October 11th, 2012

Abang Nara selalu dapat feedback daripada pengguna smartphone. Diorang kata susah nak tahu update terkini daripada BeautifulNara. Malas nak bukak setiap 5 minit sebab loading BeautifulNara agak lembap menggunakan line telefon. Abang Nara pun pening kepala nak fikirkan cara nak selesaikan masalah ini.

nuffnangx

Nasib baiklah bulan lepas Nuffnangx telah dilancarkan. Lega hati Abang Nara dibuatnya. Untuk pengguna iPhone dan Android, anda boleh download Nuffnangx di apps store masing-masing. Lepas download, terus taip www.beautifulnara.com di bahagian search dan tekan follow untuk mengikuti update terkini daripada Abang Nara.

nuffnangx

Kalau korang ada banyak blog yang korang follow, just input je alamat blog tersebut dan follow. Kalau ada update baru, semuanya akan dihantar ke Nuffnangx. Korang boleh baca tajuk dan description yang diberi untuk setiap entri. Kalau berminat, boleh klik dan terus baca entri yang penuh. Senang kan?

nuffnangx

So tunggu apa lagi? Downloadlah Nuffnangx sekarang juga untuk memudahkan anda mengikut perkembangan BeautifulNara. More info sila layari www.nuffnangx.com.


16 responses to “Follow BeautifulNara Di Smartphone Anda Dengan Nuffnangx”

  1. Emmmmm says:

    emmmm…..gosip-gosip …..blog….blog….

  2. slongkar says:

    Lembef! Lg best pkai google reader

  3. xxira says:

    cmtu ek? slalunya kalau baca blogs n news .. contoh mcm malaysiakini, harakhdaily ke, the guardian.co.uk ke, blog addin79 ke, die terus automatik jd mobile site (site yg hp friendly) cuba abg nara tanye2 kat kwn2 yg pakai blog, cane diorg wat setting tu.
    just to nak senangkn followers je tau.. sori if abg nara pening2.. :) just my 2 cents!

    • xxira says:

      oh silap, blog addin77, n facebook pun sama. if bukak kat iphone die trus masuk / ada link ke mobile site ( mobile tu maksudnya utk handphone.. kat uk ni org ckp mobile phone, bkn handphone)

  4. xxira says:

    cmtu ek? slalunya kalau

Loading...