ini meskipun dipersenda.

Apa-apa pun, jom kita relaks kan minda dan layan lagi beberapa foto netizen yang kelakar habis bila tiru gaya Neelofa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

51 responses to (FOTO) Bila Netizen Tiru Neelofa Sarung Beg Atas Kepala, Memang Kelakar Habis!

  1. Anonymous says:

    Satu je aku puji Neelofa ni. Dia x cepat melatah. Dia buat bodoh je. Kalau artis lain, panggil retis pon dah menggelupur. Peminat panggil kim K pon dah mengamuk dkt IG.

    75

    4
    • faraj says:

      Memang lah , sama cam Najib buat bodo jrr ..tapi sian sepanjang hayat jadi Bahan lawak….!!!

      59

      6
      • Anonymous says:

        najib mana ada buat bodoh. dia attack je dkt twitter etc. ko lupa ke Eli Suriati menjerit meroyan depan mahkamah sbb Najib? Esoknya terus si Eli posing dgn kak mah. Buat bodoh apa namanya tu.

        17

        0
        • Mat Ronggeng says:

          Parody gambar netizen tu sama lawak dengan bini Abang Nara yg pakai turban free gift Hajjah Zouk pergi Korea…. Hahahaha… pelawak rupanya Bini Nara.

          14

          2
    • Alan says:

      Dah malu diam r xkn nk mengelabah

      17

      2
    • Anonymous says:

      yang tukang edit memang takde adab. seronok yer jadi popular dengan mempersendakan orang? muka tu dah la tak berapa nak lawo, hati pula busuk! kesian orang macam ni.

      21

      5
      • Anonymous says:

        dah dia MINTAK! netuze bagi la. mcm tak kenal netizen malaysia cik akak oii! kalu tak nak kena kecam jgn post!

        13

        0
        • Anonymous says:

          betul2…. terdesak nk sgt lain dari lain…
          huduh betul tudung benggali pvc tu
          lepas ni kain langsir plak… atau karpet sarung atas kepalaaaa

          3

          4
        • Anonymous says:

          kalau nak kutuk pun, jangan la menambah2 benda yang tak ada. tu namanya FITNAH!

          4

          2
    • Anonymous says:

      mmg ler dia buat bodo. kalau buat pandi takkan sanggupnye pakai apa yg dia dok pakai selama ni. sadis! org yg muka tebal takde malu mccm dia je yg sanggup.

      4

      3
  2. WickEd says:

    Haish semua muka losers…bukan aku sokong la fesyen si lopa ni…tapi korang tu ada apa sedangkan dia ada mcm2 Allah bagi…rumah mewah…kereta mewah…duit…ke Mekah…walaupun dia tak sempurna la dgn scandal zouk dia…but still kita semua tak sempurna…lagi2 korang yg memang muka semua muka belachan…sedih jokes on u guys sebenarnya

    17

    28
    • Anonymous says:

      comment ni bodoh, ckp tentang ‘tak sempurna’, tapi cakap muka belacan? tahu tak sempurna tapi masih nak condem org..jokes on u WickEd..tsk tsk

      21

      9
    • unknown says:

      yg ko gelabah kenapa.. chill babe hahahahahaha

      6

      1
    • Beautifulmind says:

      Habis muka2 belacan tu sapa yg cipta?
      JOKES ON U!

      7

      6
      • WickEd says:

        What?..abih tau Tuhan cipta jgn mengutuk then kalau takut dikutuk?

        5

        0
      • moneymind says:

        ahaks……kena sadist bacin oiiii……memang melampau muka semua pun muka…yg pakai lensa mata tu makeup tebal still pun tak cantik tu sebab macam style bag dia tukar sama je muka kimk

        6

        1
      • Wekkkkkkk says:

        Muka blacan maksudnya ” org2 melayu ori..” ..yg kisah keturunan tiada mix2 dari org eroph, asia selatan, asia tengh. Hidung mcm jmbu air..mcm tulh.
        Indonesia dan Malaysia, Brunei semua tu suka blacan…dh tentu ada smbl blacan dn nasi lemak, bakso, nasi penyet.

        Yg si Lopak ni ada cmpurn..maka dia bkn blacan ori. Dh tentu hidgn ada capati hari hari…dn nasi beriani…dan manisan.

        2

        0
  3. fan neelofa says:

    aku tak faham org2 yg x ske neelofa nie. pd aku xnmpk pun turban dia cm beg. celah mana yg korg nmpk beg. korg kutuk2 dia kaw2 tp dy idup sng lenang kaya raya. busuk hati uolsss.

    21

    8
  4. faraj says:

    “Mcm Rosmah lah Neelofa ni…sepanjang Hayat jadi bahan Lawak..!!! ” wakaakakakakakaaaaaa

    13

    16
  5. hijabista says:

    Mcm2lah korang…gambar last pakai bag plastik, selalunya waktu hujan org lelaki yg suka bt mcm tue…hahha..

