Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO) Aksi Cium Mulut SM Faliq Dan Chryseis Tan Dikecam

Umum mengetahui dua anak jutawan kepada empayar perniagaan terbesar di Malaysia iaitu SM Faliq Nasimuddin dan Chryseis Tan sudah bekahwin pada minggu lalu. Majlis perkahwinan mereka berlangsung dengan cukup meriah dan mewah di The Chateau, Bukit Tinggi di Bentong, Pahang.

Advertisement

Selepas selesai majlis akad nikah, pasangan ini tampil mengenakan busana tradisional Cina yang sangat cantik untuk upacara minum teh.  Ia merupakan tradisi masyarakat Cina yang mempunyai maksud yang tersendiri. Adat ini melambangkan penerimaan pasangan pengantin  di samping bertujuan untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan.

Namun, apa yang menjadi perhatian netizen ialah aksi cium mulut SM Faliq dan Chryseis yang tidak sesuai untuk dikongsikan di media sosial. Pasangan tersebut dianggap tidak menghormati sensitiviti umat Islam di Malaysia.

Walauabagaimanapun, foto berkenaan bukanlah dimuat naik oleh SM Faliq dan Chryseis tetapi tetamu yang hadir pada majlis perkahwinan mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 Comments

  1. Anonymous

    February 6, 2018 at 7:50 pm

    yeah..dorg nama sahaja islam..tapi tgk fmili la mcm mana..so no wonder la…ok adab org melayu pon ke laut tambah islam..siapa yg ckp “oh dorg dah halal la biar la nk cium mulut cium bontot pon”what a stupid monkey. nnt upload gambar tgh make love sekali ye,halal dah kan..

  2. Anonymous

    February 6, 2018 at 5:59 pm

    bagi aku dah kawin dah halal buat ape nk sakit hati ape diorg buat… yg patut malu mak2 yg simpan ank dara kalo dara lah berpakwe2 upload sakan gmbr dating sana sini tp tak kawin2..

  3. meluataku

    February 6, 2018 at 5:31 pm

    alah..ada jari boleh taip minta remove gmbr.
    ada mulut bleh ckp soh buang gambar tak berkenaan..

    bengap la kau ni

    kang org kata kaya tapi bodoh marah plak..
    haih

  4. liz

    February 6, 2018 at 4:14 pm

    Anonymous
    says:
    February 6, 2018 at 2:07 pm macam la dorg kesah teguran kau. hahaha…baca nara pun tak tentu

  5. annomymous

    February 6, 2018 at 3:13 pm

    pic kedua terakhir — marion salah peluk ke tu?

    • wekkkkkkk

      February 6, 2018 at 3:20 pm

      kesian mak dia, x ada kawan bertudung dlm gmbr tu..menantu semua seksi meksi.

    • Anonymous

      February 6, 2018 at 6:17 pm

      dua ank pompuan sendiri pon tak pakai tudung… nk soh menantu.. diorg ni kawin tgk elok lagi.. g tgk gmbr si nadiah kawin sgt seksi kekonon zaman Julius Caesar siap ade abg2 sado

    • Anonymous

      February 6, 2018 at 9:41 pm

      Hahaha!! Marion terpeluk abg ipar yg sindir dia kt twitter dulu. Mati bapak dorg baru dpt kawen

Loading...
To Top