Follow BeautifulNara Di Smartphone Anda Dengan Nuffnangx

Hiburan

Follow BeautifulNara Di Smartphone Anda Dengan Nuffnangx

Abang Nara selalu dapat feedback daripada pengguna smartphone. Diorang kata susah nak tahu update terkini daripada BeautifulNara. Malas nak bukak setiap 5 minit sebab loading BeautifulNara agak lembap menggunakan line telefon. Abang Nara pun pening kepala nak fikirkan cara nak selesaikan masalah ini.

nuffnangx

Advertisement

Nasib baiklah bulan lepas Nuffnangx telah dilancarkan. Lega hati Abang Nara dibuatnya. Untuk pengguna iPhone dan Android, anda boleh download Nuffnangx di apps store masing-masing. Lepas download, terus taip www.beautifulnara.com di bahagian search dan tekan follow untuk mengikuti update terkini daripada Abang Nara.

nuffnangx

Kalau korang ada banyak blog yang korang follow, just input je alamat blog tersebut dan follow. Kalau ada update baru, semuanya akan dihantar ke Nuffnangx. Korang boleh baca tajuk dan description yang diberi untuk setiap entri. Kalau berminat, boleh klik dan terus baca entri yang penuh. Senang kan?

nuffnangx

So tunggu apa lagi? Downloadlah Nuffnangx sekarang juga untuk memudahkan anda mengikut perkembangan BeautifulNara. More info sila layari www.nuffnangx.com.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

16 Comments

  1. UnFollow

    October 11, 2012 at 1:22 pm

    tak perlu nak follow sangat la kot… cukup sekadar baca je… tu pun jadi ler

  2. Unfollow

    October 11, 2012 at 1:18 pm

    tak perlu nak follow sangat la kot… sekadar baca pun ok dah..

  3. makan meggi jer

    October 11, 2012 at 1:11 pm

    nak makan nasi kerabu hari ni dgn telur masin.. jus tembikai. aku dah bosan makan meggi tiap2

  4. Anonymous

    October 11, 2012 at 1:09 pm

    ????????????????????????????????

  5. Anonymous

    October 11, 2012 at 12:29 pm

    sian entry ni xde sapa nk komen.. takziah nara..

    • fedap

      October 11, 2012 at 12:50 pm

      kekekeke. oke la. oke la. aku dtg utk komen.

    • Wala wala

      October 11, 2012 at 2:15 pm

      wahhh bestnyeee.. bole la terus MENCERCA dan MEMFITNAH artis dgn lebih pantas nt.. kan bang nara kan? kan? kan? kannnn?

      sy suka menambah koleksi dosa sy dgn membaca blog ini. TERBAEKK WOKKK~!! hihiiiiii

    • Ko Kesah

      October 11, 2012 at 8:22 pm

      X kose mak nak follow..haha jgn mara nara.

    • ah ya..ya..ya....

      October 11, 2012 at 12:55 pm

      klau pasal artis ramailh yg suka dn suka mnyebuk2kn diri nk cari kesilapn orng…nk2 artis2 yg tk kena pemakaian dn sifat pd dorng ni semua…apapn ah yalh nara ya…t.ksh atas pemberitahuan kau yg berhemat ni…ok cau….

Loading...