    10

    0
  6. prihatin says:

    apapun aku mmg x brapa suka si lofa ni. apa pun dia tak de talent kecuali biz. Patut focus pd biz je lah…

    15

    3
  7. Anonymous says:

    nanti di komen dicakap netizen tak tau fesyen…. tengok je lah jangan cakap apa2nanti terikut bodoh

    8

    2
  8. Anonymous says:

    neelofa ni ak perati je bila nk jejak langkah uqasha..fesyen makin mengarut..lama2 mesti bukak tudung n seksi balik..sbb tgk cara dia bertudung bukan sbb Allah tp sbb nk jual tudung…kalau btl nk berubah nuh ikut miss nina,irma hasmi,diana amir n etc

    13

    6
  9. Kakfake says:

    Lofa rilekss je p tambah network tambah ilmu tambah Maju yg troll dia duit ntah tinggal berapa hinggit je haha

    Kalau kak fake sihidung Palsu tayang tetek tayang betis pun org kata sopan haha

    11

    3
    • Anonymous says:

      ramai betul penjilat lopak ni…. lopak tu tambah ilmu utk nmpk bodoh jer… bakat takde… nampak sgt selama ni harap komen2 kecam netizen utk nama dia kekal dalam industri.. kalo tak buat hal bodoh2 mesti dah terkubur lama dah

      5

      7
      • Anonymous says:

        ada retis tu dulu sendu, suam2 kuku, hampir2 terkubur. lepas kawin, harapkan tunjuk gambar video berlendir je la untuk tatapan peminat2 dia yang kertu. pastu pandai berlakon acah2 sopan nice sweet girl, baru la menang anugerah bintang paling popular.

        0

        5
  10. angelarina says:

    at least lofa tu cantik…walaupun pakai macam tu…cuba tengok muka2 orang yang pakai beg atas kepala tu…muka masing2…hahaha…toksah cakap ler…sedih!!

    14

    1
  11. Anonymous says:

    dosa neelofa antara dia dgn Allah..inshaAllah klau dia betul2 berubah..dosa dia akan diampunkan..dosa kita yang siang malam mengutuk lofa mcm dah x ada esok ni apa cerita??? gerenti ke lofa maafkan kita..cukup2 la tu..dia nk berfesyen apa pun tu dia punya pasal..bukan dia ugut kita suruh kita ikut cara dia..klau nak ikutkan dia memalukan imej islam..bukak la mata korang sikit..ramai lg org2 biasa ni yg memalukan agama islam sendiri..x penat ke nak mengutuk dia tetiap hari..haishhh

    15

    1
  12. Tkut istidraj says:

    Aku xkn bia fsyen mkn dri sndri.xkisah la ko cntik cm bddari sklipun.bia la d kta kolot or out of fsyen tp bla mula2 brttup,pastu bkak ckit nmpk dda,pastu nmpk lher..pasni mngkin trus bkak mcm uqasha.bla da byk duit..knon nk reka tdung or turban..da x kisah nmpk ttek or lher ,jnji duit masyuk.

    4

    2
  13. Anonymous says:

    aku tengok lawa je neelofa pakai apa pun ttp lawa…tak paham kenapa ramai benar yg dengki kat dia…hati busuk sgt pergilah cuci…buh clorox ke dettol ke…suka hati dia laa nk pakai fesyen apa…korang sakit kat mana?? kalau x suka, tak yah tengok…ni siap kutuk, pastu letak beg atas kepala amik gambar, korang dh takde kerja ke? sblm korang mengata neelofa, korang pikir dulu yg dia tu dh bbrp kali Allah jemput ke rumah Allah…korang pernah dijemput ke? bukan pasal dia ada duit ke apa, kalau Allah nk jemput, miskin ke kaya ke akan sampai juga ke sana…

    11

    4
  14. Din kelabu says:

    Haha kelakar, relax la korang joke pon nak seriussss huhahahuaha

    2

    0
  15. Zouk landers says:

    Amboi. ..”lawa Neelofa”.

    1

    0
  16. Wekkkkkkk says:

    Org melayu mmg suka meniru benda2 yg bodoh…lihat shj contoh dlm ni.
    Semua ambil gmbr duduk dlm bilik dn pkai tudung mcm tu.
    Cuba pergi ke luar..gayakn mcm tu berjln2 kt kaki lima…ada sanggup.
    Org gila yg sudah gila tu pun berguling2 tengok..dia ckp dlm hati…rupanya ada yg lebih gila teruk, gila sewel dari saya…selamat aku dri masuk tg rmbutn…

    3

    1
  17. Anonymous says:

    Teruknya sikap netizen m’sia..nasib baik Allah tu maha penyayang..kalau tidak dh lama dh manusia jari2 mereka dh putus sb dok menaip fitnah n kutuk sesama diri..bila nk mintak maaf dgn lofa ni??

    1

    1
  18. Ni challenge baru ke ni? Lofa challenge ke apebende ni? Ni lah jadi kalu kite suke2 nk bahan org. Tak pasal2 netizen lain join sekali

    0

    0

Leave a Comment

Optional